"Cei mai iubiti dintre pamanteni" :) (4)
Raspunsuri - Pagina 19
liris spune:
repede, sa nu treaca 8 Martie ...
o primavara frumoasa, cu sanatate si impliniri!
La multi ani de 8 Martie!
si acum urari speciale, si din toata inima pentru iubita mama Rayu!
sa fii sanatoasa, fericita, implinita! La multi ani! si 32 de lalele!!! asa din tara lor...
multam la rindul meu ptr valul de uari! impart deci pupici, floricele, zorzonele, etc! desi nu-i stilul meu dar ce pot sa fac? imi sunteti tare dragi! si va umbesc!
Sabina, azi am fost la Rotterdam ptr cistoscopie cu Simburelul, iar pe 19 i-au facut un rmn aici in Delft. azi am stat de dis de dimineata pina dupa amiaza la spital. spital numai de copii, cumplit loc. o sa va povestesc mai multe, dc credeti ca nu va intristez prea tare. gata, ma grabesc "sa-i dau drumul" sa nu treaca ziua.
liris spune:
va spun eu ca ceasu lu DC nu merge bine, uite teletextu de la BBC world arata acum 22:59:50
Rayuela spune:
multumiri,multumiri de urari,au mers direct la corazon!!!
Sa fiti iubiti!!Revin cu povestiri dupa week end,ca se anunta furtunos!
Rayuela spune:
aualeu!
Trecu si week endu,ma vazui si cu Lilutza(muah....sper ca ai ajuns cu bine!!!),si voi dormirati prin poiana??Ha??
lilanda spune:
Bonsoir, bonsoir...:-))
Numai bine ajunsei, ca miercuri tre' sa plec iar la Copenhaga
Weekendu' fu demential (am multe de povestit, da' vaz ca n-am cui ), iar pozici ar fi -asa si-asa - ca furam ocupati cu altele decit cu pozatu'!!!
Pe scurt si cronologic, Adeluctza, Rayu, tata lu' Rayu, Bubu si tata lu' Bubu sint de me-le-oa-ne...am planuit sa ne intilnim undeva prin vara, prin Germania, ca s-ajunga toata poienit-acolo
Io ma repet...ziua lui arborici cind ii??
Va pupez si viu miine mai pe-n-delete..promit!! :-)
pozulici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24607&whichpage=4" target="_blank">calatoria lui Ilie spre tara lui Hamlet
arboria spune:
e azi, 12 (ieri, la voi)
la multi ani, mama rayu pe pamant
v-ati distrat, 'ai? cred si io, cu tatalurayu si cu bouboulik cred ca a iesit cu artificii
si daca tot am intarziat cu urarile, la multi ani, xeno, sa-ti traiasca spiritul cel ascutit!
la multi ani doruletz! stiu ca nu e ziua ta, dar poate urarea tine loc de vraja de atragere in poiana
liris spune:
Arborel, La multi ani! cu sanatate si numai bucurii!!!
deci, in seara asta Arborelu si Xeno (La multi ani!) dau de beut!
in afara de noi, astia care este, mai are balta peste?