Mamici de martie - aprilie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 18
elpower spune:
Buna ziua
dute!
Eu am fost aseara la doctora si mi-a zis ca nu am fost prea cuminte, ca nu am prea stat la patuc. Intr-adevar au fost zile in care am exagerat cu plimbarile. Am intrebat-o de ce si raspunsul ei a fost ca e un col mai deschis, ce naiba mai inseamna si asta. Dar m-am gandit ca din moment ce mi-a facut programare la urmatoarea consultatie abia pe 3 martie, nu cred ca e prea grav. Mie nu mi-a spus niciodata cati mm sau cm are colul meu, cu toate ca aproape de fiecare data mi-a facut ecograf. Aseara nu mi-a facut decat control. Asa ca o sa incerc sa stau cat mai mult la patuc, desi uneori ma apuca asa un dor de duca, incat ies si ma plimb pe unde pot, imi gasesc orice stupizenie de motiv de a iesi din casa.
In rest, obisnuitele dureri dintre picioare asociate cu dureri de col si mai nou cu un ficat inghesuit. Arsurile m-au mai lasat. E adevarat ca si eu incerc sa evit cat pot tot ce observasem ca imi produce arsuri, desi e atat de greu! As mai bea si eu din cand in cand o fanta, dar cand ma gandesc ce arsuri imi da dupa aia ma abtin cu greu. Si la fel pt celelalte "alimente". Burtica mi se intareste si mie in special cand ma ridic din pat sau cand uit si merg mai repede decat pot, si cum pot eu e cu viteza melcului.
Mi-a trecut si durerea de gat cu ceai de portocale cu lamaie si miere si cu oscillococcinum din care nu am luat decat o doza aseara si de dimineata nu mai simteam nicio durere in gat. Aseara aveam temperatura 37.3 si m-am speriat un pic ca imi creste, dar nu mi-a crescut. Cred ca a fost mai mult o stare febrila.
Asa ca mai cu un No-Spa, mai cu tarat prin pat, trece si perioada asta.
Va pup fetelor si aveti grija de voi si de bebeii vostri!
Ela
in 34s cu
Thea Ioana 
absoluta spune:
lilidana pune-l pe sotul tau sa te scarpine...![]()
Urmatoarea intrebare fetelor....deja pierdeti timpul !
mada_rozz spune:
Absoluta,lasa nervii ca il superi pe bebe.Injur-o si tu pe aia(in gand...sau nu) si gata...te descarci...
M-au luat niste arsuri de toata frumusetea...
..cred ca de la portocale...
Fetelor,rau e sa stai la pat...te ia somnul non stop.
Mada
36+
http://image.lafemmebonita.com/c/f137647.jpg
lilidana spune:
Absoluta,eu nu glumesc!Stiu ca se intampla sa apara mancarimile astea in timpul sarcinii,dar nu cunosc nici un remediu.E vorba de pielea de pe burtica si sani.Si am si bubite mici,rosii!
Help!Cine ma ajuta?
lilidana cu
David-Gabriel 32w3d
elpower spune:
Lilidana incearca cu alcool mentolat si da-te cu muulta crema seara si dimineata. Mancarimile astea sunt si din cauza deshidratarii pielii, cred eu.
Ela
in 34s cu
Thea Ioana 
absoluta spune:
quote:
Originally posted by lilidana
Absoluta,eu nu glumesc!Stiu ca se intampla sa apara mancarimile astea in timpul sarcinii,dar nu cunosc nici un remediu.E vorba de pielea de pe burtica si sani.Si am si bubite mici,rosii!
Help!Cine ma ajuta?
lilidana cuDavid-Gabriel 32w3d
stiam ca mancarimile le ai la sani...de aia ti-am dat si raspunsul cel mai bun...
P.S. sunt suparata ca am angajat o idioata care m-a fuuuuuuuurat

lilidana spune:
Multumesc,Ela
.
Sper sa gasesc aici,la farmacie alcool mentolat!
lilidana cu
David-Gabriel 32w3d
tzuna spune:
BUna!Abia am citit ce ati mai scris. Sunt binisor. Saptamana asta ma mai duc la lucru doar marti(azi) si joi. Si tot la fel si saptamana viitoare dupa care voi sta acasa sa-l astept pe bebe. Eu sunt bine. Adica incerc sa nu ma plang. Mi se pare ca Dumnezeu m-a ajutat asa de mult incat n-ar fi drept sa ma plang din orice. Dar as avea si ceva motive, nu iesite din comun.... Cred ca e o sarcina normala cum aveti mai toate. Adica dorm mai prost noaptea (si sotul la fel cu ocazia asta), mi-e cald, ma mananca picioarele si burta, am arsuri si ma doare atat de tare spatele in partea dreapta a spatelui incat merg fff incet si am impresia ca merg schiopatand.
