Sa-mi vaccinez copilul?

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamacangur spune:

Va rog mult sa imi spuneti daca stiti cazuri de copii vaccinati impotriva rujeolei si care apoi au facut boala? dr. mi-a spus ca nu exista astfel de situatii si m-a tratat aprope ca pe un extraterestru periculos cand am cerut informatii inainte de a accepta vaccinul.Vaccin pe care mi l-a impus aproape ieri desi a vazut ca fata e racita( forma usoara e drept, dar ii ies si caninii). Care este numele vaccinului, ca e clar ca nu e ROR -ul de care stiam...

http://www.sign2signal.com/sign2signal/index.php?ln=en&show=petitie&id=311 Haideti sa facem ceva pt. COPIII ABANDONATI!!! Validarea semnaturii in email e ESENTIALA! Multumim:)

mamica fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Vad ca incet incet lumea realizeaza cat de toxice sunt aceste vaccinuri.
Tocmai am primit un e-mail cu acest articol:

Datorita faptului ca articolele AIM sunt adesea
copiate pe diverse forumuri si apoi preluate de alte
reviste #351;i site-uri, fara a specifica originea lor, va
informam ca adresa acestui articol este
http://active.info.ms/?a=301 si este publicat la
Active Information Media.

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

Jurnalul meu

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceia ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisiacob spune:

Doamne, cat de drag imi este subiectul asta! Acum 2 ani am deschis un topic pe aceeasi tema: VACCINAREA PRO SI CONTRA, prin care am dezlantuit toate stihiile asupra mea!
Simina, felicitari pentru initiativa ta! Este momentul ca lumea sa inceapa sa afle ca vaccinurile au 2 taisuri. Si eu am aflat cam tarziu ce inseamna vaccinurile. Am avut totusi timp sa nu ii fac vaccinul ROR. De ce? Pentru ca am 2 cazuri concrete in care copiii au murit la 3 zile dupa vaccin.
Cei pro vaccinuri sigur imi vor sari in cap dar sunt 100% sigura ca parte din campania pro vaccinare intalnita in toata mass media (vezi chiar articolul aparut pe site Vaccinarea mituri si neadevaruri, articol mai mult ca sigur sponsorizat) este si nebunia asta despre bolile copilariei, cum ca se poate muri din cauza lor etc etc
Sa fim serioase doamnelor! Cati dintre noi au murit din cauza bolilor copilariei? Din cate imi aduc aminte singura problema cu adevarat grava din acea perioada a fost injectarea unor amarati de copii cu un virus poliomelitic prost, in urma caruia o gramada au facut poliomelita si acum sufera de pe urma bolii.
ROR-ul este un vaccin la care s-a renuntat de mult in multe tari civilizate.
BCG-ul facut la nastere? De ce credeti ca in alte tari s-a renuntat la el? Dintr-un motiv foarte simplu: copilul la nastere are ficatul marit, extrem de sensibil (de aici si icterul fiziologic pe care il au toti nascutii). Va dati seama ce inseamna introducerea unui virus hepatic in 72 ore de la nastere in corpul bebelusilor nostri?
Iata cum se explica si multitudinea de alergii (strans legate de sensibilitatea ficatului), dermatite atopice, astm bronsic si alte bazaconii.
Imi pare tare rau ca nu am timpul necesar sa combat opiniile celor pro vaccinare (intre timp m-am reangajat si chiar nu mai pot) dar sper ca macar o parte din cei care citesc topicul sa realizeze ca ne indreptam spre o alta era: apropierea de natura. Incercati homeopatia, fitoterapia si doar in ultima, ultima instanta antibiotice si alte substante agresive pentru organism (se spune ca in cativa ani vom ajunge ca in secolul trecut, inainte de descoperirea penicilinei, cand antibioticele nu vor mai avea efect).
Si in ca un lucru: o intrebam pe d-na doctor pediatru homeopat zilele trecute, ce se intampla cu invazia asta de boli, ca parca este mai rau decat atunci cand eram copii: bronsite, pneumonii etc. Mi-a raspuns ca virusii au suferit multiple mutatii genetice din cauza faptului ca in toti acesti ani nu s-au folosit antibioticele cu cap, s-au dat aiurea si mai ales din cauza faptului ca nu s-au respectat perioadele de administrarea, parintii oprind antibioticul dupa 1-2 zile. Si ce credeti ca facea virusul nostru dragalas, care dupa 2 zile era doar amortit? Suferea o mutatie si devenea rezistent la acel antibiotic!!!!!
Nu stiu daca am foat cursiva (imi pica ochii in gura de somn) dar sper ca m-am facut cat de cat inteleasa.
Pupici si somn usor!

