Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

da, alina, cum sa nu...as vrea eu, dar daca e ca la precedentele inseamna ca mai am de asteptat 2 ani...

am terminat si eu sesiunea. sunt fericita ca a fost super bine, desi cei 2 strengari au fost mai obraznici ca de obicei, rezultatul:sunt foarte obosita.

despre ce subiect vorbesti? cred ca sunt cam ametita pe aici...

numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by Anya20

Sunt off-topic, dar am vazut subiectul despre dr. Tranca si m-au scarbit din nou generalizarile...Suntem cu totii niste criminali odiosi .
Despre fapta oribila, nu are justificare daca lucrurile stau asa cum s-a spus (si din pacate cred ca e cam adevarat!).

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

ANya, fiecare padure cu uscaturile ei. Din pacate , marea majoritate a oamenilor au tendinta de a generaliza. In ceea ce il priveste pe medic, nu stiu ce sa zic...o fi avut vreun moment de nebunie???!!!

Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

elbi, felicitari pentru examene! ai toata admiratia mea ca te descurci cu invatatul si cu 2 strengari.

Mergi la inceput

Fetelor, azi a fost o zi memoriala!!! AM luat primele bonuri de masa!!!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Cristina, cum e cu bonurile de masa pana la urma? se dau si in primii 2 ani? (se pare ca da, din moment ce le-ai luat ) ca pana acum se dadeau numai de la anul 3 in sus.
a, am citit pe undeva ca salariul minim pt cei cu studii superioare trebuie sa fie 880RON. dar nu stiu de cand se aplica...voi ce stiti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Meg cum te descurci in noua postura, cea de mamica?E cuminte bb?Papacioasa?Nu ne arati poze cu minunea mica?

Cristina deci faci cinste?La mai multe....si la salarii mai mari....
Te-ai obisnuit cu programul infernal?

Elbi felicitari pentru examene!Esti de admirat!

Restul fetelor ce mai faceti?Toate sunteti ocupate cu serviciul de nu mai dati nici un semn de viata???

Shean pe unde esti?Ce mai fac baieteii tai scumpi?

Eu

Mergi la inceput

Anya, se pare ca da la toata lumea bonuri de masa. Ce dragut din partea lor!!!
Pufymic, multumesc de urare. Acum e ceva mai lejer la spital, nu mai sunt asa multi pacienti, dar tot pe la 4.00 - 5.00 seara ajung acasa.
Meg, ce mai faceti?? Bebe ce face???

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

am luat si eu primul salar de rezident,o avere,540 roni.l-am luat vineri si dupa ce am platit telefoanele si o crema de fata si m-am dus sa ma tund nu va pot povesti cat mai am din el.... dar daca cristina a luat bonuri de masa teoretic ar trebui sa iau si eu... mai am o sperantza....
elbi felicitari pt examen,tot asa inainte!
alina(anya) chestia cu minimul de 880 se aplica numai la firmele private si nu la bugetari,cel putin asa am citit.si m-am dus sa ma interesez la spital de salariul bonus pt nastere sau cum se numeste el si mi-a transmis doamna ca se bucura ca stiu de lege ,are cereri de anul trecut ,nu au onorat nici una ca nu au fonduri. asteapta binenteles si cererea mea dupa ce nasc....

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catia spune:

buna.daca ma primiti in "cuibul" vostru...sunt rezidenta pe laborator bucuresti
si mamica unui baietel de 3,5luni-gabriel
salariul am luat ieri 390...salariul pt anul intai
numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Eu sunt foarte suparata pt ca toantele de la spital mi-au ratacit foaia cu pontajul si nu am primit niciun banut.Am inceput cu stangul.
Mi-au spus sa duc din nou pontajul pe ianuarie si se rezolva cu banii,dar ii voi primi in februarie.La noi s-au dat banii pe jumatate de luna-aproape 3 milioane,iar de bonuri nici vorba luna asta....

Alina,la voi s-a luat pe luna intreaga salariul?

Catia,esti binevenita!

Noi am ramas singurei acasa,sotul a plecat in voiaj,iar mama mea la fratele meu si revine dupa Paste.Sper sa ne descurcam amandoi.

Va pup!

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)

uite asa cresc eu

Mergi la inceput