Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 30
simo_al_jaafari spune:
si eu tot elevit iau. intradevar sunt cat roata carului, la inceput parca imi ramaneau in gat! si mai am maltofer in casa de rezerva (sa am intre doua cutii de elevit) dar is groaznice la gust (sunt masticabile).
Luna poze acusica, sa reintru in posesia aparatului ca e la parintii mei, au o petrecere sambata. dupa aia promit sa pun poze noi.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
mychydutza spune:
heheh. incercam sa deschid linkul de la joujou si m-a directionat spre un site XXX.hehehe. very funy! de somn sufar si eu, cine nu sufera?
+13
mihaela
poze
estecri spune:
Fetelor , am si eu o intrebare:
Poate reuseste cineva sa ma lamureasca...noi anul asta cum beneficiem de concediu? Eu de ex anul trecut am avut 21 de zile lucratoare. Anul asta voi avea tot 21 sau doar concediu pentru lunile efectiv lucrate?
sorina
14+
Anculici spune:
Multumesc m-am mai linistit sper sper sa fie bine puiul meu De acum in colo o sa fiu mai atenta
quote:
Originally posted by Luna1
Salutare fetelor! Azi sunt la serviciu si nu am chef de nimic, mi-e somn, mi-e rau, mi-e foame...
am poza cu bebe la mine si tot ma uit la ea si rad ca proasta.
Sexul la bebe nu s-a vazut mai bine zis mi-au zis ca desi sunt formate la varsta asta toate cele totusi labiile sunt inflamate si de aceea pot parea ca sunt altceva. De aceea mi-a zis ca nu vrea sa-mi spuna acum desi ea are o parere insa aici e f serioasa treaba ca ii poti da in judecata daca gresesc. Adica le spui ca tu te-ai apucat sa-ti cuperi haine de un fel (ex roz) si copilul e alt sex si ceri despagubiri. Asa ca a zis ca daca vin la 20 sapt minim imi spune.
Vorbeati de carucioare si patuturi. Carucior v-am aratat pe care il vreau (3 in unu') e destul de scump insa la primul bebe nu prea aveam experienta si nici finante asa ca am cam tras cu experiente proaste. Si parerea mea e ca daca esti plimbareatza (si eu sunt) caruciorul e cel mai important accesoriu.
Despre patut eu ii voi cumpara unul din lemn (insa nu voi investi averi in el ci in saltea mai mult ca e mai importanta) si voi lua aparatori, si voi lua si unul din plasa (adica de voiaj) pentru ca noi calatorim mult si in plus cand nu suntem plecati il vom tine jos in sufragerie pe post de tarc/patut. Mai ales ca al meu va lucra deci daca va avea bebe vreo criza noaptea de plans ma voi duce in sufragerie sa-l las pe al meu sa doarma. Deci prefer sa am un patut si acolo. Va dau linkuri sunt de la mothercare (am inteles ca e si in Romania)
www.mothercare.com/gp/product/B000IYQ0XY/sr=1-9/qid=1170754807/ref=sr_1_9/026-6268129-1697241?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42825041&mcb=core" target="_blank">patut
Ca si patut din plasa mie imi place asta dar tinand cont ca voi cumpara si de lemn e peste bugetul meu insa cine cumpara doar unul poate sa-l cumpere, are si masuta de infasat deasupra si roti.
www.mothercare.com/gp/product/B000ILDYQS/sr=1-2/qid=1170755145/ref=sr_1_2/026-6268129-1697241?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44360031&mcb=core" target="_blank">travel cot
dar eu probabil ca voi lua mai ieftin si mai simplu ca asta
www.mothercare.com/gp/product/B000ILDYN6/sr=1-3/qid=1170755145/ref=sr_1_3/026-6268129-1697241?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=44360031&mcb=core" target="_blank">travel cot2
Anculici cand eram prin luna a patra era zapada pe jos si am alunecat si am cazut direct pe burta. Am inceput sa plang imediat, am sunat doctorul si mi-a zis sa stau linistita daca nu am dureri sau sangerari ca bebe e infasat acolo intr-un sac de lichid si e bine protejat.
Taedi mare grija cu lesinurile, cred ca te-ai speriat rau.
Felicitari pentru fetele care stiu ce bebei au.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
nicooleta27 spune:
Eu am luat elevit 3 saptamani, care mi-au fost recomandate de dr de la Bucuresti. La Galati medicul mi-a zis ca elevitul se recomanda dupa 20 saptamani de sarcina deoarece contine o cantitate prea mare de calciu. Acum iau doar acid folic si vitamina e+ dulphaston
eu
Joujou spune:
quote:
Originally posted by mychydutza
heheh. incercam sa deschid linkul de la joujou si m-a directionat spre un site XXX.hehehe. very funy! de somn sufar si eu, cine nu sufera?+13
mihaela
poze
Aualeeeeu, mii de scuze! La mine a mers prima data, acum vad ca nu se mai deschide. Mai bine le pun eu frumusel pe yahoo photos, ca tot omu'Scuze inca o data!
Joujou
10 saptamani si crestem!
Luna1 spune:
Fetelor a fost cineva in grecia in mai la inceput? Incercam sa plecam undeva in vacanta inainte sa apara cel mic si urlacios altfel nu mai vedem noi concediu mult si bine. (adica vreo 6 luni)
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Luna1 spune:
Scuze iarasi neuronul 
Intrebarea era cum e vremea? Se face plaja?
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
printzesa_26 spune:
Buna nicooleta27 !!! Bine ai veni la noi pe forum. In ce luna ziceai ca esti?....
oaana spune:
joujou pentru herpes mi-a spus o asistenta sa pun hemorzom-stii tu pentru hemoroizi-e bine sa ai in casa,si isi face efectul...
eu am luat Elevit si acid folic inainte de a ramane insarcinata,mi-a zis un medic...Acum iau doar Elevit una pe zi si bineinteles ca am impresia ca inghit nu stiu ce,le rup in jumat. dar tot greu se duc.
Fetelor cu cate kg ati ramas de la prima sarcina si cate aveti acum?ca sa nu ma gandesc ca doar eu ma ingras!!!!
Acum cand ma doare capul de la tensiune beau un pahar de coca-cola si imi trece....
oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005)bb 12+
"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"