"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 18
lilanda spune:
sirimie, da'...fu treaba groasa in Nørrebro cu casa aia a Tineretului. Zona ii faimoasa in rascoale, iar acum faptul ca ramasera tinerii fara "casa", a stirnit simpatie, pina se apucara revolutionarii sa dea foc la masini noaptea, in apropierea locuintelor, ceea ce a provocat reactii adverse. De-acum de cind casa a fost darimata...totul e istorie!! :-)
In alta ordine de idei, Adeluctza, apar in Borås, vineri la 16.29 in Centralstation. Abia astept sa ne vedem si sa vorbim, ca vad ca, altfel, e greleee
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
mihaela_s spune:
Aaaa, se intrevede o intalnire la nivel scandinav? Io va doresc sa va simtiti ca si cum nu v-ati fi vazut de ieri! Asteptam povesti.
Lil, trecu gripa? Drum bun si transmite-le Adelutzei si lui Rayu(banuiesc ca te vezi si cu ea) ca mi-e doooor de ele!
In rest, nimic nou pe frontul de SM.
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
salutare poienita!
intalneala frumoasa sa aveti la boras, fetele. lilu' sa transmiti pupici multi, multi pentru adela de la mine si de la tudor.
noi am fost week-endul asta la sibiu. a fost beton de beton totul. de la pensiunea la care am stat si pana la "pescarusul" lu' andrei serban. din pacate n-am prins distributia cu maia morgenstern si cu proful de actorie al lui ion.
tre' sa fug dar revin de-acasa.
Rayuela spune:
Of...e greu sa fii in cimpu muncii,nu mai gasesc deloc timp de forum:))
Cu alte cuvinte,vroiam numa sa zic ca se anunta chef de chef in Scandinavia,la nivel inalt:))Adica io Adeluci si Lilutza!!Noroc ca avem o moderatoare cu noi,ca cine stie cit o luam razna:))
Cu intirziere enorma,dar sper ,scuzabila:La multi ani lirisule!!Sa ne traiesti si sa fii fericita!!
Poienari,sa va cinstiti in week end,macar virtual,ca noi sigur o sa o facem "live"!!!
itsme spune:
Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday dear Rayou,
Happy Birthday to youuuuuu !!!
(asta e pentru domnul tata lu' Rayou, spune-i sa o bea fara grija ca e de regim, adica fara sare
Draga Rayou, sa fii iubita, fericita, vesela si isteata asa cum te stiu. Imi cer scuze ca n-am mai apucat sa dau nici un semn de viata, pur si simplu m-au ingropat astia cu munca...Ma gandesc des la voi si mi-e dor de peripetiile lui Bubu (intr-asa hal incat imi vine cateodata sa-i iau la palme pe oamenii cu care lucrez , dar asta nu doar din cauza ca mi-e dor de Bubu, o merita si ei ) Sper sa beti un paharel si pentru mine cand va intalniti vineri cu fetili (salutari si pupici si lui lulutz si adela), si I will think of you!
Imi cer scuze in fata intregului detasament ca nu am apucat sa felicit la timp nici pe Sabinutza gravidutza , si nici pe liris de ziua ei . Parca a fost si sf Ion (salutari Ionului marei ) si nu mai stiu sigur cine, dar urez si omisilor de asemenea sanatate si virtute! arboriq, merci ca m-ai atentionat cu ora, ma duceam dracului cu intarziere la servici
copii, all the best, mai trec eu pe aici cand permite programul, din pacate...
Sabina spune:
Rayuuuuuu, la multi ani fericiti si sanatosi, si sa te bucuri in fiecare secunda de nazbatioasa ta mica!!
io am am scris un artoicolas, cam ca ala de la blog, dar cu poze de asta data:)
http://www.fotomozaic.ro/artikel.php?s=0&categ=0&idstory=52
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungã cale este calea care duce de la urechi la inimã.
tata lu Toma spune:
Pentru Rayuela de ziua ei si pentru toate fomeile scandinave, azi de 8 martie http://www.treklens.com/gallery/Europe/Romania/photo255221.htm
hai noroc gagicelor,
v
ps.Bravos mamalusofia
_
Take me home, country roads
mihaela_s spune:
RAYU!!!! Sa traiesti, sa infloresti alaturi de Boubou-lina mica si de sotiorul tau drag!!!! Sa ai o zi minunata si cu totul speciala, distractie cat incape!!!!
taticdetoma !
Mihaela si fetele mele
mara03 spune:
la multi ani rayu!!!
sa va chefuiti bine pe-acolo!!!
sabina, foarte emotionant...superbe pozele cu sofia.
vlad, multam de floricele.
noapte buna copii!
Pegasis spune:
La Multi Ani, Rayu!!! Sa fii sanatoasa si iubita!!! Petrecere frumoasa sa aveti si sa ciocniti si pentru noi un pahar!
taticdetoma, multumim
Sabina, ti-ai gresit meseria . Foarte frumos scris si pozele sint absolut superbe!