Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 20
dallina spune:
Buna,fetelor.Sunt din Arad si sunt insarcinata in 28 de saptamani,nu sunt pe lista burticilor de Aprilie dar pe atunci ar trebui sa nasc.Sunt foarte speriata de nastere si nu stiu ce sa fac, poate ma indrumati voi pe la niste subiecte de un sa mai capat putina speranta ca totul va fi bine.Imi cer scuze daca sunt in afara subiectului dar nu prea stiu de unde sa incep o discutie.Va multumesc pt. intelegere.
carmen94 spune:
va salut si eu!!!!!de dormit ,am dormit bine.mai greu cu datul jos din pat cand trebuie sa merg la toaleta.atunci gem de parca imi taie cineva o mana,in plus trebuie sa cer ajutor ca ma dau tare greu jos singura.
matza..........bine ai venit! absoluta sa sti ca are dreptate.acum putine sunt lucrurile care poate sa afecteze bebele.
absoluta............daca tot esti ofiterul nostru.....zi-mi si mie ce sa fac sa alung lenea asta ca as dormi non stop!
stai ca am citit si de ce esti suparica!!
naspa,gest!!!!urat din partea ei!!!imi pare rau!
elpower................ai grija!nu face vreo boacana acumcand mai e putin.lasa ca timp de duca tot o sa fie......si atunci o sa fie si mai super la plimbat ca o sa fie si bebe.
Mihaelaa............am patit si eu ca tine.eu mai am uneori senzatia ca ma impunge cu ceva ascutit din interior spre exterior.tanti doctora a mea cica sa nu-mi fac griji ca cica e bebele care e in cercetare pe acolo.contractii au aparut si la mine,dar cica daca sunt mai putin de 5 pe zi/seara sa nu-mi fac probleme.
Amma23...................am o cunostinta care este in 36 saptamani si bebe tot nu i s-a intors.doctorul ei i-a recomandat sa urce si sa coboare scari de cel putin 3 ori pe zi.cica asta ajuta cel mai bine pe bebe sa-si ia pozitia de iesire.
mirandolina..........
mi-am adus aminte de baietelul unei vecine care era la grupa mare si i s-a schimbat educatoarea.eu nu am de lucru si il intreb cum e cu noua educatoare.el imi raspunde,,e buna bunaciunea!!!,,poata fuste scurte,si ne face sa radem,,
Carmen
30+cu
monica_b spune:
Eliana daca ai nevoie de patut patrat nu-i bai. Adopti metoda Laurei25: scoti lateralele de la 2 patuturi si le unesti
Si eu vreau 2 patuturi separate, sa nu se pocneasca unul pe altul, sa nu se trezeasca...
A! O intrebare: cum fu cu mindra si cu sacul de dormit? A dormit si pe timp de vara in el? Si eu ma gindeam la saculeti, dar am zis ca e aiurea sa dau acum o caruta de bani pt. o luna-doua, ca dupa aia vine vara. Ma gindeam ca le iau saculeti pt. iarna viitoare.
Mihaela sint bine, merci de intrebare. Chiar voiam sa va anunt ca saptamina viitoare - gata! Taiem balena si scoatem pinguinii la lumina. Iupii! ![]()
Monica
35+

matza spune:
multumesc mult pt raspunsuri , acum m-am linistit , grija mea cea mai mare era pt bb care atunci cand mi-a fost mie rau se zbatea saracu'........
mi-am facut ceai de sunatoare mirandolina si am baut astazi toata ziua , vad ca m-a calmat destul de mult.
observ ca si voi vorbiti de o presiune a bb in uter , si eu cateodata simt ca parca ma dor oasele dintre picioare
sa nu radeti de mine ,...ca eu chiar v-as intreba voi ati avut astfel de simptome ( reamintesc ca sunt in 32 de saptamani)? :)
mada_rozz spune:
Monica,sa ne spui data exacta.
Fetelor,hai sa punem gagicile la treaba.

