Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DENISA sigur ca o primesc mai,dar sper ca ne dati niste sunci la schimb ca noi se pare ca degeaba papam! Tot ma mir cum de Emma e solida totusi,ca tu esti cam ca mine de aero - purtata

Si eu sunt pentru carte cadou din partea noastra - cu dedicatie si restul bani ca stiu ei mai bine de ce au nevoie,e mult mai bine decat sa dam o gramada de bani pe ceva inutil pentru ea ... poate ca tocmai la ce ne-am mai gandi noi are deja,nu? EU zic ca banii le vor prinde extrem de bine daca stau mai prost la capitolul asta,iar daca stau bine,pot sa ii puna ei intr-un cont pentru cand va mai creste Mariuca!

Merg sa pap

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni- dam sunci la schimb si tzi-am zis, ca eu cand eram mica aratam bine, apoi m-am aero-purtatPofta buna, si eu tocmai am halit ceva, sunt la iced tea c atreb curand s ao sterg la banca si apoi la emma.
Sunt perfect de acord cu ce ia spus tu legat de cadou-carte cu dedicatzie si restul de bani sa ii dam, eu am vazut ce bine e sa ai tu bani si sa cumepri ceva atunci cand trebuie, ma refer cand am primit, decat sa stau sa schimb ce am primit ca ori e mic, ori mai are, ori e inutil

Denisa
Denisa 17+ si'de Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

DENISA ca sa nu mai amintim ca la noi nu se schimba nimic

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

Mergi la inceput

Moni- am uitat sa spun ca o trimit pachet pe Emma si cu mincare dupa ea, sa gasesc un avion care sa o ia!Stitzi c asunt stewardeze care insotesc copii pep parcursul calatoriei fara sa le platesti-faza e ca cien imi ai un asa copil mofturos la papa, dar dc mai sunt caini in avion se intretzine si papa cu ei
A si inca o faza- URAAA- ca raman singura cu emma acasa pt 2 zile-se cara la cabana si vin duminica la prinz ca treb sa mergem la botez.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Mai fratiloooor nu-mi vine sa cred ce bine papa mai nou Diana!!!
Am zis catre ea "Diana mami merge sa pape" si a luat-o efectiv la fuga catre bucatarie si in fatza usii a inceput sa clefane din gura ca pestele Am deschis eu frigiderul sa vedem ce mancam si ... nici vorba de ceva ce i-as fi putut da si ei mai aveam doar bacon,cabanos, castravete si oua care ne lua timp sa le fierbem Ca norocul ca avea ramas afara jumate din borcanasul de 200 g de curcan cu mazare ,probabil ramas de la amiaza.L-a halit pe tot ,pe urma a mai bagat in ea 125 g ,un borcanel de ceva gretzosenie de cartofi dulci cu morcov si inca nu dadea semne ca nu mai vrea !!!!!!
Am luat-o din scaun,ca ii dau mai incolo si ei paine cu ou,ca am de gand sa fac pentru noi.Si poate ii mai da Ghitza si niste cereale mai tarziu...
Vad ca are perioade in care mananca iar ca un lup
A si inca o chestie am retinut ca nu e bine sa bea apa imediat dupa mancare si cu toate ca mi-a aratat bibe ,m-am facut ca nu o vad si nu i-am dat,dar dupa aia am adus bibe in camera sa ii dau dupa vreo 10-15 minute.Doar ca m-a vazut ,a intins mana si a zis foarte clar "ada" Nici nu stiam ca stie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

nu vreti sa stiti cum a fost prima sedinta de aerosoli.el cu masca pe fatza nu a durat nici un minut...lichidul i-a curs in gura la cat s-a zbatut si a dat capul pe spate,e zgariat pe fatza si ragusit din cauza racnetelor.eu m-am certat cu iulian ca a zis ca-l chinui...in fine dezastru,tremura tot saracul,si barem nu am reusit sa-l tinem..

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
http://www.dropshots.com/MIRELA1
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Moni- de ce nu e bine imediat sa bea apa dupa ce papa?
Cred ca tu azi chiar vrei sa ne oftici la greu pe noi mamele care avem copii cu probl la papa-gluemsc, bravo lui DIA si pupicei!
Mai si aia cu cartof dulce si morcov, e ok,leguem cum ii plac ei, doar nu vrei sa fie carne?
Mai stau si eu 10 min si o sterg apoi.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Of MIRELA-imi pare tare rau dar te intelg ca e greu sa ii tzii la ce e de facut l anas ca sieu am circ cu emma cand treb saii pun picaturi, dar cu masca-imi pare tare rau dar treb cu fortza pt 1 min, dc ii fac bine sa mai incercatzi.
Pe barbatzi lasa-i in pace cand fac comentarii din astea, ca asa sunt ei, au senzatia ca ei le stiu pe toate dar uneori doar dau aiurea din gura.
Sanatate multa!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

MIRELA poate se obisnuieste si n-o mai fi asa de rau!
Denisa acum a venit Ghitza de la magazin cu papica si Diana deja se invarte pe langa scaunul de masa ... si a vazut iaurtzelele ,a facut iar ca pestele din gura asa ca Ghitza tocmai ii da iaurtzele amestecate cu cerele d-alea bune (care de fapt contin si iaurt si fructe cica ) Asta e reteta lui mai nou si eu care ziceam ca nu stie sa gateasca
Fug sa fac paine cu ou ca eu abia amreusit sa pap de urgenta o conserva mica de ton,in timp ce papa Diana.
Si apropo ce fain ca veti fi voi doua doar!
Si nu e bine apa ca cica dilueaza sucurile gastrice si intarzaie digestia ... stiam si eu asta,dar tot beau apa dupa.
Cica i-a dat doar un iaurt de piersica amestecat in cereale ...
Ar trebui sa pregatesc olitza ...
Gata,fug la bucatarie

Mergi la inceput

Moni-pofta buna si pune-o pe olitza, sigur face ea ceva acolo, ai sa vezi si las-o cu Scooby!Pusi!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput