Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Buna fetelor!
Nu am mai scris de cateva zile pentru ca am fost cam ocupata cu serviciul, e o atmosfera de kkt.. Eu lucrez intr-o agentie de inchirieri masini si eram francizati, acum dupa ce au fost oarece probleme intre firma mama si franciza majoritatea agentiilor francizate or sa se inchida, o multime de persoane sunt concediate e cam nasol... Pe mine asta nu prea ma afecteaza pentru ca oricum deja prevazusem sa nu mai lucrez de pe 15 februarie asa ca o saptamana in plus una in minus nu conteaza, Dar imi pare rau de colegii mei, ei lucrau acolo de mult timp si veste a picat din senin...dar asta e
In rest sunt inca sub impresiile primei ecografii, sunt super incantata, su eu privesc poza si rad ca cred ca e normal!
Pentru mine a fost un moment care m-a marcat, nu stiam ca pot simtii asa emotii, este atat de adevarat ca un copil iti schimba viata! Dar sunt convinsa ca doar traind asa ceva poti sa iti dai seama!

MADA 8+

barcelona

andorra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

lachione - noi am luat . Se numeste ELEVIT PRONATAL si contine inclusiv acid folic . Au fost prescrise de medic si ne-am conformat . Problema mea este ca o pastila este mare cat "casa poporului" si numai cand ma uit la ea imi sta in gat , dar le iau zilnic si mai am putin si termin cutia . Sper ca pe cand mergem din nou la medic sa-mi altele mai mici ca marime ( peste aproximativ 2 saptamani )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

lachione dupa ce am umblat o saptamana cu pantalonii descheiati, mi-am facut cumparaturi de hainute. (Luna am gasit blugi ca ai tai si sunt foarte multumita de ei).

mada cred ca toate fetele stiu despre fericirea ta. felicitari!

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Joujou mie o dr mi-a explicat ca daca scazi temperatura la locul cu pricina microorganismele alea nu se mai dezvolta ( nu radeti nu sunt de specialitate ). Cica la caldura herpesul infloreste ( in sensul ca creste) de aceea sunt interzise bai de abur, etc.

Poze

Mioara 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuciaZ spune:

Eu prima echo am facut-o la 7,4 sapt. Cum am ajuns acasa am si inramat-o. Acum cand trec pe langa ea(adica zilnicca e langa pat) o mai studiez un pic si sotul la fel. Sa nu mai spun ca a aratat-o la toti care au fost pe la noi. De vazut se vede o liniuta alba dar suntem tare mandrii de ea. la noi sarcina a venit si f. repede. Luna octombrie a fost ultima cu anticonceptionale iar in noiembrie am ramas insarcinata. Pe 24 am fost cu analizele la dr, iar in urmat zile (vreo 3) am ramas insarcinata. Mie nici nu-mi venea sa cred . In decembrie cand nu mi-a venit menstruatia sotul mi-a zis esti insarcinata, iar eu o tineam una si buna ca nu, doar mi-a intarziat. Sa vedeti ce mandru era cand s-a confirmat. Imi tot zicea "ti-am zis"

10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

13 Mara/Matei br / a href= http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 target= _blank http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 /a poze" target="_blank"> blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by simo_al_jaafari br / br / na! ca m-am uitat in agenda si e de categorie B. da eu tot n-as lua nici picata cu ceara sau arsa cu coada de lingura [ ] br / br / PRIVILEGE 13 Mara/Matei br / a href= http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 target= _blank http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 /a poze

Fetelor, good news: am aplicat procedura "coada de lingura", ce-i drept mai mult m-a mangaiat ca mi-a fost frica s-o incalzesc prea mult, si nu mai simt basicuta, m-am uitat si in oglinda si....SURPRIZA!!!! a dat inapoi! sa vedem cat dureaza efectul. Oricum, m-am distrat copios si cred ca si voi pe seama mea!
Va pupicesc si va las sa va delectati cu cateva poze de la nunta noastra (am zis cateva, pentru ca site-ul nu este inca terminat), sper sa va faca placere si astfel, sa-i cunoasteti pe cei 3 mushchetari, pe atunci doar 2!
http://www.justmarried.3x.ro/

Joujou10 saptamani si crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

lachione dupa ce am umblat o saptamana cu pantalonii descheiati, mi-am facut cumparaturi de hainute. (Luna am gasit blugi ca ai tai si sunt foarte multumita de ei).

mada cred ca toate fetele stiu despre fericirea ta. felicitari!

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Vreau poze sa te vad frumoasa cu blugi de gravidutza.

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

lachione eu de 2 luni port pantaloni de gravida. Sunt in 18 saptamani si deja am luat 4,5 kg - adevarul ca am avut pofta de mancare de la inceput. Burtica mi-a crescut destul de tare, in rest nu am pus...

Mada eu cand am aflat sexul copilului am ramas euforica vreo 2 3 zile zambeam singura!!

Poze

Mioara 18+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by otim

Luna1 - cred ca de somn si oboseala ne plangem toate . Eu , care tot din casa-masina-birou-masina-casa , imi trece daca la lucru pe langa o hartie rezolvata la birou mai citesc ceva pe net , mai ma uit la ceas , iarasi net , etc. si timpul trece greuuuuuuuu . Acasa eventual ceva gatit , eventual net si mult soooooomn . Si uite asa mi se tot aduna hartiile pe birou de nu mai stiu ce sa fac cu ele , ca de trebuiesc rezolvate , dar norocul meu este ca am colegi intelegatori si nu ma streseaza cu ele , iar pe sefi nu prea ii vad la fata ( lucrez intr-o firma cu multi angajati ) . Desi citisem pe net ca in timpul saptamanii 14 aceasta somnolenta ar trebui sa dispara si ca ar fi inlocuita cu
"un surplus de energie " mie tot imi este somn .

14 saptamani

Cunosc situatia, am biroul plin de hartii, le mut dintr-o parte in alta si cica gata am muncit. Pe mine ma cam streseaza, ajung acasa si nopatea visez ca am uitat sa fac peste zi.

Mergi la inceput

Joujou nu se deschide site-ul. Felicitari pt reusita.

Mergi la inceput