"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilanda spune:

Bonsoir, bonsoir :-)
Io atit va spui, ca dupa ce vazui Babel, mi-o pierit cheful de Maroc Asa ca Itsmenutzo, bine ca nu-l vazusi a priori (ca ccc cupila ta sa plece-acolo)!!!...ori, oricum, te anunta ea a posteriori!!! Da' de asteptat, te asteptam pe-acilea si aranjam ceva in tara cucilor ...hehe...de-acum asa-i ramine numele!!

pegasis, io-ti tin pumnii si astept duminica, vesti bune!!

hehee...doruletz, scandinavii se prezinta anul asta la Iurovision cu travestiti ...adica Suedia sigur (ca fusei pe-acolo la finala lor iar, din cite tiu minte, www.hamovhotov.com/videos/?p=832" target="_blank">Drama Queen, tre' sa mai presteze-olecuta pentru daneji, ca s-ajunga la Helsinki . Da' facem galerie...facem!!! :-)

arborico, hai ne tii cu sufletul la gura?? Ca sa nu mai zic de mama rayu, care inca n-o anuntat daca Bibi a venit, chiar a venit, cind, cum, ce-a mincat si ce face acum??? ...si ca sa nu mai zic de mihaela, care nu vrea sa ne-anunte cind destupa sampania aia!!! asa ceva

Pe ailalti nestrigati, va las la biciu' Adeluctzei!!!

pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

io n-am vazut Babel, deci la Marocco vreau inca
Pegasinu, tinem pumnii si facem galerie, si nu te obligam, doar te anuntam .Data viitoare cred ca inseamna sambata de dupa Psti, s-ar putea sa fim la Busteni(unde btw, nu mai curge netu pe teava.

Rayu, Sofia are un personaj preferat care se numeste Bibi Blocksberg.Deci asteptam continuarea ;-))Precum si episodul internet
da adelucca unde a disparut?
i-am aratat sotului plasturele minune si reactia:
ne lenevim de tot, ne ducem de rapa

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungć cale este calea care duce de la urechi la inimć.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doruletz spune:

hahaha, pai hai ca nu ma ingrijorez ca nu scoate sunete inteligibile (desi spusei io ca altii la varsta ei rezolva integrale, nu vreti sa ma credeti), da' am constatat ca ei nu-i incape in cap decat cate un cuvant. Spune ceva timp de cateva zile dupa care, cand invata altceva uita ce zicea inainte!! mai daunazi repeta intruna "aooo, ta baaaa?" ("alo, ēa va?"), acu gata, a trecut la "utzu" (ursu) si a uitat restu. Cre ca i se reseteaza vreo sinapsa in fiecare dimineata !

Ce viata boema are donsoara itsme, ce o invidiez, marocul pe camila madonna auz... Da basma isi pusa pe cap? sau o lasara aia descoperita asa?

aha, ileana, nu-ti placu deci la rosbifi? te inteleg,hehe
Daa, ce vremuri frumoase erau alea cu mitinguri si demonstratii si golaniade, pai nu era de plecat atuncea din tara, acolo se intamplau lucrurile palpitante, mai un miner, mai o apaca, mai un kent mai o valuta.
(Imi amintii acu de demonstratiile alea unde mergeai ce mergeai si se trezea cate unu sa strige : "In geeeeenuuuunchi!! sa spunem tatal nostru!!" si toata lumea se aseza si repeta in cor 'painea noastra cea de toate zilele .." Acu imi vine sa mor de rās cand imi amintesc, eram ca niste oi fara cap da' ce seriosi ni e parea ca suntem. Offf, chiar ca am imbatranit

sabina, ce cauti la lituanieni?

chiar asa, disparu adelucci acu?

bre, pana la eurovision noi ne pregatim de mers la oua rosii, mielu si drobu din ro, saptamana viitoare decolam

mai viu io

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

vine adelutza, vine cu niste modele noi de oo rosii, pun pariu

mai viu spre seara

Daca esti Pārācios

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itsme spune:

bre, azi chiar sunt RUPTA de oboseala, nici la dusmani nu doresc balamucu' ce-l avusei eu la serviciu, si maine ma asteapta tot asa :-(

dar sa trecem la alea lumesti...doruletz, pai gepetzica are apucaturi barbatesti, de leader atunci, e de bine! ca numai barbatii nu pot sa faca multitasking si se concentreaza doar pe un lucru la un anumit timp :-)
copila mea, pe langa mama si tata mai zicea si caca (coincindenta? cred ca nu :-)....in rest, scotea doar mugete, iii-uri, mmm-uri si tzipete, asta era viatza noastra....dar si cand s-a apucat de vorbit a inceput cu o frecventa ca radioul...ea dimineatza cand se trezea nu avea regim tranzitoriu de trezire, deschidea ochii si incepea direct sa vorbeasca tare, intr-una si repede, ca la radio! si tot asa o tinea pana seara la culcare, ce mai regretam noi zilele simple cand auzeam doar mama, tata si caca :-) Bre, copila se imbraca modest in Maroc, asta la indemnurile mele, dar basma pe cap nu puse, insa cum e moda acum cu ochelari din aia mari de soare de-ti acopera ca fata de arati ca o musca, aia tinura loc de o mini-burca, ca mare lucru din fatza nu se vazu :-)

