Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 27
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by Joujou
Simo, continua cu lamaia, fa-ti citronada cu miere, ia si vitamina C si pui raceala la respect!Fetelor, salvati-ma! Ma paste un nenorocit de herpes, deja mi-a aparut o basicuta pe buza si sunt disperata! In fiecare iarna, o data pe an, imi apare acest herpes nesuferit la gura....si, slava Domnului, nu am baut dupa nimeni, nu m-am pupacit cu nimeni, sunt "baricadata" in casa de mai bine de-o saptamana...stie cineva un remediu naturist ca sa scap de el, inainte sa erupa?
Joujou10 saptamani si crestem!
Herpesul apare de obicei daca ficatul nostru e suparat. Adica prea multa oboseala, gretzuri si stari de voma etc. Eu am avut doua la inceputul sarcinii, unul dupa altul (asta era de Craciun, frumos, nu?)din cauza vomei, si am aflat ca nu avem voie sa folosim aciclovir (care mie imi facea f bine). Iti pot spune leacuri babesti, sa pui pasta de dinti (la mine nu a mers sincer) sau ness. Adica umezesti locul si pui putina pudra de ness peste tot (asta daca nu pleci undeva ca arata groaznic). La mine functiona, se usca mai repede.
Nicoleta scurgerile albicioase sunt normale atat timp cat nu miros. Ca sa ma laud am sa-ti spun ca am si eu.
www.alina-jaime.co.uk/main.php" target="_blank">poze
Alina
11 sapt +Cosmin 30 iulie 2001
Joujou spune:
quote:
Originally posted by nicooleta27
Buna fetelor, ma confrunt cu o problema, am nicte scurgeri albicioase nemirositoare. Sunt normale?
eu
Oh, yeah! Stiu despre ce vorbesti....cred ca majoritatea dintre noi, burtoasele, ne confruntam zilnic cu ele....sunt sacaitoare dar, dupa cum mi s-a spus si mie la ginecolog, sunt hormonale si n-avem ce sa le facem....atata timp cat nu-si schimba culoarea/ mirosul, n-avem decat sa ne obisnuim cu ele, cica pot sa persiste pana in luna 9-a.....iac!

Joujou
10 saptamani si crestem!
X-ray spune:
luna m-am bucurat tare mult de vestile bune de la tine! si trece si infectia urinara in general cefalosporinele pe care le iei tu sunt indicate in sarcina.dar draga mea cel de-al doilea patutz este f dragalash si accesibil.deja il vad la mine in living sau in gradina sau cand mergem in deplasari!e bun si cel de lemn care l-am gasit la miniblue deci le pot combina.
simo multa sanatate!
si pe fetele cu ameteli si cazaturi eu le inteleg putzin pt ca dupa ce-mi iau utrogestanul parca ma loveste cineva cu parul in cap ,sunt ko o ora.daca m-as apuca atunci sa umblu cred ca as pati una din doua sigur!
nico scurgerile pe sarcina sunt cat de cat normale atata timp cat nu-si modifica culoarea si mirosul sau consistentza. eu am zile cand trebuie sa shimb de doua ori tamponul zilnic,mai "uda" am fost eu si inainte si tot timpul toate culturile vaginale mi-au iesit sterile. asa suntem noi![]()
zilele astea astept si eu rezultatul de la tt...am niste emotzii...
nicole ce mai faci? zi-mi cum esti!
alina
15+ 
mioara2004 spune:
Salutare fetelor!
Felicitari pentru fetele care stiu deja culoarea carucioarelor.
Luna felicitari pentru TT.
Eu azi sunt programata pentru morfofetala, dar asa mi-e de somn. Cred ca fug acasa dorm o ora si abia apoi merg la medic.
Mi-am cumparat ieri niste cismulite fara toc tare dragute, dar tot fara toc sunt!!
Important e ca ma simt mult mai comoda si nu ma mai dor gleznele.
Va pup
Poze
Mioara
18+ 
Luna1 spune:
Fetele care lucrati va rog eu spuneti-mi si mie voi cum tineti ochii deschisi? Eu sunt rupta, mi se inchid ochii de somn zici ca sunt bebelus si am nevoie de somn mult. In plus mi-e frig non-stop si ieri ma uitam in oglinda si imi admiram celulita, am ajuns o leguma de acasa in masina din masina pe scaun si apoi iar in masina si iar acasa. Si nu mai vine vara asta odata sa ma duc sa ma plimb, mi-e asa de somn insa noaptea dorm groaznic, azi-noapte am visat ca eram in Romania si vroiau baietii de cartier sa-l bata pe barbatu-miu ca m-a lasat gravida.
Iar eu il aparam, de unde visul asta nu stiu ca eu nu cunosc baieti de cartier. Iar cu o noapte in urma am visat ca era un accident nuclear aici si noi ne faceam bagajele sa mergem intr-o tara mai calda pana trece.
Si uita asa imi fuge somnul in fiecare noapte si ma trezesc mai obosita decat m-am culcat.
Alina
mioara2004 spune:
Joujou si mie pe la 11 saptamani mi-a iesit un herpes; din cauza ca am mancat carne de porc cu pofta - tocmai am taiat porcul
...
Nu e indicat sa folosesti aciclovir, eu intr-o prima faza mi-am pus comprese cu gheata, a iesit foarte mic si apoi am pus un baton pentru buze superhidratant.
Poze
Mioara
18+ 
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
luna m-am bucurat tare mult de vestile bune de la tine! si trece si infectia urinara in general cefalosporinele pe care le iei tu sunt indicate in sarcina.dar draga mea cel de-al doilea patutz este f dragalash si accesibil.deja il vad la mine in living sau in gradina sau cand mergem in deplasari!e bun si cel de lemn care l-am gasit la miniblue deci le pot combina.
alina15+

