Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 15
criss68 spune:
Daconst, nu am citit nicaieri ca se pune sau nu zahar in ceai. Stiu ca mama ne-a dat asa, si apoi imi amintesc din episoadele cu verisori/verisoare mai mici, crescuti in general dupa carti (care erau atunci la moda), precum si prietene de-ale mele, deci mai recent. Stiu ca nu e voie miere, iar prin carti scrie sa nu-i dai nimic sa bea daca e alimentat la san. O sa intreb medicul cand vine acasa, la spital am uitat sa mai intreb si asta.
Dupa burta nu sunt nostalgica absolut deloc ci dupa emotiile pe care le-am trait in toata aceasta perioada alaturi de voi cu care m-am simtit ca intr-o mare familie. Eu m-am simtit majoritatea timpului rau, prin urmare DC a fost evadarea mea zilnica.
Apropos de burta ma simt tare bine ca nu o mai am dar cel mai bine ca nu mai e altcineva stapan pe corpul meu.
Vad ca am inceput sa folosesc timpul de alaptat pt stat la pc! Incepe sa mearga treaba, sa ma stiu organiza.
Voi cam cat aveti bebeii treji intre reprizele de somn? Eu daca ii dau mancare imediat dupa si adoarme in 15 minute... va dati seama. Asa ma chinui sa o fac sa mai suga dupa ce adoarme! Daca nu plange de foame mai caut de treaba: o plimb prin casa, ii mai distrag atentia cu cate ceva ca sa stea si ea treaza mai mult de un sfert de ora.
noapte buna, vad ca nu prea mai avem cu cine conversa. Suntem mai mult mamici cu multa treaba, iar burticile ramase auu nevoie de multa odihna acum.
pupici
criss & Ligia Elena
mihacarm2002 spune:
RB, rali, felicitari pentru bebelusi!
Am vazut ultimele poze cu bebelusi. Unul mai frumos decat altul!
liliana, ca si criss, nu vad niciun dalmatian. Cred ca tu compari tenul lui Matei (care e blondut) cu cel al lui Adam. Las' sa vezi ce
cuceritor o sa fie si juniorul maine-poimaine!![]()
Rali, scump tare bondarelul tau! Sa va traiasca!
RB, tare nerabdaoare a fost fetita ta sa va vedeti face to face! Ma bucur ca ati ajuns acasa! Multa santate si rabdare!
Liuda, arati tare bine cu fetita in brate. Nici nu s-ar spune ca aveai dureri de cap. Imi pare rau ca ai suferit asa de mult. Oricum, fetita e f. frumoasa!
Monykk nu mai are contractii, a pierdut ceva lichid.
A venit si doctora ei si i-a spus ca azi (luni) de dimineata vor vedea ce va fi. Bebelusul e maricel (3800 g la ultima masuratoare) iar daca are in plus, inseamna ca a depasit 4000g.
Ar vrea sa nasca natural (are pregatita trusa cu epidurala), dar daca i se va recomanda cezariana, nu va spune nu. Totul e sa iasa bebele repede si fara sa se chinuie (nici ea sa nu sufere apoi pana se reface ~ as adauga eu)
Messa, tu nu ai mai terminat povestea nasterii tale. Ultima data (acum vreo 3 zile) mai aveai un pic de lucru la ea. Sau vrei sa inchei cu o fraza memorabila!![]()
Si celelalte mamici care nu ne-au povestit cum a fost, hai odata, ca apoi veti uita.
Mihaela 39+ 
Oti_s spune:
Va rog sa ma treceti si pe mine in listuta. Am nascut natural(39 sapt), la Radauti, pe 30 ianuarie, ora 5.30, o fetita -ARIANA- 3350g, 49cm, Apgar 9. Ne-am intors ieri acasa si suntem bine amandoua.
aelita spune:
am pus poze noi. si am mai sters din cele vechi,ca sa nu se adune acolo prea multe sa va fie greu sa umblati in ele.
am pus si cu tortul primit la ziua mea,cu poza mea pe el ,asa mi l-au adus prietenii.
si cu tortul ei de la o luna .
tre sa va logati.
catalinutzu cum sa te refaci,mama draga?? ia sa vezi tu cum te refaci,ca o floare!
"doar la masaj a urlat dar era pt ca o pierduse pe bagaboanta aia de suzy " hahahaaaaaaaaa ia uitati aiiiiiiiiiiiiici,bagaboant de suzyyyyyyyyyy

Asa-i ramane numele!!!!
marinar,merci de urare.
na,cand am zis sa il pun la flori,nu mai e lapte de aruncat...s-a blocat ceva la un san..e pietroi intr-un loc,si nu mai curge mult,si doare.nu stiu ce sa fac.am pus apa calda si am scos cu pompa cat s-a putut.
aventura,felicitari,draga mea! sa va creasca mare baietelul,sa veniti sanatosi acasa,va asteptam cu drag !
alinuk,te vazui,maica-n poze!!! uliuuuu,mama ce sexy esti !!! si frumoasaaaaaaaaa!!!pusei ochii pe tine ca pe butelie.
lili,a mea nu a baut 120 nicicand nici de ceai,nu mai vorbesc de lapte!
e scump rau miytitelul tau !!!
si a mea are niste bubeeeeeeeeeee.
megbeng,multumesc pt urari!
ha! si eu ma mai simt vinovata cand nu apuc sa raspund tuturor..,ca nu vad toate pozele ca imi merge foaarte greu calculatorul de imi pierd rabdarea..Intr-o zi l-oi aranja ca e plin ...cred ca colcaie virusii.
marybell,l-am vazut pe Erik frumosul si bucalatul!
