All about Constanta (85)
Raspunsuri - Pagina 15
Ontica Camelia spune:
Buna!
ege imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Multa sanatate micutei. Ti-am trimis pe e-mail nr. dr-lui Fasie.
Sinzi bine ca aveti un medic din , chiar daca rus.
Multa sanatate!
edit: ege uite ceva despre dr Stanciu de la Budimex, sper sa nu fie cazul sa ajungeti la el, daca ai nevoie de telefonul lui anunta-ma.
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
mamacita spune:
quote:
Originally posted by roxanaz
buna dimineata
Ege uuuffff ce patanie urata cu fetita ta. du-te la dr dumbrava si la Fasie...ei sunt ok. daca nu esti linistita duceti-va la bucuresti la budimex sau la grigore alexandrescu. multa sanatate!
Laura cum au zis ca nu fac mamografii la euromedic??? acum o saptamana faceau si sunt si in programul national de testare gratuita. cred ca mai degraba ar avea probleme cu aparatul totusi. pentru cine vrei?
Sanzi lasa ca si medicii americani ridica din umeri la multeee.....da' la multe de tot! bine ca David e ok acum!
o zi mai buna tuturor!
Ege,acum am vazut,saracele de voi,prin ce-ati trecut cu mic,cu mare.Daca pana in momentul vomei nu avea nici un semn de pneumonie,atentie mare sa nu fi aspirat vreun fragment alimentar sau chiar varsatura;sa repete radiografia,sa ti-o examineze atent cine vrei tu,dr.Dumbrava,Fasie sau Ciobanu,de toti am auzit cuvinte de lauda,dar nu prea cred ca e bine sa stai acasa.Si orl-istul trebuie s-o revada la suspiciune de aspiratie.Am mai vazut corpi straini tratati 3 saptamani de bronhopneumonie!
Apropos de medicii americanisi de Grigore Alexandrescu,nu mai departe de sambata o amica si-a dus fetita de aproape 2 ani la urgenta la Gr.A.,unde a fost tratata cel mult la nivel de amator,ca sa nu spun cuvinte urate!!!Nici macar o radiografie nu i-au interpretat ca lumea,a trebuit saraca sa mi-o trimita pe mail!Asa ca nici o padure fara uscaturi...
laura,chiar,si eu stiu ca gac mamografii la euromedic.Verifica inca odata si cere detalii,cine stie ce ametita ti-a raspuns.
Sanzi,superba camera,nu cred ca am apucat sa-ti spun;am fost in sesiune cu studentii,deci timp ioc-deloc,acum,saptamana asta,ar fi trebuit sa am vacanta,dar ma duc zilnic la spital ca am o pacienta foarte grava in reanimare si trebuie zilnic examen,analize,tratament,tot tacamul...
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
sinzi_ana spune:
July...nu prea am talent ...dar am avut inspiratie ...hihi!!!!
Camelia, il cheama Marat Zeltsman (deci nu pare rus dupa nume)....dar el mi-a spus ca suntem vecini ca parintii lui sunt rusi......probabil si-a schimbat numele sau ceva...Dar scoala si-a facut-o aici...
Mamacita, cred ca dr. incompetenti sunt peste tot...eu am dat peste o caruta in Romania...am o ciuda pe ei...aici inca nu am intalnit nici unul...si sper sa nu am placerea vreodata...dar si David a fost ok pana acum...
Mai nou mi-a aparut o chestie pe gat (in locul galmei) ca o egzema...am cautat pe net si seamana cu ceva ce se numeste "ringworm"...si e contagios si acum trebuie sa ma infatisez si eu la dr...partea buna este ca mi-am luat liber maine!!!!
It is not giving children more that spoils them; it is giving them more to avoid confrontation
Sinzi, Radu si David bomba pisaloaga
: varsta, poze, D-ale lui David
AILUI spune:
Salve,
Ege, e tare rau ce vi s-a intamplat!Sanatate multa ,multa!
In ceea ce priveste tratamentul in reanimare copii, stiu, asa se procedeaza de mult, am fost si noi internati cand Robi avea 6 luni, am stat o saptamana! Si eu am ramas traznita cand am vazut ca ii leaga la manute, explicatia care am primit-o a fost ca astfel legati copilasi nu cad din patuturi! Adevarul este ca erau numai copilasi mici ,iar parintii nu erau lasati sa stea cu ei decat in cazuri f grave (din pacate eu chiar intr-un asfel de caz eram).Uf, este groaznic, oricum, numai acolo sa nu ajungi....
mami ailuI
roxanaz spune:
buna dimineata!
