Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna fetelor

am cam inceput numaratoarea inversa si ieri m-am apuct de facut bagajul . oricum nu e gata am asezat si lucrusorele lui bb in dulapior...

marybell merci de intrebare, sunt bine, astept am avut treburi prin casa de aia nu prea am mai intrat... sper ca si tu sa fi ok si sa iti treaca gatul.

pitilache FELICITARI!!!
monikk FELICITARI!!!
va asteptam cu poze, povesti...

38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

megbeng la ce mama suzeta in maternitate?! Nu fetita! stai linistita ca nu iti cere copilul suzeta atunci, el prima zi manaca cate 2-3 linguri de laptic (asa a fost la mine) adus de ei, ca tie nu iti vine imediat laptele.... si doarme mereu, se trezeste doar daca e cacacit si daca ii foame din 3 in 3 ore. apoi vine lapticul la tate si o sa incepi sa alaptezi (daca e putin mai dai si 2-3 linguri din lapticul spitalului)a 3 zi deja trebuie sa manace cam 10 linguri la mancare. Suzeta (numai daca vrei tu...) poti sa incerci sa i-o dai acasa cand vrei si nu te astepta ca ti-o accepta din start. Ei i-am dat suzeta si va zic si de ce... avand in vedere ca eu nu am fost din cele norocoase sa am papica la tata - am fost nevoita sa trec la formula... in cazul asta din cauza ca suge la panarama aia de cauciuc (ca sa fie el si din mama latexului sau siliconului sau ce o mai fi...) in gurita se face ciupercuta ... care e evidenta fiind limba sau gingiile sau chiar buzele albe. asa ca ung suzeta in glicerina boraxata si ii dau fetei sa suga din ea... si asa nu avem ciupercuta in gurita. Inainte de a da suzeta am incercat sa-i dau glicerina cand ii dau mancare - dar fara efect pentru ca o inghitea cu tot cu laptic si nu mai avea timp sa stea in gura... Nu prea o place dar macar odata pe zi o dau s-o linga.

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Monykk si Pitilache felicitari mamicutelor!Chiar ca aveti niste bb-ii marisori.Sa va traiasca!

Dinamizzi,super ideea cu camasa lui mami la nasuc.O sa incerc si eu ca al meu aseara n-a adormit pina nu l-am pus linga mine in pat,desi nu vroiam sa ajung aici.Daca ar functiona treaba cu camasa,dau de baut.

La biberoane votez si eu cu Avent.Astea le-am luat de la inceput dupa recomandari si chiar sunt multumita de ele.

Lili,eu as spune sa nu-i dai completare pentru ca asa scade productia la mami.Eu i-am dat si am simtit asta pe pielea mea.Acum incerc sa cresc productia si pentru asta trebuie sa-l pun mai des la san.Sa speram ca reusesc sa-l satur fara completare.

Cata,eu l-am scos pe bb afara dupa o saptamana si am stat jumate de ora.A dormit bustean,deci cred ca i-a placut.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Meg,la noi erau suzete sterilizate si puteam sa-i dam cind vroiam noi.Eu i-am dat suzeta ca-l calma si in prima saptamana ei vor sa aibe mereu ceva in gurita.Decit sa suga manuta am preferat suzeta.
Eu nu stiu alta explicatie cu ciupercute...al meu nu are asa ceva,dar suge la suzeta mai ales cind il doare burtica si vrea sa se calmeze.Aici si traducerea la suzeta e "mijloc de calmare",deci probabil ca stiu ei ce stiu.
Acasa am mai multe suzi si le sterilizez zilnic.

Mergi la inceput

bai sa vedeti ce hoata e asta mica a mea.... bai da prind la ureche din prima...
sta ziua in carut in sufragerie si doarme rupta la tv. ei ca sa vedeti ca in patuc noaptea nu ii mai place ... cauta in nesimtire sa o lasi in carut... deci seara luptam ca sa doarma in patuc. Nu stiu cum o sa fac, ca tin neaparat sa doarma in el dar bandita nu e de acord cu mine...

