Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 22
Amma23 spune:
Mihaelaa, eu ziceam ca ala cu filmuletzele cu nasteri.
Dar il vreau si eu si pe celalalt. Daca le stie cineva ar trebui puse pe prima pagina, nu?
Al tau cit avea masuratorile la ultima ecografie?
tzuna spune:
RALUCALEXANDREI- crede-ma ca si mie mi se pare mult 2 mil pentru a ma transporta din Titan in Piata Victoriei dar daca nu voi avea de ales macar sa stiu ca ma pot baza pe ceva. Iar tu esti super draguta dar nu ma poti ajuta ca stai in Militari. Dar poate se intampla noaptea sau dimineata inainte sa plece sotul la serviciu sau imi spune dr la control sa raman la spital... cine stie. Nu de alta dar cand mi-au zis astia pretul vedeam in fata ochilor toate lucrusoarele care le-as putea lua lui bebe cu 2 mil. Dar sunt optimista inca.
MONICA_B - draguta de tine... lasa ca va fi bine. Tu scapi de toate grijile saptamana viitoare. Vei rade de noi cand ne vom dori sa nastem si bebeii nu vor dori sa iasa de la caldurica. Oricum suntem alaturi de tine.
suzy78 spune:
Buna
- utelor,
si bun venit ANAANAALINA, ARABOAICA si DALLINA sa aveti sarcini usoare in continuare si bb sanatosi;
MONICA - inca nu-mi vine sa cred ca mai ai putin pana la marea intalnire.....pt tine chiar a fost greu insarcinata cu atatea restrictii....
ELYANA - rezista pe ultima suta de metri....chiar merita efortul....o sa ai 2 baieti care iti vor da numai motive de bucurie
RALUALEXANDREI - cred ca toate ne confruntam cu problema
....sotii nostri cred ca sunt mai stresati decat noi.....dar sa nu ne plangem....si sa fim fericite ca ne iubesc si ne protejeaza....sunt ferm convinsa ca si ei isi doreesc mult.....
TZUNA - si eu m-am confruntat cu oameni nesimtiti care vedeau ca am burta de nascut dar nu mi-au oferit un loc sa stau jos.....dar asta e nivelul de cultura si civilizatie.....scoala nu te face mai destept....te cizeleaza si te ajuta sa ai un job mai bun;
ELPOWER - azi ti-am dat acceptul pe mess de yahoo (nora_c78)
In rest raportez si eu contractii tot mai dese....efectiv mi frica s ama apuc de ceva sa nu nasc mai repede.....desi eu joi am 37 sapt
Arsurile s-au mai rarit....tot mai necesita sa mestec antacide.....dar macar pot sa ma intind in pat fara s avomit......in schimb durerile de spate si de bazin s-au accentuat.
Va pup pe toate si sa aveti o noapte linistita si lipsita de probleme deosebite.
Suzy
36 sapt + 5zile cu
Mihai Nicolas
dallina spune:
Multumesc mult pentru intampinare Suzy78, incepusem sa cred ca nu a vazut nimeni mesajul meu.
Mihaelaaa spune:
Amma,la ultima eco (29 sapt)avea asa:
-BPD...76
-ATD...73
-FL...52
Mihaela
32+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
monica_b spune:
Suzy te pomenesti ca majoretele fac febra musculara pt. mine si tu nasti inainte.
Lasa ca 37 sapt. e ok. Nu e prematur si scapi si tu mai repejor de ultima parte, care nu prea e placuta.
Monica
35+

Mihaelaaa spune:
Araboaicasi Dallina,va urez si eu bine ati venit in grup...sarcini usoare si cand vine timpul Nasteri usoare![]()
Eu sa spun drept nu am vazut mesajele voastre si cand am vazut ca va ureaza Suzy bun venit ma gandeam ca Suzy a postat unde nu trebuia...din greseala.

!
Acusica am rasfoit putin "paginile" si v-am vazut mesajele..Scuze de intarziere,dar mai mult ca sigur au aparut mult mai tarziu din cauza moderarii
Mihaela
32+
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
mada_rozz spune:
Dallina,bine ai venit printre noi.Cred ca mesajul tau a aparut cu o pagina inainte si de aia nu l-a vazut nimeni.
Amma,

,tare rau sotzul tau la faza asta.
Mada
36+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Amma23 spune:
quote:
Originally posted by mada_rozz
Dallina,bine ai venit printre noi.Cred ca mesajul tau a aparut cu o pagina inainte si de aia nu l-a vazut nimeni.
Amma,,tare rau sotzul tau la faza asta.
Mada36+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
Mada, nu al meu...vorbeam de Carmen94. Al meu nici nu mai stie cum arata Doamna.
yoyoyo spune:
Mai scriu odata ca vad ca primul mesaj a ajuns la arhiva direct ...
--------------------------------------------------------------------------------
Dragi burtici,
Tin sa va multumesc pt. incurajari. A fost asa cum am banuit, stresul bata-l vina, a provocat acele sistole. Bebe este bine, nu e nimik ingrijoator. Va multumesc ca mi-ati tinut pummnii.
aici download muzica clasica pt. bebei
salve