Vineri ma duc si eu sa-mi iau rezultatul analizelor de sange. Sper sa fie bunicele sa nu mai fac altele. Joi sper sa ajung la cursul ala de la Filantropia desi ma voi duce singura si nu cu sotul.
ARRISA- nu mai fi suparata cu vergeturile. Eu te inteleg ca am multe dinainte de sarcina. Nu sunt deloc estetice dar nu avem de ales. daca ale atle sunt proaspete vezi ca e un gel la CHICCO desi e destul de scump.
MARTUZA- se pare ca sotii nostri inalti sunt responsabili de bebeii grasi si lunguti care-i purtam. Ca si eu am 1.55m.
MADDA_ROZ- stiu ca oamenii sunt chiar nesimtiti si nu te-ar lasa deloc in fata. dar la supermarket chiar poti profita de casele speciale. Desi iti zic din proprie experienta ca am apelat la una si un domn responsabil m-a facut " albie de porci". Culmea era ca spunea totate alea de fata cu sotia si fetita lui. Asa ca i-am zis si eu cateva si tot acolo in fata am ramas. Mai nou ma duc numai in AUCHAN ca indiferent cat e de aglomerat nu stai mult la casa. VIneri am stat 1 h si 1/2 sa platesc impozitul. Nu-mi era rau ce-i drept. Oricum nu a zis nimeni sa trec in fata. Si mai era si un barbat nespalat care mirosea a toate cele.....Ce sa mai aventuri.
CAMITU- ai grija cu avionul. De patit nu patesti nimic in timpul zborului. Problema este daca te accepta in avion. Dupa luna a 7-a nu mai sunt obligati sa te accepte. Si daca te accepta aici si la intoarcere nu ami vor? Esti pregatita sa nasti acolo? Intereseaza-te bine de tot.
LORADIN- foarte frumoasa camera lui bebe. Si eu am terminat de calcat hainutele lui bebe. Nu am tot ce-mi trebuie dar mai cumpara si sotul imediat dupa ce nasc ca e descurcaret. Vreau ca primele hainute sa-i vina bine de tot.
ANAANAMARIA- bine ai venit, sa nasti o fetita sanatoasa. Pentru arsuri la mine mai functioneaza cate un pahar de lapte rece.
ELYANNE- ma bucur ca sunteti bine toti. Ai grija de tine si de bebei. Sa stii ca atunci cand e activitatea mai mare la mine in burtica ma gandesc la voi cele cu gemeni. Oare cum e sa fie doi zburdalnici? A, tu vei culca bebeii in acelasi patut? Am auzit ca e indicat la inceput ca sa nu le fie urat. ca ei sunt obisnuiti amandoi din burtica. Eu sper sa ne intalnim dupa ce nastem ca tot stam in aceeasi zona.
MATZA- ai bine ce mananci. Pe bebe nu-l mai afecteaza prea multe lucruri acum dar o indigestie poate provoca nasterea prematura a bebelusului.
LILIDANA- draga mea si eu ma lupt cu niste mancarimi... Si am incercat de toate. Uneori functioneaza cu alcool mentolat (am incercat si ulei de catina dar nu-i bun in cazul meu). In schimb cu alcool mentolat ma dau doar pe picioare ca parca mi-e frica sa ma dau si pe burta desi medicul mi-a zis ca-i ok si de la farmacie la fel.Ai grija insa si nu te scarpina prea tare (e de preferat deloc dar stiu cum e) ca iti faci rani si se pot infecta. Plus ca ma gandesc la ce comenteaza alea in spital daca te vad cu rani.
Cam asta ar fi tot.
Sunt bucuroasa ca am reusit si noi sa facem sfastanie in apartament aseara. Iar maine ma dcu dimineata la SF. Maslu ca tot sunt libera si mi-e frica de mor de nastere.
35+
tzuna spune:
ABSOLUTA- nu mai fi suparata ca nu merita bebe sa-l superi din cauza uneia care n-are pic de constiinta. Apropo de asta sotul meu a fost amenintat cu demiterea din cauza ca nu vroia sa semneze un contract pe 3 ani cu firma. Si pana la urma l-a semnat. Nu aveam de ales. Eu intru in prenatal, nu avem nici toti banii de spital, ratele la apartament tb platite si tot asa. Deci aia stiau situatia noastra si au profitat ca nesimtitii ca asa sunt unii oameni. Probabil astia sunt si cei care nu s-ar oferi sa ne lase in fata, sau sa stam jos in mijloacele de transport in comun etc.