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neata !!!!!!!!!

meg ia-ti solutie de sterilizat de la chicco si un vas in care sa tii bibe in apa +solutie la spital.se tin o jum de ora.eu asa am procedat.

cata cu botezul imi fac si eu dureri de cap...tare am asa un feeling ca o sa iasa PROST.al meu venise aseara cu idei de genul "dar chiar trebuie sa facem botez?dar nu putem sa il facem mai incolo,peste 2-3 ani?"tin sa precizez ca la ei in familie botezul e o ciudatenie,e ceva bizar sa fii botezat,el nu a fost botezat samd...nu ca ar fi atei,pur si simplu nu le au cu astea,nu stiu care e exact faza ca nu am aprofundat.poate imi vin spumele si piticii pe creier si iau frumos copilul si il duc la biserica intr-o zi si il rog pe preot sa faca ce e de facut si gata.si imi bag vehement picioarele in ea de petrecere,restaurant,invitati si duca-se si cununie civila si tot,nu o mai fac nici pe aia...auzi ...peste 2-3 ani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!eventual la majorat....nici eu nu sunt habotnica,si nu inseamna ca daca o botez o sa o duc de manuta la biserica in fiecare duminica,dar mi se pare mai firesc sa FII botezat,decat sa NU fi...na!

cu iesitul la plimbare,poate inauguram si noi azi ca nu mai tine smecheria!!!sa vedem ce zice pediatra,ca maica-mea e speriata rau "NU SCOTI COPILUL"...of doamne!
si sa vezi cata dup-aia ce schimbam aici impresii despre spate rupt din cauza caruciorului ca si la mine o sa fie chin...desi am lift,tot degeaba ca nu incape magaoaia...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
*poze*
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica

Mergi la inceput

ei vezi daconst ca tu ii dai tataca, eu nu o am si la bibe poate face ciupercuta in gurita. si decat sa ma trezesc cu asta mai bine sant precauta, ca oricum decat sa suga mana - prefer suzeta care o sterilizez si cu asta basta... ei, si sa vedeti cand e flamanda - rupe sin suzeta!!!

Va pupic pe buric.

Mergi la inceput

Liudo,fii fericita ca doarme in carut...al meu nu vrea decit in brate,deci mai nasol.Seara daca e rupt de oboseala il pot pasa in patut,altfel nici o sansa.

Gabi,am si eu problema mare cu botezul asta...noi nu avem biserica romaneasca decit la vreo 150km de noi.Si mama ma zapaceste ca nu l-am dus pe bb sa-i citeasca preotul si de aia nu doarme si plinge noaptea.
Na,ce sa-i mai explic ca-s colici si asa au toti copii...la ea e doar asta cu preotul si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

bibele - si noi tot cu avent. la primul am folosit nuk, bune si alea dar imi place mai mult avent.

la unii copii baby drink constipa. la altii nu da reactii defel. n-am auzit insa de copii pe care ii "desfunda". hi-hi, cum suna...

sa ragaim - pe umar se tine cat mai sus, astfel incat sa-i fie presat usor abdomenul. 10 min in pozitia asta si ar trebui sa ragaie. daca nu merge, incearca sa stai tu jos si pe el culcat pe burta pe piciorul tau, astfel incat sa-i fie usor presat abdomenul. astea functioneaza la noi. desi al meu ragaie atat de tare incat uneori ii vine si laptele jet odata cu ragaiala. nici nu stiu, parca as prefera sa nu ragaie ca atunci nu ar varsa...

iesitul afara cam dupa 1 saptamana, mai ales ca vremea tine cu noi zilele astea...

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Hai fetele care mai sunt de nascut? sa deschideti capitol nou.
Helenutza,te bagi???

Mergi la inceput