mansarda la bloc

mansarda la bloc | Autor: lorinaoo1

Link direct la acest mesaj

Buna!
Noi stam la etajul 4/4 si am vrea sa facem o mansarda ca sa ne mutam de la socrela. Am mai citit pe net de legislatii si altele, dar m-ar interesa daca locuieste cineva intr-o astfel de mansarda sau doreste sa-si construiasca. Stiam ca din 2007 se da o noua dispozitie potrivit careia am nevoie doar de acordul vecinilor de la et IV. Pe net nu am gasit nimic. Stiti voi ceva?
Si daca ati construit o mansarda, m-ar interesa sa stiu cate ceva despre izolare, siguranta ca nu-mi zboara acoperisul la un vant mai puternic etc.

Va multumesc!

nasica de moflea burtica
16+

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Buna,nu stiu prea multe dar mergi la primarie la cei ce se ocupa de autorizatii ca ei sigur stiu.Noi am cumparat o garsoniera construita de o firma ce a mansardat tot blocul si cei de acolo spuneau ca nu se mai dau autorizatii decat pt mansardarea intregii suprafete a blocului nu pe bucati....acum ma gandesc tu daca i-ti faci pt tine nu ti trebuie neaparat acte pe ea...iar legea cu semnaturile inca nu e in vigoare cica,tot de la firma mi-au zis....

http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Alipiticot mersi pt raspuns. Suntem mai multi vecini care vrem sa mansardam toata suprafata scarii noastre pt uz personal. In sensul ca mai sunt si altii ca noi care stau la parinti si vor sa se mute. Ma voi interesa si la primarie si la o firma de constructii, ca sa stiu si ce cheltuieli ma asteapta.

nasica de moflea burtica
16+

Mergi la inceput