Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (149)
Raspunsuri - Pagina 10
Giova spune:
Ana si eu sunt pt. carte si restul de bani in plic.
Denisa felicitari pt. miscarile lui bb. Sa dea DD sa fie .
March al meu e innebunit dupa toti cainii: vii sau virtuali.
Anasebe lui Tibi ii place catelul?
Moni pofta buna. mancacioasei cuminti.
in seara asta am facut legume gratinate la cuptor:praz, dovlecel, ardei, morcov, cartof, cu 3 feluri de branza pe de-asupra.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
silvi_2005 spune:
N-am apucat sa citesc decat celalalt capitol.
Momentan eu si Alain ne gratulam cu o pizza, vad ca de asta vrea...
Ralu eu stiu ce gresesc...daca se poate spune asa.Ii acord prea multa atentie si sunt tot dupa coada lui asa ca s-a obisnuit sa stea si el agatat de mine. Mai nou incerc sa corectez asta, nu-i dau nimic daca nu zice ada si nu il iua in brate pana nu zice opaaaaaaa ca am citetit ca daca le ingelegem sesmnele si ne executam nu-i stimulam sa vorbeasca.
Denisa, felicitari pt bebica vorbaretul, imi amintesc si eu ce senzatie frumoasa e....petrecere placuta a we numai voi singurele.
Diana de Moni platim un sejur de instruire a lui Alain cum se mananca mult si frumos, prapaditul asta n-a mancat nimic azi in afara de iaurt, lapte si acum pizza cu mine.
Citesc ce mai apuc pana la baita si revin dupa, am intrat si eu in we
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.
monica70 spune:
Mai daca ne dati cate 100 g de caciula cazam cca 10 spiridusi si asiguram training de papat !
Abia astept sa se raceasca putin ceaiul de salvie + coada soricelului si painea cu ou
SILVI pai ce, pizza nu e buna? Fa-i si niste carnati fripti si ceva sarmale si sa vezi ce succes o sa ai
GIOVA suna biiine de tot sa stii ca si noi am primit catzelul de la Anasebe si ii place cat de cat,dar nu cat sa se ceara toata ziua la el.S-a mai cerut ea de vreo 2 ori si cateosata se uita chiar atenta si striga la el,altadata e mai interesata de rechizitele mele.
Oare de ce Diana mai nou la telefon e tot cu NANA? Cine naiba e Nana asta??? Acum intr-o mana tine bibe cu apa iar cu cealalta impinge caruciorul gol si face jaloane printre jucariile aruncate pe jos,e plin de din astea mici,oare o conving sa le puna si pe astea la loc??? Macar o parte ... O vede pe Madinga cantand si zice : LALA!!!
Operatiunea olitza esuata azi, ca deja inota in kkkk ,mergem sa o schimbam si pe urma merg la bucatarie Tot asa patzesc pe cand sa hop scoancsa
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
Biancas spune:
Merg sa fac o , si sa fac ca sunt rupta...azi noapte am stat la 5 si m-am trezit la 10 si de atunci tot cu problemele de statistica
Weekend placut tuturor .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme Craciun 2006
monica70 spune:
SILVI ai mare dreptate ,ca si Diana daca nu o bag in seama stie sa ma strige "mama",altfel nu se streseaza! Si chiar cred ca poate sa vorbeasca ,doar boscorodeste aiurea toata ziua ,dar e mai usor sa arate cu degetul sau sa ne traga de pantaloni
RALU mi-am amintit, e super Anastasia cum se joaca,se vede ca astea doua nascute in aceeasi zi au aceleasi preocupari precoce de viitoare mamici de papusi Apropo i-a cumparat sotul si cariucior de papusi?
BOMBO pe unde esti? Hai mai zi-ne de Jasmine,eu ma distrez de minune cu operele ei
JANINA a dat bir cu fugitii...
URSULINA iar se bate pe PC cu husbandu...
SOCROSENIA IRINA o fi la biliard iar nu mai zice nimic de Mario
ANAM hai mai zi-ne cum e Clara,sper ca i-a trecut de tot!
Pe unde bantuiti?
