vreau sa mor!!!!!
Raspunsuri - Pagina 18
ina78 spune:
Am citit subiectul pe diagonala. In prima faza nu am vrut sa ma bag, dar nu prea ma mai tin balamalele. Azi am o zi rea...
Draga mea fa-ma sa inteleg: tu i-ai dat termen pina la data de 28 sa pleci sau incepind cu 28 se termina tot??? Sau o sa-i comunici atunci, acum el nestiind nimic din toate framintarile tale? El acum considera ca e totul la fel?
Hotelul acesta pe care nici macar nu-l apreciza ii ofera tot confortul fara nici un comentariu in fatza si doar apar rabufniri pe forum???
"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."
didadi spune:
El a spus ca vrea sa plece si eu i-am spus sa mai stea cu mine
pana pe 28,asa am considerat eu ca e mai bine pt mine,ca-mi face mai bine.El a acceptat si a fost de acord sa stea.Normal ca stie tot.Treaba e ca eu nu pot sa-l oblig sa stea daca omul nu mai vrea,nu?Sunt constienta.Imi este greu dar nu am ce sa fac.Si treaba cu casa mea,ca e un hotel pt el,asa e.PT ca atunci cand el vine are totul la nas si face ce vrea el.Pt ca eu sunt buna pardon(proasta)ca accept.
Stiu ca o sa-mi fie foarte greu fara el,fara prezenta lui de fapt,dar asta este.Nu am ce sa mai fac.
ina78 spune:
Dar de ce nu privesti altfel lucrurile - incearca numai - cum sa-ti vina greu??? O sa-ti vina chiar usor - nu o sa trebuiasca sa faci mincare ptr. 2 pers., nu a sa speli ptr. 2 pers., nu o sa stringi dupa amindoi, o sa ai timp sa iesi la o cafea cind vrei tu, o sa ai timp sa iesi la un film, in oras, o sa poti sa-ti faci orice amicx vrei tu, o sa intilnesti un barbat care sa-ti aduca flori cind vine de la serv., o sa intilnesti un barbat care o sa te masesze in cada...
Si mai pot continua.
Si te mai intreb ceva: l-ai rugat sa stea pina pe 28 si apoi sa plece? Si el a fost de acord fara sa comenteze? Faca sa intrebe de ce sa plece?
Fumezi?
didadi spune:
Nu ma deranjeaza sa fac mancare sau sa spal pt 2persoane,
din contra imi place.Imi place sa am o familie un sot,un copil sa fiu si eu la casa mea,asta imi doresc.dar uite ca nu s-a putut,ce sa fac?
Chiar nu mai am ce.El nu zice nimic in legatura cu plecarea si suntem in asteptare.Asta e!!
ina78 spune:
Sper sa te lasi mai usor de fumat decit de barbatul asta...
ina78 spune:
quote:
Originally posted by didadi
Nu ma deranjeaza sa fac mancare sau sa spal pt 2persoane,
din contra imi place.Imi place sa am o familie un sot,un copil sa fiu si eu la casa mea,asta imi doresc.dar uite ca nu s-a putut,ce sa fac?
Chiar nu mai am ce.El nu zice nimic in legatura cu plecarea si suntem in asteptare.Asta e!!
O sa ai timp draga mewa sa speli si sa faci mincare...
El nu spune nimic... adica stie ca pe 28 trebuie sa plece si asteapta sa-i spui sintem in 28 e mom. sa pleci... adio!!!
ina78 spune:
quote:
Originally posted by didadi
Adica,ce ai vrut sa spui?Poti sa-mi explici?
Cred ca am fost cam rea...
Dar o vad ca pe-o dependenta... relatia asta a ta, toxica.
Stii exact cum faci tu - de pe 28 il las sa plece; de pe 28 nu mai fumez...
Constientizeaza raul care ti-l faci singura, prin faptul ca stai intr-o realtie care tie nu-ti aduce fericire.
didadi spune:
Nu am spus ca nu e asa(toxica ),cum spuneti voi.Perfecta dreptate
Il iubesc si am tot stat si m-am gandit ca nu am ce face,daca el nu vrea sa stea cu mine>DA pe 28,nu stiu o sa plece o sa-mi spuna pa si gata.Nu stiu cum o sa fie,dar o sa fie cumva.De fumat, nu am zis ca de pe 28 o sa ma las.Stiu ca nu sunt bune si-mi fac rau.Dar asta este.POate in timp o sa ma las