Mamici de iulie-august 2007 (16)
Raspunsuri - Pagina 17
LuciaZ spune:
Subscriu si eu . Vreau si eu parola de la e-mailul comun. Va rog!!
P.S. Buna ziua fetelor! Sa aveti o saptamana fara evenimente nedorite
Pupici pe burtici
10+
Viata e prea frumoasa ca sa pierdem macar o zi fara a ne bucura de ea
mychydutza spune:
neatza! interesanta si foarte utila discutia despre patutz si carutz! intzeleg ca in primile luni e indicat un carucior tip landou, in care sa stea copilu culcat si dupa aia unu sport! ce de carucioare!!!! eu oricum am decis sa nu cumpar nimik inainte, doar sa ma informez ce si cum si de unde se pot cumpara si sa repartizez eventual "sarcinile" la familie. cine si ce cumpara: cine ia patutzu, cine carutzu si de unde......sunt proftioare dar asta e. daca se poate de ce nu........

+12
mihaela
poze
simo_al_jaafari spune:
ba nu cred ca esti profitoare. si eu tot asa am sa procedez. asa am facut si la cununia civila. mi-am facut o lista cu ce imi trebuie si fiecare a luat cate ceva. de ce sa ma fi trezit cu 5 fiere de calcat si asa mai departe...
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
mioara2004 spune:
Azi e mai liniste pe aici...
Ultima probleme care mi-a parut sunt picioarele : cred ca din cauza tocurilor 7 cm dar groase, ma dor destul de tare gleznele; si binenteles cele 4,5 kg in plus care le duc dupa mine. Cismulitele astea le-am simtit foarte comode din toamna dar acum trebuie neaparat sa le schimb: tocuri mai joase si neaparat un numar mai mare. Ori mi se umfla un pic picioarele sau chiar se maresc picioarele???
Mioara
Poze
18+ 
Joujou spune:
Buna gravidutze!
O sugestie pt. NanaMotoc: ai sa razi poate, dar la mine a avut un efect fantastic.....zeama de varza!!!!
Si acum cand scriu am sticla langa mine si mai trag o dusca din cand in cand!
Te scapa de multe: greturi, arsuri, constipatie....pur si simplu pun sticla in gura si nu ma mai pot opri
Si mai functioneaza si limonada, daca totusi nu cochetezi cu ideea de a bea zeama de varza....totusi, incearca (ideea e sa nu fie prea sarata si sa o racesti putin la frigider) Eu nu aveam dar am dat sfoara-n tara si dorinta mi-a fost indeplinita! Pur si simplu m-am trezit intr-o zi zicand cu voce tare ca as bea zeama de varza.....si de atunci suntem nedespartite (exagerez, bineinteles
)
Fetelor, cum pot sa aflu si eu parola de la mailul comun, help please!
Joujou
10 saptamani si crestem!
Ioana75 spune:
brazuca, multumesc
.
M-am intors de la eco, caruciorul albastru trebuie schimbat cu unul roz
. Asta e una din putinele vesti bune, ca in rest placenta e praevia marginala, grad 1 de maturizare (am gasit pe net ca trebuia sa fie 0), grosime maxima 17 mm, lichidul amniotic spre limita inferioara a normalului si bb are cordonul ambilical infasurat pe coapsa dreapta. Sa nu inebunesc
?
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
simo_al_jaafari spune:
mioara tocurile nu sunt deloc recomandate in sarcina, pe langa problemele cu picioarele, mai apar si probleme la coloana deoarece modifica centrul de greutate. e normal sa ti se umfla picioarele, dar nu stiu daca nu e prea devreme, poate iti raspunde o mamica cu experienta.
ioana bafta la eco, asteptam povestiri.
PRIVILEGE
13+
Mara/Matei
poze
brazuca25 spune:
Pe mine de la atata stat pe scaun la calculator ma doare fundul de nu dorm nici noaptea. Tocuri oricum nu port deloc, si profit de sarcina sa port numai adidasi si incaltari f sport si comode. Chiar si asa, si mie parca mi se umfla uneori picioarele.
Am inceput cu mancarimile de piele!!!!!! Vaaaaaaai cat m-am scarpinat weekend-ul asta! 
16+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
otim spune:
Buna tuturor burticilor . In timp ce citeam , pentru ca am ramas putin in urma , chiar ma gandeam ca daca cineva ar dori sa scrie o carte despre cele 9 luni de sarcina sau sa faca un studiu , aici si-ar putea gasi intreaga documentatie .
Eu am urmatoarea inrebare : in timpul sarcinii , in mod special la 16 saptamana se mai face si altfel de controale la medicul ginecolog sau doar eco normal ( pe burtica ) . Asta va intreb pentru ca la medicul ginecolog la care merg eu pot intra si viitorii tatici ca sa asiste la consultatie . Pentru ca de aceasta data si taticul s-a hotarat sa vina cu noi , nu numai sa ne duca si aduca de la cabinet , m-as simti penibil daca medicul s-ar hotari chiar acum sa ne faca de exemplu un control vaginal de exemplu .
am inceput saptamana 14 +
mioara2004 spune:
Ioana, faci o surioara pentru Miruna?? Cand ti-a spus ca e baietel?
Nu trebuie sa te ingrijorezi prea tare, mie dupa fiecare eco imi spune alte date...Daca medicul nu s-a ingrijorat, e bine.
Brazuca eu dupa ce mi-am schimbat scaunul la servici nu m-a mai durut fundul. Daca pielea te mananca trebuie sa te dai mai mult cu o crema hidratanta.
Iar in legatura cu cumparaturile pentru bebe, o sa le fac eu, in familie nu am incredere ca o sa-mi cumpere ce-mi place MIE. Daca o sa primesc ceva si-mi va placea o sa folosesc.
Poze
Mioara
18+