Floricel & comp.(D.N. 09.09.2004)

Traieste azi ca si cum ar trebui sa mori maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

quote:
Originally posted by crisiacob
Si ce credeti ca facea virusul nostru dragalas, care dupa 2 zile era doar amortit? Suferea o mutatie si devenea rezistent la acel antibiotic!!!!!

adica bacteria. nu virusul ca ala nu are nici o treaba cu antibioticul. si vaccinurile sunt create pentru virusuri si nu pentru bacterii. este vorba de doua lucruri complet diferite.

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:

Si in ca un lucru: o intrebam pe d-na doctor pediatru homeopat zilele trecute,.....Si ce credeti ca facea virusul nostru dragalas, care dupa 2 zile era doar amortit? Suferea o mutatie si devenea rezistent la acel antibiotic!!!!!

Absolut si mai mult nu stiu daca stii dar in urma evolutiei TOTI virusii sint rezistenti la antibiotice....

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheannamp spune:

Crisiacob, pun pe seama oboselii tale numarul mare de ERORI medicale (ca sa ma exprim elegant) pe care le-ai scris tu in postarea de mai sus.
Lasand la o parte usurarea pe care o simt vazand ca faci parte din cei care au scapat de encefalita postrujeolica sau de tuberculoza (desi BCG cred ca l-ai facut si tu) as vrea sa te rog sa numai spui ca ficatul este marit la nastere si din cauza asta au nou-nascutii icter, sau ca alergiile se datoreaza sensibilitatii ficatului ca te faci de ras.
Mai rar asa...informatii gresite!
In sfarsit, vad ca homeopata ta a reusit sa te indoctrineze bine si sa obtina astfel ca banii pe care i-ai fi dat pe vaccinuri, antibiotice sa se verse in buzunarul ei si a recentei si in continua inflorire industrie a produselor naturiste, homeopatice samd.
Probabil ca invazia de articole antivaccinare este amplu sustinuta (inclusiv financiar) de asemenea, cum sa le spun, vraci cu patalama.

Crede-ma stiu probabil muult mai multe decat pediatra ta cu veleitati homeopate despre aceasta ca sa iti spun cu toata sinceritatea ca, poate, ar trebui sa mergi sa te tratezi la un alt homeopat, unul care intr-adevar stie ce face si ce spune.
Nu de alta, dar efectele adverse ale unui tratament homeopatic prost facut sunt muuuuult mai periculoase si greu de reparat decat posibilele reactii postvaccinale.

Sanatate multa tie si mai ales copiilor tai! Dumnezeu sa ii apere de bolile impotriva carora tu ai decis ca nu au nevoie de protectie!

PENTRU UN COPIL MAI SANATOS SI MAI INTELIGENT

Sau taci sau zi ceva mai bun decat tacerea!

Mergi la inceput

Sheanna, pe de alta parte nimic nu e mai sigur ca homeopatia. Nu exista aproape nici o interdictie sau efect negativ la apa, (poate rabie???)
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

quote:

Cati dintre noi au murit din cauza bolilor copilariei? ...

Aici avem date concrete ca nici unul din membrii adulti inregistrati pe forumul DC nu au decedat in copilarie din cauza vaccinurilor,
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Da, indiscutabil, orice medicament (aici includ si vaccinurile) poate avea efecte secundare (fiecare om reactzioneaza diferit): http://www.theglobeandmail.com/servlet/story/RTGAM.20071101.wlpicard01/BNStory/specialScienceandHealth/home
Dar beneficiile vaccinari sunt uriase... (acum bineintzeles ca depinde din ce unghi privesti problema... ca daca te gandesti ca exista unii care spun ca planeta e suprapopulata si intr-o buna zii ii vom seca resursele... poate ca nici nu e chiar util sa avem atatea vaccinuri si medicamente, nu?)
Eu am ales sa-mi vaccinez copilul.
Multa sanatate va doresc!

Lorelai
Albume foto
"Daca dragoste nu e... nimic nu e..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

de ce s-a renuntat la BCG in multe tari europene? pt. ca la ei TBC-ul nu e in floare ca la noi, stam pe un loc fruntas la capitolul acesta din pacate.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert(19.08.2006)
Poze noi

Mergi la inceput