Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 9
absoluta spune:
Elyy2003 si eu sunt tot pacienta dr. Puia. Se intoarce pe 4 martie. Pe 22 feb ma duc la dansul la control.
Gabdyd eu am dubla incompatibilitate , rh negativ si alta grupa de sange. In saptamana 34 ma duc iar sa vad daca au aparut anticorpii. Dr mi-a zis ca daca nu au aparut pana in saptamana 24 nu mai apar.
Nu, nu am facut niciun vaccin.
cria_bv spune:
Buna seara,
Am reusit cat de cat sa citesc totul din urma ca vad ca ati fost tare vorbarete.
Eu am fost in plimbare azi pe la socrii care stau in alta localitate. Am observat ca nu mai pot sa stau pe scaun ca ma apasa bebe pe stomac in partea stanga.
Maine merg la eco si abia astept sa-l vad pe puta. Fetelor am si eu o intrebare al meu bebe sughita tot mai des si ma intreb daca e normal.
Mada rozz pai cui sa te plangi daca nu noua care intelegem cel mai bine acum nu? Despre statul la coada m-am lamurit, nu te-ar lasa unul in fata. Eu am patit-o cand am fost la Bran, ca nu m-a lasat un idiot sa merg la toaleta din barul lui ca nu eram clienta. Si i-am spus ca sunt gravida si stii ce mi-a zis barmanita sa merg sa fac in camp

.
Elyy multa sanatate si lasa ca o sa cumperi hainute pt bebe dupa ce nasti, o viata o sa tot cumperi.
Fetelor multa sanatate la toate ca vad ca apar tot felul de probleme.
Pun si eu niste poze sa vedeti ce burtoasa sunt.
Noapte buna,
Cria
28+ cu 
Andreea20 spune:
Buna
Paxela, ma bucur ca ti-au iesit analizele mai bine....si ai grija de tine ca sa stea bebe cat mai mult la caldurica![]()
Mada, rezista fata....ca mai ai putin....si o sa uiti de toate neplacerile cand o sa fii cu bebe_rozz in brate
Elyy2003, si eu o sa ma internez cam tot in aceasi perioada ca si tine, si eu tot cezariana o sa fac....poate ne intalnim![]()
![]()
Loardin, foarte frumoasa camera....sigur o sa-i placa si lui bebe
Noi suntem bine....doar durerile de oase mai fac zile negre, bebe este foarte activa...cateodata sunt chiar dureroase unele lovituri.
In weekend am fost plecati la socri la curte....unde am papat mult mult
....iar astazi am dat o fuga la bunica mea de la tara (pe langa ploiesti) care nu m-a vazut deloc de cand sunt gravida...nu-i venea sa creada saraca ca a ajuns sa aiba si stranepoti.
Maine am treaba....vreau sa calc mai toate hainele pt bagaj, lenjeria lui bebe si hainutele
Va pup pe toate si aveti mare grija de voi
Andreea
35 sapt 
roxygeo spune:
buna seara la burtici!
io mi-am luat bulinele de seara si inca n-am somn....azi am fost un pic pe la magazine...si pe la socrii...apoi mi-am facut baie si vreau sa va spun ca am obosit infiorator.
...pai daca de acum eu sunt terminata si nu mai am parul lung ci mediu spre scurt (cum ar zice unii) mai incolo ce ma fac????
gabdyd - dozare se face la 28 de sapt si urmatosarea e la 32....iti spun din proprie experienta....nu e obligatoriu sa fie fix atunci, de ex eu aveam 26 de sapt si jumatate cind m-au internat si mi-au facut atunci toaste analizele, inclusiv dozarea de anticorpi, si mi-au dat trimitere pt. testul de la 32 de sapt. Pina la urma e o simpla analiza de singe, foarte utila si nu vad de ce n-ai face-o.
Pupici si multa sanatate

Roxygeo
28+
roxygeo spune:
loradin - foarte frumoase pozele...
imi place mult patutul, da-mi si mie detalii please, de unde l-ai luat si cit a costat...pupici
Andreea20 spune:
Sori1980, esti bine??....nu ai mai scris de mult, sper ca nu ai probleme...
Andreea
35 sapt 
madmat spune:
ROXIGEO eu am inteles ca GABDYD a intrebat despre vaccinul nu despre dozarea de anticorp,ptr ca si eu dozarea o fac in fiecare luna,
sper ca nu am inteles eu gresit iar ,ma scuzati daca gresesc .
ROXIGEO dar tu ptr dozarea de anticorpi ai fosta internata?.
LORADIN super camera lui bb.
VA PUP PE TOATE
matilda
32+
elyy2003 spune:
Absoluta sper sa reusesc sa-l tin pe bb pana pe 5.03.2007 cand se intoarce dr. Puia. Tu cum o sa nasti normal sau cu cezariana? Pe 22 mergi la control dar nu te internezi?
Andreea20 tu esti la dr. Moisa ea sau el? Si eu am fost la dr.Anca Moisa dar m-am intors la Dr. Puia pentru ca el mi-a facut conizatia acum un an.Poate ne intalnim in spital, pe mine ma interneaza de obicei in B2 salonul 7.
34+
roxygeo spune:
madmat - Nu, eu am fost internata de urgenta de pe 18.01 si am stat pina pe 25.01, pentru ca aveam contractii si mi se scurtase colul, iar dr. meu mi-a spus ca eram in iminenta de avort...asa se numeste inainte de 28 de sapt, iar io atunci aveam 26...asa ca am stat o sapt. legata la perfuzie cu Gynipral
acum stau acasa si am tratament cu diferite buline, injectii si evident vitamine + fier.
Asa ca d`aia mi-au facut atunci dozarea...ca m-au prins si m-au intepat pentru de toate
Pina la urma nu stiu daca asta vroia sa afle gabdid
...da` io asta am inteles....
pupici
ps- am reusit sdi eu sa ma inscriu in grupul de pe yahoo....niciodata nu e prea tirziu nu??
anaanamaria spune:
dragi viitoare mamici eu am o arsura ingrozitoare pe piept in fiecare seara si nu pot dormi se spune ca i-a crescut parul la bebik care stie ce as putea face? apropo am 34 sapt. si o sa am o fetiza