All about Constanta (85)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Salutare side la noi. Abia acum am reusit sa imi revin din agitatia de sapt. trecuta.
Nicoleta si-a revenit de joi dar am dus-o la cresa incepand de luni. Si bineinteles ca au reinceput urletele ca ea nu vrea la cresa si a reinceput si tusea pe care cu de la mine putere o tratez asa cum ne-a dat data trecuta doctorita tratamentul (ca tusea e asemanatoare cu cea de data trecuta)
Tot sapt. trecuta mi-a sarit si Andrei din scaunul de masa de am ajuns cu el la urgenta si spre ghinionul nostru s-a nimerit si pana aia de curent asa ca in loc sa scapam relativ repede de acolo am intarziat cu orele si nici radiografii nu i-am mai facut. Se pare ca in final a fost doar sperietura mea.

Mergi la inceput

Mav la ce te referi cand zici ca te-am convins sa te lasi pagubasa? Scuza-ma dar chiar nu mai retin.

Cornelia de ce nu incerci sa iti faci mutatie provizorie? pana inscrii copilul. Nu mai stiu daca ti-am zis dar acum inscrierile nu se mai fac la centrul creselor ci fiecare directoare de cresa face inscrierea si primeste dosarul la cresa respectiva. Poate in final reusiti. Succes

Ailui in final am reusit sa scapam in 3 zile de febra, acum tusea ne omoara. Super pozicile, ce flacau mare ai.

Camelia felicitari pt. terminarea sesiunii.

Ege multa sanatate la mica printzesa si sa nu mai fie nevoiesa umblati prin spitale ca e groaznic.

Dumitrulaura nu stiu mamograf. Dar eco la sani nu-i bine?
Cine stie sa-mi explice si mie diferenta intre eco mamar si mamograf?

Sanzi multa sanatate.

Mergi la inceput

La multi ani Bianca(dady) si multa multa sanatate.

Am uitat sa va spun ca duracell-ul meu(Nicoleta) aseara a dat un cap in coltul mobilei de s-a ales cu ditamai cucuiul. Partea buna la faza asta (daca pot spune asa) e ca a acceptat sa tina compresa rece vreo 15-20 min. si azi nu se mai cunostea asa rau. Aseara ziceai ca e inorog

Va doresc o zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Aura, mamografia se face cu raze X, cu grad de ionizare scazut. deci ceva ca o radiografie, sa zicem. ecografia e doar cu ultrasunete.

Mergi la inceput

Roxa multumesc pt. raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Iulyp, la un moment dat, mai in urma, ai descris asa frumos viata de mamica x2... incat am zis ca ma las pagubasa referindu-ma la bb2. pt Nicoleta. Cred ca si Sebi se va alege cu semn de buna purtare in barbie...vom vedea...

Nu stiu daca voi ma puteti ajuta cu un sfat bun sau doar cu o "imbarbatare"... Dar mai bine va zic acum si nu "dupa":
Sebi este ok acum, desi inca are amigdalele marite si sforaie la somnic. Pediatrul ne-a trimis la ORL, cu dignosticul de amigdalita cronica, pt ca au fost prea multe angine pultacee intr-un an (vreo 5 si tratate cu antibiotic intravenos) si amigdalele sunt foarte voluminoase (desi acum nu mai are nici puroi, nici rosu in gat, nici streptococ, nici altceva), iar dr ORL ne-a si facut biletul de trimitere la Bucuresti, tot la Spitalul Marie Curie (Budimex -unde l-am operat anul trecut de polipi), cu recomandarea de amigdalectomie.
Ar trebui sa ne internam de luni (19 feb), de aceea l-am si tinut pe Sebi acasa in tot timpul asta, sa nu mi se mai imbolnaveasca pe la gradi. Tati e hotarat sa mergem acolo, dar eu sunt inca sceptica.... si mi-este efectiv groaza de spital...
Offff, daca le scoatem si pe astea, apoi vom mai avea ceva de scos?!
Chiar mi-e tare greu sa iau o hotarare........

Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Mav, eu una nu le-as scoate...nu am nici o explicatie logica...dar din cate stiu amigdalele sunt prima bariera de aparare a organismului in calea racelilor severe...
Cat despre buzita sparta...si noi am patit-o la fel (tot in biberon) dar cu arcada ochiului cand avea vreo 2 ani...
Pupici lui Sebi si sanatate multa!!!

Roxa, dr e nascut in Ukraina, dar fac de medicina a facut-o aici, rezidenta si practica la Miami Children's Hospital (care e unul dintre cele mai bune din US). O fi ceva de capul lui ...desi cand am ajuns prima data la el ne-a recomandat decalotarea ...Pot sa aflu mai multe inf despre el (malpractix...etc....) dar trebuie sa platesc o suma si deocamdata nu am nevoie de ceva major ca sa il puric...
Ce iti mai face nazdravanul??? Nu incepe gradinita??? hihi...

LA multi ani Bibi!!!!! Ce zi frumoasa de sarbatorit!!!!!

LA noi la gradi se serbeaza azi Valentine's Day...copiii isi fac felicitari, au avut multe proiecte cu inimoare si alte chestii "roz"...au si o gustare speciala!!!
David e incantat...mai greu ca a trebuit sa semneze 35 de Valentine's Cards...

It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation

Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
:
varsta, poze, D-ale lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Doresc tuturor copilasilor care sunt bolnavi, insanatosire grabnica!

Bibi, la multi ani fericiti! Multa sanatate!

Sunt bagata pana peste cap in probleme la birou, asa ca scuzati-ma ca nu raspund celor care m-au intrebat una - alta.

Acasa e mai bine, adica: Maria a trecut cu bine si peste varicela. A facut o forma usoara si acum asteptam sa faca Stefan bubite , ca dor ce i-au trecut "bubele" de la cap si picior. Mama e si ea mai bine. Inca nu am rezolvat nimic cu cresa/bona/gradi etc.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Tania, sa-ti traiasca Bianca! Sa fiti cu totii sanatosi!

Mav, mai amana operatia de amigdale! Eu in copilarie eram foarte des racita pe seama amigdalelor, dar cu timpul s- rezolvat de la sine fara interventie. Acum Alexiei mi-a propus dr. sa le scoatem pe motiv ca sunt marite in volum. Refuzam categoric, mai ales ca nu avem prb cu ele.
La voi, poate fi si o mostenire genetica, poate unul din parinti are amigdalele mai mari; la noi asa e, sotul meu le are ff.sanatoase dar mari, iar Alexia l-a mostenit.

Ege, urata experienta! Putere si nervi de otel! Sa va faceti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Multumesc mult dragelor pentru urari! din pacate am avut un sfarsit de saptamana si un debut infiorator. bibica mi-a varsat continuu fara nici o alta manifestare o noapte si o zi, timp in care m-am hotarat s-o duc la spital. Am evitat urgenta de frica faptului ca te duci cu una si pleci cu mai multe!Dupa o verificare prealabila la medicul de familie de care pana acum am fost multumita...si care ne-a spus ca in gat nu are nimic... nu mai ramanea decat suspiciunea de viroza. de frica nu m-am bazat pe ea si am plecat seara la spital.
Mai ales ca bona noastra are nepotica de 2 saptamani numai prin spital cu o etrerocolita.Am nimerit la etajul 8 o doctorita despre care nu pot sa am decat cuvinte de lauda:dr.Munteanu Anica. A picat din prima pe diagnostic-faringo-amigdalita acuta. din pacate bibica mi-a facut alergie la ampicilina si a trebuit sa-mi schimbe antibioticul:netromicina-pe care nu-l gasesc in farmacii. O doza mai imi trebuie pentru maine la pranz. Roxi se intampla ceva daca nu-i mai fac ultima doza? Bibica e bine acum, a inceput sa manace si nu mai este somnolenta.
Fetelor sa imi tineti pumnii ca maine am examenul final pe post!

Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput