Mamici de martie - aprilie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

MONICA , vai vei fi prima.SA dea Dumnezeu multa bafta.DAr , ce se intampla nu mai vor sa stea acolo in burtica, ca am vazut ca mai ai pana la 38 de sapt.

Va pup, fetelor!

adina 32ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Multam de galerie!

Tzuna sa stii ca si eu ma simt ciudat de ieri, de cind ne-a spus dr. ca mai avem asa putin. Iar sotul meu... inca nu si-a revenit

Elyanne merci de lamuriri. In concluzie o sa incerc sa-i bag la sac abia in toamna. Daca nu protesteaza...

Mirandolina gemenutii mei sint "obtinuti" in urma tratamentului de stimulare. Si nici un medic in afara de dr. mea nu credea ca vor ajunge sa se nasca. Asa incit sint niste "pretiosi" Sa stii ca nu-i timpul pierdut sa faci si tu o doi. Uite Eliana, de exemplu. Ca sint pereche... sper sa fie. Desi la multele ecografii facute au iesit fata si baiat... exista totusi o marja de eroare intotdeauna. O sa va anunte Katink probabil detaliile, dupa eveniment.

Adina cum eu am doi bebei in burtica, si doi care nu sint deloc micuti (au deja in jur de 3 kg fiecare), e foarte probabil sa ma apuce nasterea spontana undeva in saptaminile 37-38 (poate si mai repede). Plus ca deja eu nu prea mai pot. Burtica e intinsa la maxim, am zilnic cel putin 6-7 contractii, uneori si la 10-15 minute. Ca sa nu mai zic de mincarimi, arsuri si senzatia de sufocare. Si colac peste pupaza, dr. mea e plecata in saptamina 38. Asa ca prefera sa-i scoata ea, cu o saptamina mai devreme. Ea ma trateaza de 3 ani si imi stie f. bine "bubele" de la uter si isi doreste pinguinii tot atit de mult ca si mine. A vorbit si cu neonatoloaga si a primit ok-ul sa-i scoata, asa ca ne pregatim de intrevedere.

Monica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Haideti mai fetelor,vad ca v-ati luat viteza!Bravo voua!
Mirandolina cam ,ca in poezie a fost si cu fii-miu,el stia deja scenariul asa ca se uita crucis la faza cu barza.
Carmen tare faza .
Monica tinem pumnii si punem si galeria la treaba .
Tzuna cam scumpi astia de la BGS.In ce zona ziceai ca locuiesti?Poate te ajut cumva.
Matza dureri dintr-astea minunate am si eu si ele vin de la faptul ca oasele se deplaseaza,nu de la vreo orgie (cu toate ca la putina hatzaneala n-as spune pas),pfuuu femeie serioasa sunt eu cu doi copii si dimensiuni de balena tot cu gandul la prostii .
la burtici.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 33+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Monica_b,pun majoretele la treaba pt tine.....o sa fi prima....si printre primele care vor da lectii si sfaturi celorlalte de mai la urma....

Si acum zi mai multe...cum te simti,daca esti emotionata,daca ti-e frica?....
Sper sa ne anunti din timp data exacta....maaaaama ca eu sunt nerabdatoare si emotionata de parca as naste EU saptamana viitoare
Si sa nu uiti inainte de ziua cea mare sa faci o ultima poza burticii...
Si sa iei nr de telefon de la cineva,sa ne anunti..
Ce de indicatii iti dau.....
Dar sper ca ne mai dai de veste saptamana asta!

Mihaela32+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaisaFudulu spune:

Uau fetelor ce viteza ati prins.....recunosc ca nu am citit tot ca nu am avut tmp ....dar a fost ceva ce mi-a atras atentia in mod deosebit si m-a emotionat peste masura

Monica suntem toate alaturi de tine, sa fii tare si neaparat sa anunti ziua O rugaciune pentru tine si pimguinii tai , DD sa va ajute pe toti trei

Diana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mihaela pai saptamina asta nu am ce vesti sa va mai dau. Doamne fereste sa am vesti! Ar insemna sa nasc chiar mai devreme!
Sigur ca va anunt. Kati e "omul meu de legatura".
Si luni se vor arunca zarurile: ori ma intorc de la control si va zic cind m-a programat, ori... va da Kati detaliile: ce am, cite kile, alea-alea.

Eu ieri am avut fluturasi in stomac cind am aflat ca o sa fie asa curind. Azi noapte am visat ca ma intreba dr. ce fel de incizie prefer: verticala, orizontala?... Si azi deja m-am mai linistit. Fac liste pt. sot cu ce sa cumpere, incerc sa-mi conving mama sa-mi aduca si pisica acasa cind o veni... Apropo, eu de la spital o sa merg direct la noua casuta si deocamdata nu avem net acolo, asa ca nu o sa va fiu de cine stie ce ajutor chiar daca o sa vad prima "cum e". Oricum, eu zic ca de baza sint mamicile deja cu experienta. Si eu ma bazez pe ele pt. sfaturi.

Multam, Diana. Dupa cum ziceam: daca luni deja decide dr. ca trebuie sa intru in operatie, sau daca nu ma mai trimite acasa dupa control... nu o sa va pot anunta personal data. De asta v-am spus de acum, ca sa nu pice direct vestea nasterii.

Monica 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

Mihaelaa, eu sunt in saptamana 32, de fapt maine trec in 33. Tu cind schimbi?

Corectez...azi e marti, azi implinesc 33 de saptamani. Noroc cu babygaga
Ma si gandeam de ce Elyanne implineste azi si eu maine, cind stiam ca suntem cu aceeasi DPN.
Fetelor, mai stiti link-ul ala pus de Karra80, ca vreau sa ma uit si vad ca nu-lmai gasesc .Karra80, il mai ai?
Multzam
Am mai gasit unul interesant http://www.babycenter.com/pregnancy/childbirth/index#pregbirthstoriesBkmk
Maaaaama, nu-mi vine sa cred ca incepem. Doamne ajuta, Monica sa fie bine. Abia astept sa-ti vad puiutii. Am emotii, zici ca io tre sa nasc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen94 spune:

si eu la datorie cu fetitele

ptr.Monica_b care va sparge gheata!!!!

mirandolina.............hehehe,cine stie ce perle vor scoate si ai nostri!!!
ralualexandrei......crezi ca numai tu esti cu gandul la ?!?!?eu am si facut prostioare!!!si cand imi era si mie mai bine soata mea se opreste.cica ,,gata!cred ca am dat noroc cu fie-miu!,,

Carmen 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Amma,tu de ce link intrebi?....ca si eu vroiam sa intreb de unul (care nu mai stiu cine l-a dat!),....era cu 3 formule de calculare a greutatii bebelului in timpul sarcinii...si acum nu-l mai gasesc.
Daca-l stiti va rog mai postati-l o data sa-l trec si eu la favorite

Mihaela32+

Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amma23 spune:

ralualexandrei......crezi ca numai tu esti cu gandul la ?!?!?eu am si facut prostioare!!!si cand imi era si mie mai bine soata mea se opreste.cica ,,gata!cred ca am dat noroc cu fie-miu!,,

Carmen 30+cu

[/quote]
Am murit de ras...ce nebuni sunteti

Mergi la inceput