Este normal?????

Este normal????? | Autor: alexiaaa23

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,postez acest mesaj in dorinta de a imi ajuta o prietena!Ea neavand acces oricand la internet m-a rugat pe mine sa ma interesez!
Este gravida in a saptea luna si in ultimele 2 saptamani are dureri mari in zona inghinala!Eu nu stiu ce sfat sa ii dau pt ca nu am trecut prin asa ceva,eu avand doar 5 luni si merg pe sase!Durerile inghinale sunt insotite si de dureri acute de spate!Stie cineva care este motivul si daca este normal!?
Va multumesc din suflet anticipat si va rog ajutati-ma cu un raspuns pt prietena mea!
Va pup dulce.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

De ce nu consulta un medic? Sint sigura ca ii poate lamuri toate dubiile!
Va doresc sarcini usoare si bb sanatosi la amandoua!

Cred ca intrebarea ta mergea bine la Odiseea sarcinii,sint sigura ca fetele au raspunsuri pt intrebarea ta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

Dragele mele am uitat sa specific ca ea are programare la doctor pe 7 martie!
Va multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

Sa inteleg ca nu poate merge la urgente? Spune ca se simte rau si sa o consulte cineva !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexiaaa23 spune:

Nu se prea impaca cu vizitele la doctor.De aceea m-a rugat pe mine sa ma interesez daca e ceva normal sau nu!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

durerile inghinale sunt oarecum normale in lunile mai avansate de sarcina.probabil se pregateste iesirea lui bebe. cert este ca si eu le-am simtit din plin!

Alexandra mare, Alexandra mica(10 iulie 2003) si margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, si eu am avut dureri inghinale. sunt groaznice, dar normale. oasele bazinului se "desfac" pt a pregati iesirea lui bb. si cam tot asa o sa tina pana la sfarsitul sarcinii...

cand mi-au montat epidurala pt prima data in ultimele 2-3 luni n-am mai simtit durerea. nu-mi venea sa cred cat de bine e sa nu te doara...pe mine m-a chinuit degeaba natura cu durerile alea ca nu mi-a fost de niciun folos largirea bazinului. am facut cezariana. programata.

raluca, mami fericita de www.totsites.com/tot/alexia-maria" target="_blank">alexia maria (07.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pot fi normale dar pot fi si anormale. Nu inteleg treaba asta cu "aversiunea" fata de mersul la doctor, mai ales in perioada sarcinii..in fond e vb de o viata care depinde de tine, cred ca ar trebui sa lase la o parte frica si sa mearga s-o vada medicul care o are in grija. La mine durerile astea cum zici tu au insemnat scurtarea colului si m-am ales cu cerclaj. Sa-l sune si sa mearga de urgenta sa o consulte.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Si eu te sfatuiesc sa o trimiti la medic. Si pe mine m-a durut spatele si am avut dureri si inghinale si de burta, pe masura ce cobora bebe cu capul, dar daca sunt dureri mari e bine sa vada medicul sa nu aiba vreo problema si sa se trezeasca cu o nastere prematura, Doamne fereste!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

E normal , dar o vizita la un doctor e mai sigura.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floreflor spune:

e bb-u care devine mai greu si apasa pe muschi. si eu am avut aceeasi problema. daca nu e f. dureros e ok, dar e mai bine sa vada un medic.sau macar sa sune vreo unul aici in Ro.multa bafta cu "burticile" :)

Mergi la inceput