Sarcina peste postinor

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

Imediat dupa ce ai luat pastilele nu ai avut vreo scurgere...am folosit de 2 ori si imediat au si aprut rusii, adoua mestra a fost maia abondanta.

Ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Eu am luat de 2 ori si nu am avut absolut nici un fel de probleme: menstruatia a venit cand trebuia, de protejat m-a protejat(desi na , nu prea era cazul sa iau atunci) , nu am avut sangerari , dureri de cap , varsaturi.

Pilula asta ingroasa mucoasa si face imposibila nidarea. Cum este si normal , descarca in organism un numar mult mai mare de hormoni decat pilulele luate normal care faca celasi lucru . Scrie si pe prospect ca pot aparea sangerari , intarzieri ale ciclului sau poate veni mai repede.
De asemenea scrie ca daca se consitutie o sarcina chiar daca ai luat Postinor sunt sanse foarte mari sa fie extrauterina. sa ca peste vreo saptamana sa mergi la ginecolog la un eco extra si intravaginal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Nu cred ca esti insarcinata, dar cred ca te-ai procopsit cu un dezechilibru hormonal, numai bun de tratat. Daca totusi e sarcina, desi nu cred, sa fii fericita, ca nu vei avea probleme. Sarcina ectopica se detecteaza repede si impune tratament chirurgical, sper sa te fereasca Dumnezeu! Iar de malformatii, nici vorba!

Mary si Anna Maria- 08.04.2006
http://new.photos.yahoo.com/marilenavladoianu/
Poze cu Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Eu am un baietel de 4 ani dupa o pastila de Postinoir(luata la o ora dupa) si tare stresata am mai fost in timpul sarcinii sa nu aiba pb(ginecologul mi-a spus ca nu-i nici o pb sa pastrez sarcina,dr de familie imi spunea sa nu o pastrez)..dar a fost totul bine sarcina fara pb ,copil super-dragalas.
Gabi ,mami de Alex si Timeea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2004 spune:

Multumesc pentru rapsunsuri.M-am mai linistit avand in vedere ca am facut un test de sarcina si a iesit negativ...deci se pare ca e doar o dereglare hormonala pe care vreau sa o rezolv saptamana asta...o sa merg la medic sa vedem ce zice.
Va pup pe toate si multa sanatate voua si bebeilor vostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Si sora mea are o fetita[D] dupa postinor.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micalondra spune:

Si eu am nascut dupa ce am luat postinor. L-am intrebat pe doctor daca afecteaza sarcina si mi-a zis razand ca din moment ce am ramas insarcinata se pare ca nu o va afecta nicicum! Si am avut o sarcina fara probleme si acum o fetita plina de viata si sanatoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nnadiaa spune:

Eu am o frumusete de baietel dupaaaaa...fetelor,tineti`va de ceva....2 reprize de postinor luate in aceeasi luna.Asa ca,totul e posibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

...si eu stiu o bb-lusa dragalasha foc si sanatoasa tun.. aparuta cu Postinor cu tot.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput