Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 29
madabout2003 spune:
Buna fetelor!
Nu am mai scris de cateva zile pentru ca am fost cam ocupata cu serviciul, e o atmosfera de kkt.. Eu lucrez intr-o agentie de inchirieri masini si eram francizati, acum dupa ce au fost oarece probleme intre firma mama si franciza majoritatea agentiilor francizate or sa se inchida, o multime de persoane sunt concediate
e cam nasol... Pe mine asta nu prea ma afecteaza pentru ca oricum deja prevazusem sa nu mai lucrez de pe 15 februarie asa ca o saptamana in plus una in minus nu conteaza, Dar imi pare rau de colegii mei, ei lucrau acolo de mult timp si veste a picat din senin...dar asta e
In rest sunt inca sub impresiile primei ecografii, sunt super incantata, su eu privesc poza si rad ca
cred ca e normal!
Pentru mine a fost un moment care m-a marcat, nu stiam ca pot simtii asa emotii, este atat de adevarat ca un copil iti schimba viata! Dar sunt convinsa ca doar traind asa ceva poti sa iti dai seama!
MADA
8+
barcelona
andorra
otim spune:
lachione - noi am luat . Se numeste ELEVIT PRONATAL si contine inclusiv acid folic . Au fost prescrise de medic si ne-am conformat . Problema mea este ca o pastila este mare cat "casa poporului" si numai cand ma uit la ea imi sta in gat , dar le iau zilnic si mai am putin si termin cutia . Sper ca pe cand mergem din nou la medic sa-mi altele mai mici ca marime ( peste aproximativ 2 saptamani )
simo_al_jaafari spune:
lachione dupa ce am umblat o saptamana cu pantalonii descheiati, mi-am facut cumparaturi de hainute. (Luna am gasit blugi ca ai tai
si sunt foarte multumita de ei).
mada cred ca toate fetele stiu despre fericirea ta. felicitari!
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
mioara2004 spune:
Joujou mie o dr mi-a explicat ca daca scazi temperatura la locul cu pricina microorganismele alea nu se mai dezvolta ( nu radeti nu sunt de specialitate ). Cica la caldura herpesul infloreste ( in sensul ca creste) de aceea sunt interzise bai de abur, etc.
Poze
Mioara
18+ 
LuciaZ spune:
Eu prima echo am facut-o la 7,4 sapt. Cum am ajuns acasa am si inramat-o. Acum cand trec pe langa ea(adica zilnicca e langa pat) o mai studiez un pic si sotul la fel. Sa nu mai spun ca a aratat-o la toti care au fost pe la noi. De vazut se vede o liniuta alba dar suntem tare mandrii de ea. la noi sarcina a venit si f. repede. Luna octombrie a fost ultima cu anticonceptionale iar in noiembrie am ramas insarcinata. Pe 24 am fost cu analizele la dr, iar in urmat zile (vreo 3) am ramas insarcinata. Mie nici nu-mi venea sa cred . In decembrie cand nu mi-a venit menstruatia sotul mi-a zis esti insarcinata, iar eu o tineam una si buna ca nu, doar mi-a intarziat. Sa vedeti ce mandru era cand s-a confirmat. Imi tot zicea "ti-am zis"
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
Joujou spune:
13
Mara/Matei br / a href= http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 target= _blank http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 /a poze" target="_blank"> blockquote id= quote quote: hr height= 1 noshade id= quote Originally posted by simo_al_jaafari br / br / na! ca m-am uitat in agenda si e de categorie B. da eu tot n-as lua nici picata cu ceara sau arsa cu coada de lingura [ ] br / br / PRIVILEGE
13
Mara/Matei br / a href= http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 target= _blank http://new.photos.yahoo.com/simo_al_jaafari/album/576460762356781540 /a poze
Fetelor, good news: am aplicat procedura "coada de lingura", ce-i drept mai mult m-a mangaiat ca mi-a fost frica s-o incalzesc prea mult, si nu mai simt basicuta, m-am uitat si in oglinda si....SURPRIZA!!!! a dat inapoi! sa vedem cat dureaza efectul. Oricum, m-am distrat copios si cred ca si voi pe seama mea!Va pupicesc si va las sa va delectati cu cateva poze de la nunta noastra (am zis cateva, pentru ca site-ul nu este inca terminat), sper sa va faca placere si astfel, sa-i cunoasteti pe cei 3 mushchetari, pe atunci doar 2!
http://www.justmarried.3x.ro/
Joujou
10 saptamani si crestem!
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by simo_al_jaafari
lachione dupa ce am umblat o saptamana cu pantalonii descheiati, mi-am facut cumparaturi de hainute. (Luna am gasit blugi ca ai taisi sunt foarte multumita de ei).
mada cred ca toate fetele stiu despre fericirea ta. felicitari!
PRIVILEGE13+
Mara/Matei
poze
Vreau poze sa te vad frumoasa cu blugi de gravidutza.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
mioara2004 spune:
lachione eu de 2 luni port pantaloni de gravida. Sunt in 18 saptamani si deja am luat 4,5 kg - adevarul ca am avut pofta de mancare de la inceput. Burtica mi-a crescut destul de tare, in rest nu am pus...
Mada eu cand am aflat sexul copilului am ramas euforica vreo 2 3 zile zambeam singura!!![]()
Poze
Mioara
18+ 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by otim
Luna1 - cred ca de somn si oboseala ne plangem toate . Eu , care tot din casa-masina-birou-masina-casa , imi trece daca la lucru pe langa o hartie rezolvata la birou mai citesc ceva pe net , mai ma uit la ceas , iarasi net , etc. si timpul trece greuuuuuuuu . Acasa eventual ceva gatit , eventual net si mult soooooomn . Si uite asa mi se tot aduna hartiile pe birou de nu mai stiu ce sa fac cu ele , ca de trebuiesc rezolvate , dar norocul meu este ca am colegi intelegatori si nu ma streseaza cu ele , iar pe sefi nu prea ii vad la fata ( lucrez intr-o firma cu multi angajati ) . Desi citisem pe net ca in timpul saptamanii 14 aceasta somnolenta ar trebui sa dispara si ca ar fi inlocuita cu
"un surplus de energie " mie tot imi este somn .14 saptamani
Cunosc situatia, am biroul plin de hartii, le mut dintr-o parte in alta si cica gata am muncit. Pe mine ma cam streseaza, ajung acasa si nopatea visez ca am uitat sa fac peste zi.
Alina
Luna1 spune:
Joujou nu se deschide site-ul. Felicitari pt reusita.
Alina