Liuda in sfarsit am vazut-o si eu pe printesa frumoasa Diana Maria.si tu arati foarte bine,asa linistita,fericita,acolo unde ii dai sa suga.
RB,felicitari!! mai vino pe la noi,mai povesteste-ne despre Amalia.
criss eu stiu ca zaharul,sarea,mierea,sunt interzise la bebelusi.nu e pregatit nici ficatul,nici rinichiul sa le preia si acum nu se vede nimic,dar in viitor,ca adult,poate sa il afecteze cumva.eu zic ca mai bine nu il indulcesti,sunt ceaiuri de colici indulcite cu altceva,nu cu zahar,special facute,da-i asa.
nu e o crima ca i-ai dat,dar daca poti e mai bine sa nu ii dai,ca sa i se dezvolte corect organele,e mai bine sa nu intervenim de pe acum cu ceva ce ii poate face rau.bineinteles ca sunt copii care au mancat asa si nu au avut nimic,dar de ce sa riscam?
rali,ti-am vzut bufliciul mic !sa-ti traiasca!
oti,felicitari pt Ariana !! sa va traiasca ,mare,sanatoasa,frumoasa!
S.
ALINATXA spune:
Vad ca dormiti mamicilor.......Bravo!Eu acum m-am trezit ptr a nu stiu cata oara drept ptr care am renuntat,mi-am facut o cafea si imi fac planuri ptr viitor.A venit mama mea (fusese intr-o vacanta la bunica mea) azi e ziua ei de nastere si astept sa se faca dimineata sa se trezeasca si sa o pupacesc.De cand a intrat pe usa parca am reanviat,m-am linisit si e super super bine.
Mi-ash fii dorit tare mult sa ii ofer astazi drept cadou nasterea bubulinei.Nu e timpul trecut si chiar daca nu e sa fie astazi nu e bai.
Multumesc Roandre ptr incurajari si ptr eforturile tale de a o face pe iubitica sa iasa afara
.
Liudooooo ce chelioasaaaa frumoasa ai.....E tare scumpica chiar ash putea spune ca e cam singura fara par negrisor dintre bebelushi.O sa fie blondina fara doar si poate.
Aaaaaaaa AMALYAAAAAA m-ai fentat si tu.
Hai sa fie intr-un ceas bun si sa te bucuri de comorile tale.
Fetelor pe mine chiar ma inspaimanta treaba asta cu inecatul bebelushilor.Poate ma invavati si pe mine ce sa fac dupa ce papa sa ma asigur ca totul e ok.
38+
Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/
marinar spune:
Alina stai fata linistita ca bb vine...dar cand vrea ea.
Aelita probabil ti s-a infundat un canal. maseaza usor si trage cu pompa.
mai si mie mi-a zis dr ca pot sa pun putzzzzzin zahar la ceai, dar trebuie fiert cu apa minim 5 minute. eu nu-i dau ceai bebelinei asa ca....
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
LEVI spune:
Buna dimineata!
Ne-am intors si noi ieri acasa.
Suntem bine,bebeii au inceput sa ia in greutate si incercam sa ne acomodam unii cu altii.
Multimesc celor care m-au felicitat.Am citit pe sarite,ca timp nu prea mai e.
Copiii sug foarte bine,numai ca mami ni prea are lapte si primesc si completare din bibe.
Cele care nasteti in Municipal:e de geoaza cu carantina.Nu poate intra nimeni sa va ajute.Daca nu eram la a II a nastere,eram de mult in depresie din cauza lor si a sistemului medical romanesc de rahat .
Casm atat despre noi.Ma duc sa mai inchid un ochi ,pana nu se trezeste iar unul din ei
Luminita
36+ 
si
Daria
Pozele mele
"Iubeste-ma cand o merit cel mai putin:atunci am nevoie cel mai mult."
Biribu spune:
fetele, iete ca acum mai am un pic si plec sa nasc!!! azi se pare ca e ziua Z, am intilnire cu doctorelul, si sper sa mearga repede.
tineti-mi pumnii, ca un pic de morcov este...
pup proaspetele mamici si bebici
39+
marinar spune:
biribu curaj si o sa fie bine!!! gandeste-te numai la faptul ca o sa-ti vezi puiul.
mai fetelor bebelinei mele i-au aparut niste burbunele pe fata, ca niste mici cosulete, dar sunt multe si nu-mi dau seama de la ce. voi aveti idee ce ar putea fi???
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
adinush spune:
Marina noua ne-a zis dr din spital ca sunt mici puncte de grasime care se aduna sub piele,trec de la sine si sa nu ne treaca prin cap sa le stoarcem ca poata sa-i ramana urme.
Si fata mea are dar doar vreo 3-4..eu care sunt maniaca sa storc orice cos cat de mic iti dai seama cum ma tenteaza,mai ales cand o alaptez ca sunt in zona ochilor..sper sa stau potolita pana trec,pana acum mi-a iesit figura
Adinush
cu
Ayleen-Alexandra