Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 25
Andreea20 spune:
Bun venit fetelor noi.... Araboaica si Dallina, sa aveti sarcini usoare in continuare.
Monica, de cand am citit ca mai ai asa de putin pana te intalnesti cu bebeii sunt emotionata toata
multa sanatate in continuare, si sa dea Dumnezeu ca totul sa fie bine si pt tine si pt bebei. O sa scot majoretele la munca de sapt viitoare

La noi treaba e simpla: ziua somn din plin....pana pe la 1-2 ziua
, noaptea...nimic...poate pe la 5-6 dim sa atipesc....nu stiu de ce dar am programul exact invers

Arsuri nu pot sa ma plang ca am foarte multe....1 data la cateva zile
Dureri intre picioare insuportabile....parca pleaca un picior in stanga si unul in dreapta
.
Mancarimi....asa si asa
Contractii cred ca am cam multe...5-6 pe zi, trec repede....dar ma ingrijoreaza.
Mai fetelor mie parca nu-mi mai creste burta....de saptamani bune o am la fel....oare asa sa ramana??
In rest toate bune si frumoase....asteptam pe bebe cu nerabdare si am inceput deja sa ne gandim la botez....voi ati facut ceva?? ati arvunit restaurant sau ati vb la biserica??? Poate e prea devreme, dar ma gandesc ca or sa inceapa nuntile....si o sa fie mai greu dupa aia.
Andreea
35 sapt 
ElenaGiulia spune:
Buna burtici Monica sa va dea D-zeu multa sanatate la toti trei si sa auzim saptamana viitoare numai de bine
pune-m dansatoarele la treaba

sper sa treaca timpul mai repede si sa le vad dansand si pentru mine
.
DALLINA si ARABOAICA bine ati venit in gasca sa aveti sarcini usoare si bb-i sanatosi
.
ROXYGEO pentru arsuri eu mananc seara cam cu o ora si jumatate inainte sa dorm alune prajite si o inghetata de vanilie sa sti ca ma ajuta,incearca si tu cine stie nu o sa ai rezultate
.
Noi astazi suntem bine activi ca de obicei nu se mai opreste bb,are o energie
ma bate toata ziua si toata noaptea nici nu stiu cand doarme,noaptea cand ma trezesc el tot activ e se misca pe toate partile
.
ANDREEA nu te speria ca ai burtica mica,bb isi face el loc pe undeva sa creasca nu sta el inghesuit
,am vazut la tv.o jucatore de volei din Brazilia erea gravida in 7 luni si u stia nu avea nici o simtoma si nici un pic de burta,s-a simtit rau in timpul unui joc au dus-o la spital si surpriza dr i-a spus ca e insarcinata si din cauza efortului va naste,deci nu-ti fa probleme ca nu creste burtica.
.Ai ca va las trebuie sa o scot pe mandra mea in parc ca ma bate la cap nu mai are rabdare.LA toate multi

