Mamici de iulie-august 2007 (16)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Luna1 - cred ca de somn si oboseala ne plangem toate . Eu , care tot din casa-masina-birou-masina-casa , imi trece daca la lucru pe langa o hartie rezolvata la birou mai citesc ceva pe net , mai ma uit la ceas , iarasi net , etc. si timpul trece greuuuuuuuu . Acasa eventual ceva gatit , eventual net si mult soooooomn . Si uite asa mi se tot aduna hartiile pe birou de nu mai stiu ce sa fac cu ele , ca de trebuiesc rezolvate , dar norocul meu este ca am colegi intelegatori si nu ma streseaza cu ele , iar pe sefi nu prea ii vad la fata ( lucrez intr-o firma cu multi angajati ) . Desi citisem pe net ca in timpul saptamanii 14 aceasta somnolenta ar trebui sa dispara si ca ar fi inlocuita cu
"un surplus de energie " mie tot imi este somn .

14 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mie asa de somn mi s-a facut iar, ca o sa plec mai devreme acasa azi, sa mai prind un pui de somn dupa-amiaza. Abia astept sa ajung in patutz!Mai ales ca ma pandeste si raceala asta!

16+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

fetele, am luat aciclovir INAINTE. in nici un caz nu se ia in sarcina! de aia si trag acum cu herpesul. acum am unul in nas si faptul ca imi curge nasul si trebuie sa-l sterg e

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joujou spune:

Mioara, cred ca si sfatul tau cu ghata a picat la fix, am sa-l pun in aplicare dupa ce imi ard buza
Revin cu amanunte

Joujou10 saptamani si crestem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

quote:
Originally posted by Joujou

Mioara, cred ca si sfatul tau cu ghata a picat la fix, am sa-l pun in aplicare dupa ce imi ard buza
Revin cu amanunte

Joujou10 saptamani si crestem!

www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze

Alina 11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo_al_jaafari spune:

na! ca m-am uitat in agenda si e de categorie B. da eu tot n-as lua nici picata cu ceara (sau arsa cu coada de lingura)

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nicooleta27

Multumesc mult fetelor
Luna1 si eu ma confrunt cu aceaisi problema, mai beau cate o cafeluta dimineata dar seara pic ca de pe front, somnik de la 21.30 pana dimineata la 8.30. Ma mai trezesc si beau apa pe la miezul noptii in rest ,,, sotul canta cu trompeta la urechile mele si nu-l aud. Ma bucur ca nu am pofte si greturi si pap doar cand mi-e foame.
Eu m-am luptat cu greutatea de cand ma stiu, iarna puneam cam 10 kg si primavara le dadeam jos. Am ramas insarcinata la 82 kg si acum la 12 saptamani am doar 84 kg, dr de familie imi spune ca am noroc deoarece alte mamici in 3 luni deja au cate 6,7 kg. Sincer am un exemplu in familie, verisoara mea a luat 26 kg in timpul nasterii si mi-am promis ca niciodata nu voi arata ca ea, voi face tot posibilul sa nu iau decat cele 15 kg maxim.

eu

Eu in prima sarcina am luat 14 kg si le-am dat jos dupa o sapt de la nastere (probabil mai ramasesem cu vreo 2)

Iar acum mi-a zis moasa ca am voie 12, nu mai mult si n-am luat nimic in greutate inca, mi-a zis moasa ca sa fiu fericita, atat timp cat bebe e bine iar eu nu m-am anemiat sau altceva e ok asa si am organismul bun.

Cred ca daca as sari de 15-18 kg (si cand zic 18 deja ma inspaimant) mi-ar fi tare frica ca nu imi mai revin. Dar fiecare cu organismul ei si eu chiar ma simt norocoasa (momentan, vedem noi mai incolo).

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simo_al_jaafari

na! ca m-am uitat in agenda si e de categorie B. da eu tot n-as lua nici picata cu ceara (sau arsa cu coada de lingura)

PRIVILEGE 13+ Mara/Matei
poze

Nici eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Buna fetelor!
Nu reusesc deloc sa tin pasul cu voi. Intru foarte rar si atunci cand o fac, imi pierd tot timpul citind din urma... asta e! daca nu vreu net acasa... si la birou nu prea merg.
Voi ati inceput sa va luati haine "de specialitate"? Ca pe mine nu ma mai incap nici cele pe care le purtam la 85 de kg cu toate ca am 75 acum. Am ramas intr-o singura pereche de pantaloni deci va trebui sa-mi iau ceva urgent.
Fetelor voi ati luat vitamine in primul trimestru?
Mai am si eu o zi si merg la doctor (la fotograf, cum ii spune sotul). Sper sa-mi masoare si mie pliul nucal sa-mi iau de-o grija. Aveti idee pentru aceasta operatiune trebuie un anume ecograf?

lachi 12+

Mergi la inceput

lachione eu deja am blugi de gravidutza, pantaloni de birou de gravidutza( abia i-am achizitionat duminica) si ma invart momentan intre astea doua. O sa trebuiasca sa-mi mai iau ceva de serviciu de gravi dar mai incolo. Astept sa se faca cald sa trec la rochite.

Nu trebuie aparat echo special pt pliul nucal, la mine a fost 2d dar super performant, adica se vedea bebe bine, nu doar umbre (ca la primul copil imi arata ala capul si eu ma gandeam ce imaginatie bogata are ca nu desluseam nimic). E ca o pata micuta alba exact sub caputul bebeului (aproape de ceafa) care trebuie masurata. Succes

Mergi la inceput