Rayou, unde esti domnitza? ia zi-ne chiar daca a venit fetitza aia la voi pana la urma, ca si eu sunt curioasa :-)

Lulutz, n-am vazut Babel inca, daca poti sa crezi, dar vad ca e bine ca n-am vazut, m-a ferit dumnezeu, cum ar veni :-)).

arborico, ne tii aici in suspanse cu istoria cu internetu' si adolescentii, mi se inrosi degetul de cat am dat "reload" sa vad daca ai venit cu povestea :-) pai se poa' ? :-))

sabina, tu esti ca in bancul ala cu tanara studenta care pleaca la studii pentru prima data si trimite dupa cateva luni parintilor o scrisoare in care le zice ca are probleme, s-a indragostit rau de un recidivist care o bate, a ramas gravida, nu stie ce sa faca cu copilul, a picat toate examenele si au dat-o afara de la scoala, n-a platit la timp chiria si au dat-o afara si din camin si nu are unde sa doarma, etc, etc....(era lunga scrisoarea, mai erau si alte catastrofe si nenorociri dar nu-mi mai amintesc eu)...in finalul scrisorii la PS le zice ca i-a pacalit, nu e nimic adevarat din ce a scris mai sus, dar are in schimb nevoie de niste bani urgent si daca pot parintii sa-i trimita cat se poate de repede ar fi grozav :-)
asa ca totul e o chestie de perspectiva, nu? :-)

gata, pupici la tulemond, ma duc sa ma relaxez for the day, cum zic astia...

ps. adeluci, vezi ca scot catalogul la tine acusi, unde ai disparut?! :-)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Dupa aia m-am gindit, la Sabina si la mine, pai e frumos sa incercam linistirea Itsme-ului povestind ce ne-a putut noua pielea??? Normal ar fi sa privim lucrurile de pe ailalta parte a strazii, cum am reactiona noi daca odraslele noastre personale ar umbla, de exemplu, brambura prin desert. Pe moment, mintea mea nu poate concepe asa cevaaaaa. As innebuni de grija. Scurt.

La eurovision nu ma bag, nu gust genul.

Cu vorbitul am uitat ceva: a fost precedat de o luuunga perioada in care piticul se specializase in comunicarea prin gesturi. Ajunsese la culmi nebanuite in arta mimatului, "formula" enunturi intregi, iti "povestea" tot ce-a facut in parc, de pilda.

Pe Arboria o astept si eu ca pe piinea calda, deja mi-am pregatit carnetul de notite. Uf, deci ursuletii astia mici, dulci si impiedecati vor avea 14 ani si nu vor mai da doo parale pe noi???? Dupa care pleaca in desert???? Valeu.

Ah, Doruletzu, demonstratiile alea........

Carmen, vineri iti tin pumnii precis!

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata lu Toma spune:

ehehe Ileano draga , in ritmu' in care evolueaza puradeii astia ma tem ca nu-i mai prindem la 14 ani acasa. Ma rog, poate doar sa mai ceara niste bani dupa periplu' prin desert ...

Pe viitoarea mea nora o cheama Ana dar nepoti se pare ca n-o sa am pen'ca Toma nu vrea copii :
Toma : Daca o sa am copii o sa-i omor !
Viitoarea soacra mare : Pai mama, mai bine nu faceti decat sa-i omorati dup-aia.
Toma : Pai io nu vreau sa fac da' daca Ana o sa faca ...

pa,
v

_
Take me home, country roads

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

"viitorul suna bine"

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

A venit Bibi mah:))
Cam atit,ca-s hobosita.
Reverentze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Mai pasuiti-ma pana sambata, viu mai des apoi, ca voi fi in conced!

lil' nu-i nici o graba cu ziua mea, is la capat, taman in ultima zi de zodie, in 20.

sabina, se vede ca fetele noastre sunt din zile apropiate, Silvia dupa Scooby e fan Bibi Bloksberg. Intr-o zi o vrajea pe mama care ii povestea ceva si ea nu avea chef sa asculte: "ini-mini...te transform in gandac, sa nu mai poti vorbi! Eu sunt Bibi Bloksberg, vrajitoarea cea buna...":))

Inca una si ma duc: trebuie sa-i explic copilului mic ce inseamna reputatie, prima tentativa a esuat, n-a inteles nik! idei, ceva?

Rayu, vestile cele bune le asteptam dupa jumatatea lui aprilie, atunci s-au anuntat "partenerii" ca sosesc pe meleagurile noastre cu oferte. Mersi de ganduri .

Acu chiar plec, sunt cu vopseaua pe par si merg sa vad roseata-morcoveata ce iesi!

Mihaela si fetele mele

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina ,calatorii,1,2,3,4

Mergi la inceput