Mamici de martie - aprilie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana2007 spune:

buna dimineata ! Imi cer scuze ca nu am mai scris de mult timp , dar am avut saptamani infernale la serviciu. Incerc sa nu intru in prenatal pana la inceputul lunii aprilie , dar nu stiu daca o sa rezist . Am impresia ca nu mai pot . Nu ma pot concentra suficient de bine si mi se pare ca zilele sunt din ce in ce mai solicitante . Multumesc lui D-zeu ca nu am probleme cu sarcina . Am o sarcina usoara . Doar ca mi se umfla picioarele destul de tare si ma simt tot mai obosita. In schimb am prasit o burta de numa numa. Pana Si medicul de familie m-a intrebat daca nu cumva am doi bebei. E numai unul cu siguranta, dar se pare ca e mare. Oricum o sa vedem luni cand mergem la control . Va pupic pe toate , si va doresc o sarcina cu cat mai putine probleme.
oana 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Buna dimineata fetelor!
Am lipsit in ultimile zile ptr. ca asa cum v-am zis am avut fetita bolnava ,acum e bine dar ma confrunt cu niste probleme psihice( o depresie) ma tem ca pe bb nu am sa-l pot iubi cum o iubesc pe Laura ,ca am sa-l neglijez in favoarea ei si peste putin timp trec in extrema cealalta ca nu o sa ma mai ocup cum trebuie de Laura si ea o sa se simta abandonata si o sa sufere.Asta e lupta cu zilnica cu gandurile mele .Cred ca o sa inebunesc de atatea griji pe care mi le fac.
Zilele astea am profitat de faptul ca Laura a stat acasa si m-am jucat cu ea am alintat-o,i-am facut toate poftele iar sotul ma cearta si zice ca degeaba am educat-o pana acum si acum ii dau coarne si o las sa faca ce vrea,ca o sa-si ia nasul la purtare.....

.33+(Aida) (Laura 3 1\2 ani)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lala12 spune:

Am uitat de semnatura.

.34+(Aida) (Laura 3 8luni)
http://new.photos.yahoo.com/datcu_laura2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare!

Se inscrie cineva la un ceiut de portocale cu lamaie si miere?

Eu tocmai am venit de la recoltat analize pt hormonii tiroidieni. Sunt curioasa daca s-a schimbat ceva, caci am impresia ca mi-a crescut putin gusa. Dar voi vedea maine.

Voi ce faceti in dimineata asta? Cum va simtiti?

Azi trebuie sa gatesc, dar o chem pe mama sa faca operatiunea asta ca nu am niciun chef, adica trebuie sa stau la patuc.

In rest e totul ok cu obisnuitele dureri si intariri de burtica.

Va pup si va doresc ce e mai bun pt voi si bebeii vostrii!

Ela in 34s cu Thea Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

neata, vin si eu la un ceiuc si un biscuitel
noi suntem mai bine acum , colul a ramas inchis, sa speram ca bebita va sta cuminte inca 3-4 sapt

Alexa33+ si Silviu ( 27.11.2004).......poze, poze2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gore78 spune:

Neatza fetelor,
Am venit si noi la raport de dimi asa, dupa o pauza cam mare, dar trece si sesiunea asta, nu?
Ieri am fost la control bebe are 2.257 kg la 30 sapt., si toate masuratorile de saptamanile 33-34, in rest suntem bine.
Monica saptamana viitoare promit sa fiu pe baricade aici cu fetele, ne vom ruga sa fie totul bine si sa nasti usor.
Mada rozz te intrebasem eu, lateralele patutului, pe unde le`ai gasit, ca ne`am uitat si noi, dar n`am gasit nimic asa frumos si de calitate.
Despre mine ce sa va spun, am aceleasi probleme ca si voi, pana la 3 nu ne ia somnul, adormim in sufragerie, si pana ni se face somn facem grile ufff.
Fetelor care mai aveti porobleme cu hemoroizii, mie dr. mi`a recomandar o crema -ultraproct- in cazul in care au inceput sa va deranjeze.
Vorbea cineva de medicamente, eu le`am luat si luna asta la fel ca si inainte, adik utrogestanu gratuit iar la elevit am platit 13 lei diferenta. Saptamana viitoare avem programare la analize, cele semestriale.
Fetelor va pup, si sa auzim numai de bine,

cris 30+5 Sabin Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

'Neata fetele! Am ochii lipiti inca, sunt bucuroasa ca in ultimele doua nopti am mai recuperat cu somnul.
Araboaica si Dallina, bine ati venit, sa aveti bebei sanatosi si frumosi!

Monica ne-ai emotionat pe toate cu vestea! Iti doresc sa decurga totul fara probleme si pinguinii sa fie sanatosi; de fapt, sunt sigura ca va fi asa la cat de voinicei sunt ei.

anaanamaria, ai incercat cu ce spuneau fetele pe aici, lapte sau chiar un Maalox? Eu am avut arsuri doar de doua ori, dar au trecu repede cu lapte.

Revin mai tarziu, fug la un castron de lapte cu cereale.

34 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Iar am uitat de semnatura.

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Neatza ,

eu iar am o zi proasta, m-am trezit azi noapte sa ma duc la baie si m-a luat un frig de am tremurat din toti muschii inca vreo cateva minute dupa ce m=am intors sub plapuma

Acuma am o durere imensa de cap si imi pica ochii in gura, sunt la munca dar mi-e teama ca n-o sa ma pot concentra sa fac ceva azi Si chiar sunt niste situatii de urgenta

Ieri pt prima data mi s-a cedat locul in autobuz - o doamna foarte draguta... in rest, cum spunea autoarea unei carti de bune maniere, cand vine vorba de cedat locul lumea "se uita pe geam de parca ar vedea peisajul Elvetiei"... si exact asa e

N-am vazut nicaieri simbol de locuri pentru gravide (doar pentru pensionari, si rar, in ceva tramvaie, cu Mama si copilul), ca altfel ma bagam si eu cu nesimtire

Ma duc sa fac rost de o limonada, ca daca am "intentia" sa ma racesc macar stopeaza procesul

Va ,
Aveti grija de voi.

Diana 29+ cu ... probabil Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxygeo spune:

Buna dimineata la burtici!
...si io mor de oftica ca nu pot sa dorm mai mult....

ghibuadina N-am voie sa conduc pina nu-mi da dr. ok-ul...si sincer mi-e teama avind in vedere ca de abia am scapat de contractii, col scurtat, etc..... si am voie pe afara la o plimbarica scurta....inca fac tratament......ca altfel as fi prima in masina...da` asta e pentru a sofa intra in functiune si muschii burtii asa ca nu vreau sa-i solicit...
si io i-au Tardiferon - cite o pastiluta pe zi, ca cica am lipsa de fier...cit o sa i-au nu stiu ..de abia marti merg la dr...

andreea20 - mi-e mi se pare mult prea devreme sa ma gindesc la restaurant pt. botez...mai ales dupa ce sperietura am tras....si oricum am alte probleme de rezolvat mai intai....cine va fi nas? si ce nume va avea copilul? ca nu ne-am decis inca

....am cam uitat ce e....

cria_bv buna cafeluta...si biscuitii

va pupicesc

roxygeo29

Mergi la inceput