Eu ar trebui sa fac niste chestii urgente la conta,dar chiar nu am de gand acum,incerc dimineatza pe inima goala ... sa vedem cum ma trezesc
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2 ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4
marchplayer spune:
Eu sunt tare amarata. I-am facut baie mandrei mele si ea scumpa astepta lapticul, eu m-am prezentat cu apretolul(mucilagiu de orez) prescris de medic, o gura a luat si ii venea sa vomite. Am pregatit biberonul cu ceai si ma duc si eu la culcare. Imi este o mila de ea de-mi vine sa mor. Cred ca-i este o foameee si are o mare nedumerire, sper sa nu perceapa chestia asta ca pe vreo pedeapsa.
va urez noapte buna la toate!!
Denisa super! Sa stii ca si mie mi s-a parut ca a miscat dar sunt convinsa ca-i doar o parere. Vrei neeaparat baiat??
Moni pupici mancacioasei, in curand o sa fie sumo.
Bianca odihna pacuta ca o meriti mamico.
Silvi da-i pizza baiatului daca vrea si nu pateste nimic de la ea nu vezi la Diana ce papa??
Mirela imi pare rau ca aesuat prima sedinta dar este bine sa perseverezi daca ii face bine lui Dani. Pupici mititelului.
Va pupic pe toate.
http://www.dropshots.com/store.php
daniela14w si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
monica70 spune:
DANIELA dar nu poti sa ii dai altceva daca ii e foame? Io stiu ce ,??? Ceva ce e voie...Eu i-am dat sa suga si cand a avut diaree 2 zile nu am ascultat de pediatra. Orez si morcovi si lapte si a functionat!
Diana - nu vreau sa va intarat - dar tocmai a dat gata aproape o felie de paine cu ou.S-a cerut in bratze,a vazut farfuria pe birou si ... ceea ce ma deranjeaza e ca dupa ce m-a lasat sa ii bg eu in guritza primele 3 bucati,s-a cerut jos si acum tot vine si imi mai cere cate o bucata si se unge pe maini , ca sa nu mai zic ca ma tot intrerupe din scris cred ca si tastatura e unsa de degetele mele O dezinfectez eu dupa ce terminam
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor !
Noi acum am ajuns acasa , am fost cu Jasmine la un fast food pt. copii si ne-am distrat super .Sa vedetzi ce surpriza mi-a facut fata mea de cum am ajuns acolo si a vazut copiii a luat-o la mers singurica de ziceai ca merge de cateva luni Soo cred ca ar fi mers ea mai demult dar nu a avut motivatzie Acolo ne-am intalnit cu un baietzel de 2 ani pe care l-a zapacit efectiv , l-a pupat , voia sa-l stranga in bratze nu l-a lasat nici sa respire saracul S-a dat in masinutze si tot felul de nebunii ca nu o mai puteam scoate de acolo iar la plecare nu m-a lasat sa o iau in bratze , daca ma aplecam sa o ridic se punea in fund si ma impingea cu manutzele .
Mirela i-mi pare tare rau ca te chinui cu Dani sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine mai repede
Fug la o tzigara si daca mai e cineva revin
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2
www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL
monica70 spune:
BRAVO Jasmine,chiar asa avea fata nevoie de motivatie!
Si Diana l-a mangaiat azi pe un baietel cu cca un cap mai inalt - asta in loc de varsta ca n-o stim,ne-am cunoscut pe traseu,in fatza vitrinei cu jucarii de alaturi Ca mami a sscos-o cca 15-20 de minute in bratze si ne-am intalnit cand ma intorceam de la birou,in fatza blocului.
A! SI la plecare si-au facut reciproc "papa" si din mana si din gura tare dulci erau
BIANCA baie placuta!
Eu ma pun sa citesc,daca nu mai e nimeni,dar mai bag nasul!
Giova spune:
Moni au fopst un deliciu nu alta.
Silvi si sper sa nu mai fie tot dupa tine Alain.
Mirela imi pare rau de prima sedinta=fiasco. Imi amintesc ce m-a certat Clau cand i-am bagat spray nazal in nasuc. ca urla marco de numa. a vrut sa mi-l arunce. cateodata asa sunt de barbatii astia...
Daniela of saracuta Ioana. sper sa doarma bine si nemancata.
Felicitari Bombo pt. mersul Jasminei!! Uite ma...fetei ii place intre copii. mama pe ea de iubareata.
Bianca chiar ma intrebam pe unde esti ca nu ti-am vazut boticul azi pe .
Noi mergem la baita si sper-eu, si la somnic.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marco (1),www.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(3), www.dropshots.com/new.php?userid=230209&cdate=20070111&cimg=0" target="_blank"> filmulete Craciun, Marco la 1 an
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra