Sarcina peste postinor

Sarcina peste postinor | Autor: maria2004

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
am si eu o mare rugaminte si o intrebare pentru cele care au mai trecut prin asa ceva sau stiu ceva legat de asemenea problema.
In urma unui contact sexual neprotejat am luat cele doua pastile de postinor(precizez ca au fost luate "ca la carte", adica la mai putin de 12 ore prima si a doua dupa 12 ore de la administrarea celei dintai), dar cu toate astea menstruatia nu mi-a venit.Trebuia sa-mi vina acum 2-3 zile si...nu a aparut.
Problema mea este ca daca totusi s-a intamplat sa raman, as vrea sa pastrez sarcina, dar nu stiu daca cele 2 pastile de postinor pot avea vreun efect negativ asupra copilului (de genul malformatii sau alte anomalii urate).
Va rog din suflet sa-mi spuneti si mie daca stiti ceva despre asta...
multumesc frumos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

E posibil sa se fi produs vreun dezechilibru hormonal si din cauza aia sa intarzie menstruatia. Altfel..nu vad cum ar fi posibila o sarcina date fiind conditiile. Ia un test de sarcina si daca e pozitiv, cred ca numai un medic poate aprecia daca exista sau nu un pericol.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Daca BB insista sa vina in ciuda eforturilor tale, nu e nici o problema chiar daca ai luat postinor...parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Uite aici si aici

Alexandru

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameea spune:

Maria,eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi.Am luat si eu "Postinor",acu' vreo 5-6 ani,nu mai stiu exact.Cert este ca mi s-a dereglat ciclul.Mi-a venit aiurea prima data,apoi din nou dupa vreo 2 saptamani,iar in final nu se mai oprea.Am fost la doctor,si mi-a spus ca e din cauza"Postinorului",care deregleaza ciclul,si mi-a dat ceva(o schema de tratament),pentru restabilirea situatiei.In final s-a rezolvat problema,dar ma cam speriasem si eu.Asa ca mai asteapta,o saptamana -doua,vezi ce se intampla,dupa care iti poti face si un test"barza".Eu sunt sigura,ca doar ti s-a dereglat ciclul.

Sanatate,si te

Ameea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Va multumesc din suflet pentru raspunsuri...sper sa fie bine pana la urma...dar sunt disperata pentru ca in caz de sarcina (chiar si acel procent infim care poate exista)nu as vrea sa renunt la ea.
Daca o fi sa se fi intamplat, totusi, sper sa fie totul bine
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Nu vreau sa te ingrijorez, dar prietena mea a ramas insarcinata de 2 ori, desi a luat Postinor exact ca in instructiuni.
N-a tinut sarcinile. Am citit in prospect ca poate fi sarcina ectopica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

De ce nu faci un test de sarcina ?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Bebi n-a tinut sarcinile ptr ca nu a vrut, sau ptr ca au fost extrauterine?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

postinorul deregleaza menstruatia, e un soc hormonal pt organism (tocmai de aia nu tr sa il iei decat max de 2 ori pe an);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Multumesc de raspunsuri
test de sarcina...o sa fac zilele astea, dar ma gandeam ca e cam devreme sa iasa pozitiv in cazul unei sarcini (sunt doar 2 zile intarziere).Oricum va tin la curent cu ce se intampla...si sper sa fie bine.

Mergi la inceput