Iti tinem pumnii,Monica.Hai ca mai ai f putin si o sa ii tii pe bebei in brate.O sa fie primii ghiocei de martie-aprilie 2007!
Pupici,
Mada
36+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
monica_b spune:
Mada nu stiu exact data. Luni merg la control. Daca e vreo problema si pare ca nu mai rezist - ii scoate luni. Daca dau semne ca mai stau - vineri. Cert e ca saptamina viitoare. ![]()
Monica
35+

tzuna spune:
MONICA_B- nu-mi vine sa cred ca gata iti scoti pinguinii la lumina. Se pare ca vei fi prima. Ce ma bucur pentru tine. Sigur vor fi sanatosi si grasunei. Sa fii curajoasa. Va fi totul bine. Ne vom gandi si ruga pentru tine. Legat de gemenii care sa doarma in acelasi patut cred ca aveti dreptate si e bine sa doarma separat ca sa se obisnuiasca asa. In acelasi timp am facut voluntariat 3 ani intr-un Leagan de copii si intotdeauna puneam gemenii in acelasi patut cam pana la 3-4 luni. Dormeau asa de bine.... Erau singurii copilasi de acolo care nu plangeau. Cred ca se simteau in siguranta impreuna. La voi nu va fi acelasi lucru ca-i veti impaca voi pe amandoi si oricum se vor simti in siguranta si inconjurati de dragostea voastra.
Eu am sunat azi la ambulanta BGS sa vad in ce conditii si la ce pret ma pot transporta la spital daca intru in trvaliu si sunt singura si daca nu ma ia nici un taxi. Concluzii: cei de la BGS sunt f amabili, te transporta la spital la orice ora, cica ajung in 10-15 minute la domiciliul tau, pretul 2.000.000 lei. Mie mi se pare cam mult ce-i drept dar daca nu voi avea de ales voi apela la ei. Am incercat si la ambulanta PLus dar astia nu transporta femei gravide decat daca sunt luate in evidenta la ei si au abonament mami. Deci cam astea sunt optiunile mele. Sunt asa emotionata de cand am auzit ca MONICA_B va naste.... Fetelor chiar se apropie clipa sa nastem. A trecut asa repede toata perioada asta.... Cred ca-mi va fi dor sa mai simt bebelina in burtica.
35+
elyanne spune:
Monica in primele 2-3 luni a avut o paturica gen sac de dormit... cu fermoar, capse la picioare, dar fara umeri. Pe care am folosit-o apoi la plimbari, cand mai adormea in carut. N-a fost nevoie din prima de sac de dormit obisnuit (cu umeri), pt. ca nu era in stare in primele luni sa iasa din el... cum ii pui asa stau. Apoi i-am luat sac mai maricel. Iar vara am tinut-o fara sac... e prea cald.
Noi am prins atunci o perioada destul de lunga... din octombrie, pana in vara, cand am culcat-o in sac... si s-a obisnuit cu ideea si n-a protestat dupa ce a trecut vara si iar am revenit la sac.
A... si cu patuturile... pai nu am unde sa le pun asezate in patrat... Si nici nu sunt la fel... unul e patutul mandrei si celalalt il pimim de la o prietena... Posibil sa nu fie la aceiasi inaltime... Oricum, nu vreau sa-i bag la un loc
Acum, ramane de vazut ce parere au si ei.
Eliana
&
(33 sapt.) si
Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea
ghibuadina spune:
TZUNA, vezii ca eu m-am iritat de la SANOSAN ANTIVERGETURI.Am mai folosit un tub si mi-au aparut bubite mici si rosii cam inainte sarbatori, si ma speriasem ca nu stiam de la ce...Apoi am facut o pauza, am folosit NIvea si am revenit la Sanosan, dupa 2 zile din nou aceeasi chestie si exact prin zonele in care m-am dat.
LORADIN si pt tine e valabil, ai grija , nu stiu ce sa zic mai bine nu ma mai dau decat sa imi rup pielea.....
Nu stiu ce sa zic,produsele SANOSAN sunt bune, dar pbl crema asta antivergeturi nu ne prieste.
Aveti grija!!!!
adina
32
ALEXIA
mirandolina spune:
matza, durerile dintre picioare sunt de la bebe care te apasa pe col, forteaza iesirea ![]()
carmen baietelul unei vecine era la grupa mare si i s-a schimbat educatoarea. eu nu am de lucru si il intreb cum e cu noua educatoare.el imi raspunde "e buna bunaciunea!!!, poata fuste scurte si ne face sa radem"
Ce copchii, dumnezeule! 
monica, ce mi-am mai dorit eu gemeni pereche
dar normal, nu e cum se potriveste! Tu spargi gheatza, drept pentru care punem galeria la treabaaaaaaaa!

Ma loveste asta mica in coaste de mi se face rau. Ma intind putin... 
Mirandolina
36+