Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 27
RaisaFudulu spune:
Buna dimineta fetelor
Ce vrenicute ati fost
, ma bucur sa aud ca in mare parte sunteti bine
Ela ma inscriu si eu la un ceiut cald, multumesc....si foarte bine ca ai chemat-o pe mama ta sa te ajute....asa sa stai cumintica in pat
Paxela este bine sa fii cumintica ca bebele sa stea cat maimult la caldurica

Lala eu zic ca nu trebuie sa-ti faci griji ca vei reusi sa-ti iubesti ambii copii la fel si vei reusi sa-ti imparti dragostea....cred ca cel mai bine ar putea sa te sfatuiasca Ralualexandrei ....ea cred ca stie cel mai bine cum e
Noi suntem bine....drumuri dese la baie....al meu azi noapte dupa o tura la baie a zis ca dupa ce nasc o sa fie nevoit sa schimbe parchetul ca l-am tocit rau cu drumurile mele la baie![]()
![]()
Azi lenevesc pentru ca ieri am cam exagerat si m-a durut cam rau spatele
Vin si eu cu o intrebare de om batut in cap: De unde stiti voi cadn va apasa colu? sa nu radeti![]()

![]()
Absoluta imi pare rau de ceea ce ai patit dar DD nu sta degeaba acolo sus....nu are rost sa-ti faci griji,.,. nu merita...pupici si mare grija

Roxanici ma bucur ca ai revenit

Revin
Diana
30+ 
RaisaFudulu spune:
Diana ai mare grija de tine sa nu cumva sa racesti ....ma bucur ca mai exista si oameni care au bun simt...mai rar dar asta este
Diana
30+ 
lauramar spune:
Buna dimineata fetelor!
Imi cer scuze dar ieri nu am urat bun venit noilor
,asa ca am sa o fac acuma :
DALLINA si ARABOAICA multa sanatate si nastere usoara!!!
GHIBUADINA m-ai intrebat despre fier,eu am o anemie dinainte de sarcina iar la inceputul sarcinii am facut o analiza mai amanuntita de hemoglobina si mi-au descoperit o anemie ereditara pe care o are si tatal si fratele meu,asa ca am trecut la trei doze de fier pe zi.De cateva zile medicul m-ia zis fara sa fac analize sa opresc acele doua doze de fier si sa iau doar una. Asta e acum astept analizele pe vineri sa vedem cum stam.
Acum ma duc sa-mi fac plimbarea zilnica si mai revin

laura
30+
arianna
Mihaelaaa spune:
LA MULTI ANI,SUZI 78
,tot ce-ti doresti,o nastere usoara si un BB sanatos si cumintel iti doresc!
si un buchet de 

Mihaela
32+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
LuizaS spune:
Neata la burtici
vad ca de la o zi la alta se umplu 3,4 pagini...harnicute, harnicute se vede ca au intrat in prenatal mai multe
dute Eu inca nu
Monica_b Doamne ajuta sa fie totul bine si sa ne povestesti cum a fost ... deci de sapt viitoare se deschide sezonul la nascut 

Fetelor parca nici pe magdutah nu prea am mai vazut-o pe aici.... si ... da asa e, oare ce o face Dani7iasi.....
Noi suntem bine bebe se misca de zor acum ...era o vreme cand imi cam faceam probleme ca nu prea se misca ...acum recupereaza 
In rest probleme cu somnul ...azi noapte m-am trezit pe la 3.30 si abia am mai furat ceva somn pe la 5.30.
Restaurant, botez,....eu nici nu m-am gandit pana acum dar se pare ca trebuie luat in seama...adaug pe listuta cu "de rezolvat"
Deocamdata atat ca sunt la serviciu si cum mai spunea cineva pe aici mi-a cam pierit cheful si nu prea sunt in stare sa fac mare lucru....
Bun venit
noilor mamici sarcini usoare si bebei sanatosi 
32+1 
kisstherain999 spune:
Buna burtici 
Am fost aseara la echo si totul e OK. Baietelu a jucat fotbal cu d-nul dr. Dupa masuratori are cateva zile in plus si e pozitionat cu capul spre "iesire".
Dr mi-a spus ca sunt "fraiera" daca ma tem de cezariana. Sa inteleg ca imi sugereaza sa nu nasc normal?
LA MULTI ANI Suzi 78 
kiss 
31+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
mada_rozz spune:

Suzi78

Multa sanatate si nastere usoara!
Neata burtici,
Venim si noi la o cana cu lapte ca arsurile isi fac de cap.Astazi mergem la dr.Sa ne tineti pumnii sa fie totul ok.
Mada
36+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
tzuna spune:
Buna fetelor!
Am fost al biserica si cumparaturi in piata (i-am disperat pe aia ca trebuie sa cumpar numai cate putin sa le pot duce asa ca incep: 3 cepe,1 telina, 1kg cartofi, 1 mandarina etc.)
E asa frumos si cald afara si sunt libera azi.... Poate ies sa ma plimb mai tarziu. Azi am hotarat sa nu mai predau lucrarea de dizeratie. E gata in proportie de 75% si trebuie predata cel tarziu vineri. Asa ca mi-ar fi destul de greu sa o termin . Si am hotarat ca nu ma mai stresez inutil tinand cont ca azi am intrat in sapt 36 si lucrarea va fi prezentata tocmai pe 25 februarie (adica sunt sanse mari sa nasc in perioada aia). Deci raman cu ea pentru vara. Nu sunt incantata dar nu prea am de ales. Nu-mi mai sta capul la master acum. Visez ca nasc in fiecare noapte, ziua caut solutii sa ajung singura la maternintate si-mi inchipui tot felul de scenarii... si tot asa.
LALA12- nu mai fi suparata si ingrijorata ca sigur te vei descurca de minune cu ambii copii. Cum sa nu-i poti iubi pe amandoi? Pai suntem capabili de atata dragoste... poti sa mai faci 10 copii dupa si-i vei iubi pe toti. Nu spun ca nu va fi greu, ca va trebui sa fii diplomata ca fetita sa nu fie geloasa pe bebe si tot asa dar ttoul va fi bine. Sunt convinsa ca te vei descurca.
Aveti grija de voi si de burtici.
35+
tzuna spune:
LA MULTI ANI! draga SUZY. Sa fii sanatoasa si sa nasti usor un bebe sanatos, gras si frumos.
MADA_ROZZ vad ca ai intrat in sapt 37. Acusi iti facem si tie galerie. FEtele de pe la inceputul listei nu sunt prea active asa ca nu vom sti cand au nascut.
Si inca ceva. Foarte multe fete nu au spus inca unde nasc. Ar fi bine sa stim, poate ne mai intalnim prin maternitate.