Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 24
cleopiciu spune:
NU am reusit sa citesc din urma ...
FELICITARI mamicilor care au mai nascut!!!
Am reusit sa o stresez pe dr. de familie ,pina azi am sunat-o de vre-o 6 ori si astazi am mers la ea,pt. ca Daria de dimineata cind am schimbat-o avea mucus in pempars ,fara sa fi facut kk si m-am speriat ,mai vazusem eu cind facea dar de data asta m-am speriat asa ca am fost prezenta la cabinet cu (sa nu rideti de mine) pampersul ca sa vada cu ochii ei despre ce vorbesc...
Si mi-a spus ca asa elimina bebei mucinei din nas....Na ,ca m-am linistit .....
Am o intrebare ,putem sa-i dam lui bebe un pic de ceai de musetel ? am inteles ca ajuta la constipatie....
Am fugit sa o schib si sa-i dau de papa....
LEVI spune:
Fetelor, heeelp!.CRED CA AM FACUT FURIA LAPTELUIAm febra 38 gr,frisoane,sanii tari si durerosi.
Scuze daca s-a mai discutat,dar n-am timp sa citesc.
Ce sa fac ?
Luminita
36+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
adinush spune:
Levi comprese calde ca sa dea drumul la lapte,muls cu pompa(sper ca ai una,daca nu fuga sotul la farmacie),comprese reci dupa.
Incearca sa te mulgi cat mai des ca sa nu lasi sanii sa se intareasca prea rau si sa devina durerosi dar nu de tot cat sa golesti sanul..doar sa-l inmoi
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*
Ana_Alx spune:
Levi pune si comprese cu cartof ras,scrisesem eu mai devreme.
Iar la febra laptelui in spital ne-a zis sa incercam sa bem cat mai putine lichide pana trece faza respectiva,si sa se incerce mulsul in "nestire" si pusul lu bb la san,si de asemenea doze de gheata pe sani pana spre axila sa curinda gheata.adica sa fie gheta pe tot sanul
6 zile +
Mimishoru'(2 ani si 9 luni)
LEVI spune:
Multumesc Adinush.
Am pompa electrica.
Ma duc sa prestez!
Luminita
36+ 
si
Daria
Pozele mele
anis spune:
Levi..eu stan patitul rau..inca mai trag.
Mulgete-te bine si ia eferalgam.Masazeata-te cu diclofenac gel ,nu si pe mameloane , iar pentru a preveni infundarea canalelor o pastiluat de lecitina.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
LEVI spune:
Multumesc Ana.
Luminita
36+ 
si
Daria
Pozele mele
anis spune:
Am fost la ecografie cu Iarina.Nu e nimik intern, DOAMNE AJUAT!Numai ca ea in continuare nu face kka singura si ma urla zi si noapte cand se screme.
Sa vedem ce va urma...analize etc..
Eu cu sanul sunt mai bine cred ac in 2 sapt ..ce optimista sunt sper sa se inchida rana de tot..si acum da sa se inchida ,dar cand suge se redeschide..
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adinush spune:
Gheata e foarte buna intr-adevar..dar dupa ce mulgi...cald inainte ca sa dea drumul la lapte si rece dupa ca sa-l opreasca.
Adinush cu
Ayleen-Alexandra *09.01.2007*