Alina si eu tot de aia vreau patut din plasa, sa-l pot scoate in curte, sa-l iau cu mine, sa imi fie accesibil.
Fetelor va multumesc pt felicitari, testul facut nu e TT e nucalul insa aici se ia si sange si se coreleaza rezultatele cu echo. Iar la TT nu se face echo, se ia doar sange. Am inteles ca in Romania e exact invers, ca nucalul e doar echo? Cate bordeie atatea obicee, oricum eu sunt fericita ca e ok.

Alina
mioara2004 spune:
Luna1 si mie mi-e somn ziua... Dupa masa cand ajung acasa, stau un pic in pat, adorm instantaneu si pot dormi si 20 min - imi ceasul sa sune, ca altfel pot dormi si 2 ore...
Noaptea visez romane si ma trezesc o data, de 2 ori la baie...
Poze
Mioara
18+ 
Joujou spune:
Multumesc Simo si Luna pentru sfaturi, am sa incerc faza cu nessul, oricum n-am de gand sa plec pe nici unde, mai ales ca sunt tintuita la pat pentru urmatoarele 3 saptamani! Numai ideea de a-mi exploda buza si a trage de herpesul asta cateva saptamani bune ma ucide! Totusi, am sa incerc si leacul bunei mele prietene Oana, si ea experta in herpesuri, si o sa va spun daca functioneaza. Pe scurt, despre ce e vorba: se ia una bucata lingura de lemn, se incalzeste coada usor deasupra flacarii de aragaz, se incearca cu degetul pt. a nu fi prea fierbinte ca sa-mi zmulga buza si se aplica direct pe basicuta! Cica dupa 5-6 aplicari da inapoi.
Am sa revin cu amanunte, sper sa nu dau in alte alea, dar merita incercat in disperare de cauza! Probleme cu ficatul nu am avut niciodata, dar totusi acest nenorocit de herpes nu ma uita iarna....las ca-i vin eu de hac!
Apropos de aciclovir, si la mine facea minuni dar acum mi-e frica sa-l folosesc.
Joujou
10 saptamani si crestem!
nicooleta27 spune:
Multumesc mult fetelor
Luna1 si eu ma confrunt cu aceaisi problema, mai beau cate o cafeluta dimineata dar seara pic ca de pe front, somnik de la 21.30 pana dimineata la 8.30. Ma mai trezesc si beau apa pe la miezul noptii in rest ,,, sotul canta cu trompeta la urechile mele si nu-l aud. Ma bucur ca nu am pofte si greturi si pap doar cand mi-e foame.
Eu m-am luptat cu greutatea de cand ma stiu, iarna puneam cam 10 kg si primavara le dadeam jos. Am ramas insarcinata la 82 kg si acum la 12 saptamani am doar 84 kg, dr de familie imi spune ca am noroc deoarece alte mamici in 3 luni deja au cate 6,7 kg. Sincer am un exemplu in familie, verisoara mea a luat 26 kg in timpul nasterii si mi-am promis ca niciodata nu voi arata ca ea, voi face tot posibilul sa nu iau decat cele 15 kg maxim.
eu

Fetelor, salvati-ma! Ma paste un nenorocit de herpes, deja mi-a aparut o basicuta pe buza si sunt disperata! In fiecare iarna, o data pe an, imi apare acest herpes nesuferit la gura....si, slava Domnului, nu am baut dupa nimeni, nu m-am pupacit cu nimeni, sunt "baricadata" in casa de mai bine de-o saptamana...stie cineva un remediu naturist ca sa scap de el, inainte sa erupa?