Mamici de ianuarie - februarie 2007 (62)
Raspunsuri - Pagina 14
RB spune:
Buna seara dragi viitoare si proaspete mamici. Eu nu prea am scris dar va citeam cu mare atentie. Va "citeam" pt. ca vreo cateva zile nu am avut net. Am fost la spital pt. ca bb Amalia a vrut sa vada lumea mai repede. Asa ca am nascut prin cezariana, de urgenta, la 36 de saptamani. Bebelina este bine, mananca si doarme. Acum suntem acasa si incercam sa ne acomodam unii cu altii
RB spune:
Sa nu uit, datele Amaliei
: 2,650 g, 46 cm, scor Apgar 9, cezariana cu rahie, la 36 sapt.(nu stiu unde ar fi trebuit sa le scriu sa aparem si noi pe listuta)
mihacarm2002 spune:
Mesaj de la Monykk:
"Sunt la spital, m-au internat, am pierdut dopul, nu stiu daca voi putea naste normal pt ca bb e mare si nu poate trece de bazin, acum astept sa vad ce se intampla. Contractii am putine
Ne pupa!"
(orele 15:31)
Hai, Monykk

Mihaela 39+ 
Messa spune:
pitilache, bafta! o sa fie naspa 2 zile, a treia asa-si-asa (sa nu stai sa te doara, ceri analgezice!) si pe urma din ce in ce mai bine, ai sa vezi!
RB spune:
Chiar daca am vrut sa nu uit nimic (referitor la bebelina mea, tot am uitat sa scriu ceva
: data nasterii 22.01.2007
criss68 spune:
Buna la fete cu burtici sau cu bebici,
Aventura, FELICITARI! 

Ai fost intr-adevar graviduta model. De la inceput pana in ultima zi. Sa-ti traiasca micutul Antonio, sa fie sanatos si sa va bucurati de el Eu nu am fost incurajata de nici un dr sa fac sport, am mai facut eu cand si cand, dar mie sarcina nu prea mi-a priit, am fost o plangacioasa. Acum e tare bine.
Chiar am vrut sa-ti multumesc pt idee cu plimbarea zilnica de jumatate de ora, deocamdata chiar nu stiu ce am voie sa fac dupa cezariana. Grasimea se duce, dar altfel ar arata si cu ceva sport.
Aiska, dupa cezariana cand crezi ca pot merge la sauna?
moonikk, tinem pumnii, doamne ajuta sa fie bine. Daca bb e prea mare nu te incapatana cu nasterea naturala, nu merita.
megbeng, mie mi-a apreciat ecograful greutatea in minus (cca 3200 gr si a avut 3500)
marinar, si pe mine cand alaptez ma apuca tot felul de senzatii, inclusiv de a merge la toaleta.
aelita, ceai contra colicilor (concentratia de pe prospect) ii dau si chiar ii face bine. Noaptea cand o apuca insa vorba ta, parca numai in brate ii trece,Azi noapte pana la 5 am stat cu ea, mi se rupea sufletul cand vedeam ce dureri are. Ceaiul i-l dau insa indulcit, pun zaharulla fiert de la inceput ca sa nu fermenteze - cred ca si de-aia ii place asa tare. Am mai redus zaharul. Acum nu mai sunt asa stresata, parca mananca mai bine, daca bea si ceai dupa aceea, nu are decat. Am mai intrebat si se pune zahar in ceai la copii. Tu stii ca nu se pune?
Nu in ultimul rand FELICITARI pentru implinirea primei luni!
Messa, ma bucur ca iti revii, ca ai un bun tonus iar urmele sarcinii se sterg, iar bebelina e ok.
Liuda, ce bine arati mamica!
ylilimic, nu ti-am putut vedea dalmatianul. Si fetita mea are o pata rosie pe frunte, ma tot gandeam daca e iritatie/eritem de nou-nascut sau ramane asa. Se pare ca va dispare.
pitilache, te asteptam cu vesti bune! 

Poate o sa ma decid si eu sa pun ceva poze, sa redactez povestea nasterii - parca astept sa ,a trezesc cu ele facute de altcineva!
In rest ce sa va zic? Operatia abia daca o mai simt, ma simt f bine si ca nu-mi mai vine sa mananc, edemele s-au retras (aparent, dar eu stiu ca eram mai uscata) insa durerile de maini si mai aales amorteala mainii drepte nu are nici un gand. E super naspa sa nu simti cum trebuie, sunt toata taiata si intepata la mana dreapta plus ca nu am mare baza in ea, ori cu un copil in brate nu te poti juca.
Daca imi mai amintesc ceva, revin cu completari.
Aveti grija de bebici si de burtici!
Asa ma apuca o nostalgie cand ma gandesc ca Odiseea noastra se apropie de final incat parca imi doresc sa revin cat mai repede. Dar a doua oara pentru mine nu va mai avea aeeasi incacatura emotionala.
pupici
Criss & Ligia Elena
Daconst spune:
Aventura,felicitari mami! 

Monyk si Pitilache,facem galerie pentru voi! 

Liudo,scumpica blonduta ta...cred ca seamana pe tati.Sa-ti traiasca!
Ylilimic,nu pot vedea poza ta...fa-o publica!
Marybell,e superba poza...si bb,normal!
Doamne,fetelor ce sperieturi ati tras cu bb-ii...eu nu stiu daca as rezista sa nu ma pierd.Sa ne ajute DD sa nu avem parte niciuna de asa experiente neplacute!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
Daconst spune:
Criss,eu stiu ca nu avem voie sa le dam zahar...eu nu-i dau,dar poate stii tu mai bine.
Parca nu-mi vine sa cred ca esti tu nostalgica dupa burtica.![]()
Eu desi m-am simtit bine,parca nu-mi lipseste...adica e mai bine sa stiu ca e puiul linga mine,chiar daca fac nopti albe cu el in brate din cauza burticii.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
rali spune:
Buna mamici si viitoare!
Felicitari proaspetelor mamici si mult curaj celor ce acum sunt in focuri!
Nu am apucat sa citim din urma pentru ca de abia azi am ajuns si noi acasa: in 31 ianuarie 11.15 a venit pe lume minunea noastra mult asteptata Vlad Matei 51 cm, apgar 8 si 3400 g (desi se pare ca nu l-au cantarit bine deoarece azi la externare avem 3660g), nastere naturala naturaa 40s.
O sa incerc sa pun si cateva pozici cu iubirea noastra.
Va pup si o seara placuta
Raluca
de Vladut Matei
rali spune:
Am reusit sa pun 2 poze http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762384102498.
O seara placuta!
Raluca
de Vladut Matei