Vatra Dornei

Vatra Dornei | Autor: alipiticot

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cum e in acest week-end la Vatra Dornei?Si cum sunt drumurile?Ca as vrea sa plecam maine dim pt 2 zile la munte(sau cel putin zapada)si nu stiu daca sa ma incumet sau nu...avem 2 copii mici,mici si as vrea sa fiu sigura ca nu raman undeva blocata.
Voi ce spuneti?
nu e neaparat Vatra Dornei dar ceva in regiunea Moldovei...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Alipiticot, e zapada la Dorna. Drmurile azi au fost ok. Pe maine si poimaine se anunta ninsoare.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Varsta lui Mathias
Poze Mathias
Mathias si mami stralucesc, vrei sa vezi?
www.paperboy.nl/?PID1=6%20EZ5%40I%3A5%5FE%5F%2BV%3B%3D%3AC1%3A%5CYZP98D%5CHE%40%20%20%0A" target="_blank">Pinguinul jucaus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

drumurile sint ok, fara zapada. a nins si se schiaza foarte bine. simbata si duminica sint si concerte la pirtie ca au inceput serbarile iernii.sapt trecuta a fost iris, acum va fi akcent, heaven si cassa loco
daca vrei sa vezi on line intra pe siteul zapp, la skiexpress vei vedea imagini de pe pirtie.
va asteptam:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc Lili si Adina.
Am plecat dimineata din is dar nu am ajuns la vatra dornei.....am sunat dimineata la vreo 7 pensiuni-vile si nu am gasit loc nicaieri,nu mai aveam timp sa intru pe DC sa intreb si pe drum cand am vazut ca si ninge si nici cazare sigura nu aveam am schimbat intinerarul...am fost la cetatea neamtului,la Agapia si Varatec.dar a nins, ne am batut cu zapada,am mers si la restaurant a fost o zi reusita .Imi pare rau ca nu am ajuns pe partie si la concert,eu stiu poate in alt week-end.E prima iesire mai departe de 30 km de cand am nascut si a fost f bine,chiar daca am avut 2 copii mici cu noi.Poate la pensie vom mai iesi in 2

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput