Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

quote:
Originally posted by bonsai

rezidente din toate centrele!!!

ce stiti de salariile noastre?
de ex,ca rezident anul 3,cat avem incadrarea?
cu cat ne-au marit:cu 12 sau 22 %?

Eu stiu doar ca s-au marit, cu cat nu stiu. EU am ca spital platitor Sf Ioan. Mai este cineva la Sf. Ioan??? Si inca nu am primit nici un salariu...
De bonuri stie cineva ceva?

Cristina
Viata era frumoasa, eu tanar, gata de lupta, sigur de izbanda.- Axel Munthe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

i'm back!

multumesc pentru toate felicitarile!

a fost ok, am nascut natural cu peridurala (ah, ce binecuvantare)..a mers bine in linii mari..."liniile mici" insemnand ca am facut o hemoragie mai nasoala dupa delivrenta, s-a rupt nitel si colul (am 5 fire acolo), dar uite ca am supravietuit! marea mea temere era expulzia, in sensul ca vroiam sa dureze cat mai putin sa nu sufere bebe..si rapid a fost!..in 10 minute de cand am ajuns la dilatatie 10 a iesit si bebelusca!

personalul s-a purtat exceptional, de la dr, asistente,moase, infirmiere..mai ales 2 asistente de la copii...sa le dea Dumnezeu sanatate..au stat langa mamici la fieare supt si ne-au invatat cum sa alaptam, apoi cum sa ii spalam..tot ce trebuie, ce mai!

banii nu mi ia- refuzat mineni..doar cateva asistente au tot zis ca nu trebuie, dar s-au purtat asa frumos incat am vrut eu sa le multumesc!

acum s-a trezit bebe, mai revin.

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

bine ai revenit meg! ma bucur ca esti bine si matei la fel.sa ne pui cateva poze cu voi cand ai.ai grija de tine.

alina 17+ de sarcina cu o la purtator...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iully spune:

Buna,Meg!!Ma bucur mult ca sunteti bine!!
Va pupicesc inca o data,va doresc multa sanatate,bucurii...
Cand ai timp,vrem poze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Meg, bine ati revenit! Ma bucur ca ai avut o nastere frumoasa! Te asteptam cu poze!

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Verzuliile: Delidana-Khristin-Daria-Diana-Dulcetica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abriana spune:

Bine ai revenit Meg]!
Ma bucur mult ca sunteti bine!!Iti doresc sa ai laptic mult si bebe papacios. Sa te odihnesti ori de cate ori te lasa bebele.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elbi spune:

felicitari meg! sa-ti traiasca bebelusul si sa fie sanatos! tie iti urez multa putere si rabdare.

mi-ai facut dor de inca un bebe...dar acum cu sesiunea asta,uff...

felicitari sheannamp! poate asa mai dispar mesaje din cele de care stim noi...

pupici multi!

maria si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Meg, ce bine ca ne-ai scris!!
Elbi, pai daca tot aveti chef de bebe, dupa sesiune e numai bine. Pana la cea din vara iti trec si eventualele greturi . Iar in toamna...gata bb, copt si frumusel.

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bonsai spune:

imi raspund tot eu la intrebare.

am vazut fluturasul de salar si din calculele facute mi-a iesit o marire de cam 17 % pt anul 3.

in rest,voi ati vazut ceva mariri?

era sa uit:si bonuri-20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sunt off-topic, dar am vazut subiectul despre dr. Tranca si m-au scarbit din nou generalizarile...Suntem cu totii niste criminali odiosi .
Despre fapta oribila, nu are justificare daca lucrurile stau asa cum s-a spus (si din pacate cred ca e cam adevarat!).

Alina Radu Teodor si Anya Ioana

Mergi la inceput