Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 19
Antoanela23 spune:
Buna dimineata,
Am citit doar putin din urma.
Luna, felicitari pt eco, sper ca nu va trebui sa-ti ia sange din nou.
Ioana,
deci pana la urma e fetita? Nu-ti face griji cu eco, la cat de mult se misca bebeii acum, precis deja si-a schimbat pozitia si nu mai are cordonul in jurul piciorului.
Nu mai zic nimic despre carut pt ca as repeta ce au zis celelalte fete.
Pat avem de lemn pt dormitor si cu plasa pt calatorii.
Mai avem si un tarc pe care l-am folosit ca pat in sufragerie, fff util mai ales cand a fost bebe mic, dar e de imprumut si trebuie sa-l returnam. Asa ca patul de voiaj il vom folosi in sufragerie pt bebe2 si o sa cumparam tarc numai daca va fi absolut necesar.
Pup fetele, o zi buna, ma duc sa lecturez din urma,
Anto
17 si
Victor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Lorina, chiar daca nu ma stresez la serviciu, statul acasa mi se pare asa plictisitor ... O sa vorbesc cu dr sa vad daca imi recomanda.
Eu am patut de plasa, dupa ce ne-am gindit si ras-gindit de o suta de ori daca sa luam de lemn sau nu. Noi ne plimbam destul de mult cu copilul, si a fost foarte bine pentru ea sa doarma in acelasi pat ca acasa. Carucior am 3 in 1 de la chicco (landou, scoica si carucior sport); chiar daca e scump landoul, parerea mea este ca merita, copilul e foarte bine protejat de cutie; plus ca noi am folosit landoul si la transportul pe distante lungi cu masina in primele luni (nu e recomandat sa stea in scoica mai mult de ... citeva ore pe zi).
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
mychydutza spune:
EXISTA SI carucior 3 in 1? adik iau un carutz si bebe poate sa si doarma in el si se trnsforma si in carutz sport? am inteles io bine sau sunt tralala? 
+12
mihaela
poze
Ioana75 spune:
Mihaela, uite www.comparestoreprices.co.uk/push-chairs/chicco-trio-3-in-1-travel-system.asp" target="_blank">aici un link. Landoul se desprinde de schelet si se monteaza cu ajutorul unui sistem pe care l-am cumparat de la magazin de centurile de siguranta din masina. Exista astfel de carucioare 3-in-1 la multe firme.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
simo_al_jaafari spune:
joujou teoretic dupa 10 postari scapi de moderare.
camea bine ai venit si sarcina usoara. sa iti dai datele sa te treaca fetele pe listuta. UM=prima zi a ultimului ciclu si DPN=data prezumtia a nasterii. daca nu stii cu exactitate este pe site un calculator pentru asta.
si eu tot pentru 3 in 1 as opta. mi se pare foarte bun landoul pentru cand e micut, mai comod pentru bebelush. patut am sa vreau tarc. vara mea a avut initial din lemn si nu l-a folosit foarte mult, nu mai retin exact dar cred ca pe la un an ala mic a invatat sa il escaladeze, noroc ca era si ea in camera cand a facut asta prima data si l-a prins, daca nu ar fi cazut in cap. asa ca a cumparat dupa aia tarc.
si totusi cat de devreme o sa cumparati toate astea? eu nici nu am inceput sa ma uit dupa ele. abia de am rezolvat cu hanele de gravi.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
nicooleta27 spune:
Buna fetelor, credeti ca statul pe scaun 8 ore la munca dauneaza cu ceva? Am dureri de burtika ca la menstruatie dar sunt suportabile, am 12 saptamani si pana acum dormeam pe burta. Am crezut ca asta este problema dar vad ca durerile persista. Dr de familie spune ca sunt contractii si sa fiu foarte atenta. Daca la urmatorul control medicul imi zice sa stau acasa asa voi face, vad eu cum ma descurc si asta datorita faptului ca acceptam toate "marsaviile" patronilor
eu
simo_al_jaafari spune:
ioana si mie mi se par foarte frumoase si bune produsele chicco.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
brazuca25 spune:
nicooleta27 si eu stau 8 ore pe scaun la servici si simt ca nu imi face bine. Spatele ma omoara deja. Si eu vreau sa am o discutie cu doctorul ginecolog sa vad cum pot sa fac cu concediul medical. As sta acasa pana vine bb, chiar daca ma plictisesc rau de tot. Decat sa il stresez, mai bine stau cuminte acasa.
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
alexi22 spune:
buna fetelor am si eu o intrebare am 11 saptamani si ma cam doare burtica voi ce credeti este normal?
mychydutza spune:
super interesant cu 3 in 1. cred ca sunt scumpe insa mai rentabile decat sa iei 2 carucioare, nu? cica in primele luni copilul sta fff bine in landou. cica e mai bine decat in pat. acolo poti sa-l si batzai daca plange si vrea leganat. stiu asta de la un cuplu care are bebe mic.
eu n-o sa cumpar nimik pana nu il vad in carne si oase. o sa stiu dinainte ce vreau sa cumpar si de unde si o sa impart sarcinile.............hehehe. dar de cumparat nu, pt ca am o superstitie in sensu' asta! sa-l vad io cu ochii mei si dupa aia..............
+13
mihaela
poze