Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 17
mihacarm2002 spune:
Aelita, arati super! Iar Sofia e tare gingasa!
Despre torturi, no comment!
Ce temperatura ai tu in casa? Iar cand ii faci baie, ce temperatura e in camera (cu apa am inteles cum sta treaba)?
Pitilache,

Mihaela 39+ 
roandre spune:
Ce se aude cu monikk??? A nascut, e totul ok?
Alinatxa, la multi ani mamei tale, sanatate si putere sa te ajute cat mai mult cu bebelusa! Hai ca eu fac galerie sa-i faci un super cadou mamei tale!
Levi, bine ati revenit acasa...ma bucur sa aud ca sutneti bine toti 3!
Biribu, Doamne ajuta sa fie totul bine si usor!
Pitilache, pun majoretele la treaba si pt tine sa fie totul usor!
RB, Oti, rali, felicitari pt puiuti!
Marinar, bubitele mici de care spui apar din cauza la laptic/saliva ce se prelinge pe fata si nu e curatat imediat...trec de la sine, nu trebuie sa dai cu nimic.
Adinush, sa nu te puna ala cu cornite sa storci punctisoarele de grasime...se duc in timp fara sa ramana vreo urma.
Monu, pupam micuta maricica sa pape mult sa creasca mare-mare!
Elli, prin ce ai trecut si tu in spital...ufff, cata nesimtire! Cu sanii dc ai rani nu-i mai da sa pape de la un san 24 h si doar mulge lapticul ca sa mai treaca rana. Faci asa a doua zi cu celalalt san. Pana atunci spala sanul si lasa-l sa se aeriseasca sa se usuce rana. Pune si garmastan sau bephanten, am inteles ca ajuta!
Criss, nu se da zahar/miere/sare la bebeii mici. Stiam ca se poate indulci putin cu glucoza...asta dc tot vrei neaparat sa indulcesti ceiutul.
Cu dormitul...al meu e campion la dormit...doarme de rupe. Cel mai mult a rezistat o ora treaz dupa masa in rest adoarme mancand. Se zice ca bebeii cresc cand dorm...deci eu il las sa doarma cat vrea.
Acum cateva zile aveam pitici ca nu am lapte suficient desi bb nu plangea de foame asa ca ieri dupa ce a papat de la un san si nu a mai vrut m-am pus pe muls si am scos 100 ml...deci are balta peste!
L-am pus la congelator pt vremuri grele...hehehe
Cand vad ca mai aveti pana nasteti ma apuca melancolia...eu azi trebuia sa nasc! Dar sincera sa fiu e mai bine cu bb langa mine decat cu el in burtica.
Am vazut si pozicile...mai dar frumosi bebei mai aveti! Dar nici nu aveau cum sa fie altfel la ce mamici frumusele sunteti!
ylilimic spune:
Salutare de la mare!
petele rosii de pe fatza - dupa cum va spuneam stiu ca vor disparea, dar pana atunci nu pot decat sa ii admir pe bbii fara de ele si sa le admit pe cele ale dalmatianului meu!
pitilache- iti tin pumnii si te asteptam cu vesti bune!
criss - imi pare rau pt gaurile tale de alta natura decat cele naturale
(acelea dinmaini desigur) si "jenele" sau durerile de la ele. Uite
mami sa treaca!!
rali - felicitari si sa fiti sanatosi!
Vazut bb si declar: frumusel foc!
criss - mai nou ii dau sa suga, in picioare, in brate caci miscarile mele din timpul mersului il zdruncina si nu mai adoarme asa repede.
oti_s- felicitari si sa iti traiasca micuta!
alinatxa - hai ca mai e un pic si ai sa vezi cum e cu bb in brate si cu siguranta te vei descurca ! La multi ani mamei tale!
levi - bine ai revenit acasa!
sunt baietii identici sau nu?
biribu-
iti tin pumnii!
mihacarm - iti amintesti cele spuse despre suzeta? La Adam am incercat deja 3 feluri, inclusiv una de la Nuk, si nici nu vrea sa auda...in vreme ce Matei rodea doar la cele de 5 mii de latex, ca imi era rusine sa ies cu el afara!
marinar - daca punctele sunt doar albe si atat, atunci vb adinushei-sunt puncte de grasime. Daca la baza sunt rosii atunci e vb de bubite, gen alergie la ceva, sau iritatie in contact cu ceva.
eli - ai incercat cu mameloane de protectie? Cred ca o sa ajung si eu la ele ca asta micu isi bate jos de mine cu suptul... Ati vazut cum smotocesc cainii un papuc cu care se joaca? Smuncesc capul si in stanga si in dreapta... Cam asa face copchilul asta cu sfarcul meu, il lungeste de 1,5 cm!!! Si doare de ma pish pe mine.
Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond
Luca Matei - 05.11.2004
Liliana
cu
Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici
mihacarm2002 spune:
Lore, tot asa si la mine. Pe net mi-a calculat 8 feb, dar dr, dupa cerculetul lor, 12-16 feb. Eu eram convinsa ca voi naste pe 4 feb. BIG DISAPPOINTMENT!![]()
Sincer inca nu sunt gata! Mai am de calcat rufele fetitei pt spital si de facut unele comisioane pe care nu as vrea sa le pasez altcuiva.
Mihaela 39+ 
eli1977 spune:
Alinutza, LA MULTI ANI pentru mami a ta, sa fie sanatoasa si sa se bucure de nepotica multi , multi ani de acum inainte!
iar tu mai dormi noaptea, nu mai sta la orele alea din noapte treaza, pe net, ca dupa ce vine printesica..e mai greu sa dormi o noapte cap coada.Nu da cu rosii, zic si eu..
Liudo, fata, ce moldoveanca frumoasa ai adus tu pe lume!ma inscriu la petit!
pupici,
Eli
Daconst spune:
Monu,mersi de raspuns...eu i-am dat cam aiurea completarea.
Adica dupa cum a vrut el.Daca am vazut ca mai vrea i-am mai facut o masura si tot asa.Cel mai mult i-am dat 3 masuri seara,sa doarma mai mult,cica,dar n-a fost asa.![]()
Elli,nu merge mai bine cu mameloanele de silicon?
Am citit ca daca bb are petele alea albe pe limbuta,atunci din cauza lor putem avea dureri de sfarcuri.Se cheama margaritel sau un fel de candidoza ce au ei pe limbuta.
Sa nu fie asta si la voi.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Ylilimic,e un frumusel "dalmatianul".Sa-ti traiasca!
Si al meu are bubite pe fata,dar parca nu tot timpul.Depinde de pozitia de alaptata,ca parca atunci se inrosesc mai tare.
Mai nou avem mucisori si ne necajesc.Cu pompita nu scot mare lucru,asa ca ne luptam cum putem cu ei.
Alinatxa,la multi ani la mami tau!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
eli1977 spune:
uof, am incercat cu Garmastan dar face o cojita subtire si la o zi dupa, la primul supt e pa.Iar cu mameloanele de cauciuc...cred ca ce am eu nu sunt bune, ca nu curge nimic, stau departe de sfarc, asa, nu se muleaza, cred ca mai incerc pt ca nu am alta varianta..
sarumana de raspunsuri, fetelor.
pupici,
Eli
eli1977 spune:
Lili, nu-i mai zice baiatului dalmatian, ca e un frumos.Si al meu la fel face cu sfarcul, trage ca un catel de mooor, mai ales acum ca am rani..