[pup
30+
+MARIA ALEXANDRA 6 ani +GIULIA 2 ani si 11 luni
wolf elena
absoluta spune:
Carmen94 nu esti normala fatooooooo
Mooooooooor de ras :)))))))
Madmat tu m-ai spart cu bijama :))))))
V-ati dilit raaaaaaaau.....
Nino....nino....nino...nino
cria_bv spune:
Buna dimineata,
V-am pregatit biscuiti, cafeluta cu lapte si ceai. Hai trezirea
Cria
28+ cu 
cria_bv spune:
Amma am confundat credeam ca sotu tau a dat mana cu fiesu. Da era Carmen, ups.
Cria
28+ cu 
ghibuadina spune:
Neata fetelor,
a sosit matinala.....
Asa mi-e ciuda ca nu pot dormi si eu mai mult....Dupa ce pleaca sotul sunt gata in picioare si eu.IN fine, seara dorm mai repede ce-i drept.
LAURAMAR cat fier iei tu pe zi?AI deficit de fier sau iei asa preventiv.LA cat ai miscorat doza de ai dureri de cap.
Eu iau tardyferon de 80 mg, in sa am citit ca dc nu sunt pbl si luam, asa preventiv doza poate fi undeva intre 30-60 mg.Altminteri si dc mi-a zis ca pot lua cam 20 de pastile pe luna.
MONICA tu nasti prin cezariana cu rahianestezie?VReau sa ne povestesti ce si cum, dupa, bineinteles cd poti, noi suntem aici, te asteptam cu vesti bune, nu ne miscam.Ma intereseaza ff tare partea cu anestezia.
ROXYGEO tie ti-a interzis medicul sa conduci in tp sarcinii?DE ce?
Eu dc nu foloseam masina eram mancata, ca n-as fi suportat alte mijloace de transport(avem o bebeline pretentioasa), mai ales la inceput cd aveam greturi, si trebuia sa ies undeva, la volan mai uitam de ele ca ma concentram la trrafic.
Sper sa pot conduce pana la final.....
ANDREEA20, si noi ne-am interesat la un moment dat de local pt botez.Acum ce-i drept am lasat-o mai moale.Eu cred ca vom gasi un restaurant mai micut, noi avem nevoie de unul pt 50 de persoane.EU stiu ca pe cele mai mari e batalia.Acum, insa nu-mi sta mintea decat la nastere.
Va doresc o zi buna!!!!
In legatura cu
si sotul meu o cam da de gard, insa si mie mi-e cam frica.Si ma gandeam macar acum 1-2 ori ca apoi o sa mai asteptam ceva tp.Asta este!!!!!!!!!!!!!
Ne mai auzim
adina
32
ALEXIA
absoluta spune:
Crio iti predau stafeta, incerc sa inchid si eu ochii, de la 5 ii am deschisi fara motive...
Absoluta 33 
loradin spune:
'Neata la gravidute!
in primul rand pupici noilor venite Dallina si Araboaica.
Dragele mele ...dar ati scris nu gluma.
Monica desi simt si eu ca mult nu mai este pana la "marea intalnire"nu pot sa nu recunosc ca m-a luat asa ceva pe la burtica cand am citit de pinguinii tai grabiti.Iti tin pumnii si abia astept pozele cu ei.
Imi pare rau ca sunteti atatea fete care experimentati dureri si arsuri.Am trecut si eu prin asta insa pot sa va zic ca acum am cam scapat de ele.Sper sa nu mai revina!Asa ca...mai rezistati un pic!
Cand mi s-a spus ca luna a 9-a este cea mai grea am crezut ca se exagereaza insa...chiar este!!!!Desi m-au mai lasat durerile, insomniile nu-mi dau pace!Peste zi oboseala isi spune cuvantul.Zilele mi se par ca trec tare greu .Nu mai am rabdare.Stiu ca nu mai e mult insa abia astept sa-mi tin micuta in brate.
Daca m-ati vedea cum merg v-ati prapadi de ras.Parca ma descompun.
Mititica asta a mea ambitioasa imi sta exact pe centrul burtii.Isi scoate capul prin pielea din dreptul buricului de zici ca acum vrea sa iasa.Pielea imi este intinsa la maxim.(si doare nu gluma)Continua sa topaie fericita cu funduletul pe vezica mea.Am facut carare spre baie.
Noutati nu prea mai am.Pe 15 februarie ma duc din nou la eco si recunosc, am mari emotii.De intors sunt sigura ca nu se va intoarce.Nu are loc.Sunt foarte mica si nu are unde.Asa ca ...m-am obisnuit cu ideea si mi-am dat seama (si in urma mesajelor voastre)ca nu va fi un capat de tara .Se pare ca nu suntem tocmai putine cele care vom naste prin cezariana asa ca "m-am facut curajoasa"!!!
Pup toate gravidutele si le doresc sanatate multa!
Loradin
36+2