Igiena intima.....

Igiena intima..... | Autor: Meischa

Link direct la acest mesaj

Alta problema... la ultimul control, fiind atunci in 3 luni si 5 zile, mi s-a recomandat de catre Semen (in urma unei analize anterioare a secretiei ) CLOTRIMAZOL si spalaturi (folosind irigatorul) cu ceai de pelin/ galbenele/ musetel.
Am citit insa pe foaia cu indicatiile din cutie, ca aceste comprimate vaginale nu sunt bune in primul trim. al sarcinii.

A folosit cineva asa ceva? I s-a mai prescris cuiva? Si nu a patit nimic?!

Meisha & BB

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andra28 spune:

Pai mi se pare ca 3b luni si 5 zile inseamna ca esti deja in al doilea trimestru de sarcina. Nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana spune:

Si mie mi s-a prescris clotrimazol. L-am cumparat, iar cind am vazut ce scrie pe prospect nu l-am mai luat. Inca nu am nascut, dar sper sa nu fie vreo problema din cauza asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Sper sa ma insel dar din cate stiu nici folosirea irigatorului nu e recomandata in sarcina din cauza ca poate "ajuta" la deschiderea colului cu toate consecintele de rigoare. Sper sa ma insel! Poate ma contrazice cineva?

Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Am uitat ...... si in plus poate introduce microbi sau alte "ganganii" prin col.

Tot eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meischa spune:

Dr-ta mi-a zis ca ceea ce am nu e grav (nu mi-a zis exact ce), ca nici nu o sa-mi treaca definitiv, insa e bine sa nu lasam asa...
In cazul asta ce facem?

Meisha & BB

Mergi la inceput

Adevarul adevarat e ca si mie mi-e cam teama cu irigatorul ala si desi e mini, mi se pare aiurea sa-l folosesc (tot ceaiul e mai mult in cada decat unde trebuie). Mi-e frica sa nu-l bag prea adanc. Oricum, am facut doar de 2 ori treaba asta... E cu dus si-ntors: daca n-o fac, o sa zica, de ce n-am facut, pe de alta parte, n-as vrea sa-mi para rau ca nu am urmat tratamentul. So far, so good, dar stiu eu?!!?

Meisha & BB

Mergi la inceput

Dar cu spalatul cu dusul cum e? Poate afecta? pana sa raman m-am descurcat super-bine asa; nu stiu daca si acum este cazul...
Daca nu, atunci cum ? Voi cum procedati

Meisha & BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Eu am folosit - dupa saptamana 20! Desi aveam problema cam din saptamana 15, dr. a zis ca sa folosesc dupa ce am implinit 20 de saptamani, ca nu patesc nimic pana atunci si ca sa fie sigura ca nu-i nici o problema pt. bb.

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si despre irigator - a zis ca nu! Ca doar sa ma spal asa normal, fara nici un irigator!
Bafta!

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmendraghici spune:

Stiu din proprie experienta cat de neplacuta este senzatia si mai stiu ca si prietenei mele i-au fost prescrise ovule(nu stiu de care)dupa I trim. de sarcina. Majoritatea femeilor fac in timpul sarcinii Candida, deci eu zic ca poti sa iei Clotrimazol, pt ca esti deja in al II trim de sarcina si nu-l afecteaza pe bb.
Sanatate multa si

Mergi la inceput