Ege ce mai faceti, cum e piticuta? mamacita are maaare dreptate, nu ma gandisem la problema unui corp strain! asteptam vesti bune!
July acum in curand nu vin.....trebuie sa mergem la medgidia si la tulcea si dupa aia incep congresele....iar sunt izmene pe calator.
mamacita voi ce faceti, cum mai e Alex?
Laura ai mai aflat ceva de mamografii?
mamacita voi cum sunteti, ce mai coace Alex?
Sanzi Marat e nume de georgian/gruzin....din regiunea aceea. ringworm? de unde pana unde? du-te la un medic mai ca lumea...ca atunci cand cu ganglionii nu ai ajuns din cate imi aduc eu aminte, nu?
Cornelia voi cum mai sunteti?
o zi frumoasa tuturor!
vladis spune:
la multi ani tuturor indragostitilor !
stiu ca se comenteaza mult asupra faptului ca e o sarbatoare prea comerciala, dar cred ca e bine ca din cand in cand sa existe un prilej care sa ne scoata din cotidian si sa ne aduca aminte ca alaturi de noi exista un iubit, nu numai sot si tata. poate sunt asa nostalgica pentru ca jumatatea mea nu este cu mine ca sa sarbatorim, dar mi-a daruit fiica mea dis de dimineata o inimioara de ciocolata
ege, imi pare tare rau pentru boala micutei si te inteleg perfect in privinta a ceea ce se intampla in pediatrie; personal mi se pare o barbarie si numai faptul ca nu te lasa sa fii alaturi de copil, ca sa nu mai vorbim de "tratamentul" aplicat; noi mergem la dr. ciobanu, e un medic competent, dar si despre dr. dumbrava si fasie am auzit numai cuvinte de lauda. va doresc multa sanatate si asculta sfatul mamacitei referitor la aspiratie, cred ca e mai plauzibil daca tu stii ca esti permanent cu copilul si nu a avut alte simptome care sa justifice diagnosticul de pneumonie.
july, referitor la al doilea bb, noi ne pierdeam pe rand din entuziasm si uite asa au trecut 9 ani pana am ajuns la un consens, diferenta de care imi pare rau acum; ce sa iti spun, pe de o parte exista si avantaje, mai ales ca miruna fiind mare ma ajuta, dar nu stiu cum va fi relatia frate/sora peste ani avand in vedere diferenta de varsta si de sex.
LA MULTI ANI FERICITI PENTRU BIANCA (dady68). sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
dumitrulaura spune:
Nu am aflat nimic de mamografii. Cred ca voi face deocamdata o ecografie 3D sau 4D. Vreau sa fac un control de rutina . Ma cam jeneaza din cand in cand un san.Ma doare, nu foarte tare, rareori si intr-un singur loc. Nu stiu sa -mi palpez sanii. Am incercat dar simt mici, mici ganglioni pe acolo ca niste boabe de porumb(poate ceva mai mari).Senzatia la palpare e aceea pe care o ai cand te joci cu o jucarie de plus care are prin ea tot felul de bobite sau ce or fi alea. Sigur aveti prin casa asa ceva. Nu stiu daca e normal sau nu...
mav spune:
Buna dimineata!
BIBI!!!!!! Multa sanatate, ca-i mai buna decat toate!!!!!!!
...Am vorbit cu Tania si din pacate, si Bibi era internata ieri... Azi este acasa, dar inca pe antibiotic (cu branula la manuta).
Ege, multa sanatate! Sper ca azi sunteti mai bine! ...Despre "bunele tratamente" (si aici ma refer la legatul de pat, fie si numai pt a pune o branula) din sectia de pediatrie... stim si noi, din pacate, tot pe incercate....
Edit: am uitat sa va spun ca Sebi si-a spart buza de jos. Aseara, alerga cu biberonul in gura (pt ca stia ca nu mai are voie cu bibele si noi n-am fost atat de destepti sa-l aruncam la timp!), s-a impiedicat (de jucariile lui imprastiate peste tot) si a cazut, cu capul foarte aproape de calorifer. Un dintisor i-a perforat buza de jos, adica buza s-a spart de la interior, catre exterior, cu semn vizibil in barbie -bine ca totusi n-a fost asa rau, sa mergem la Urgenta la cusut.... Avea gurita plina de sange.... Si se invinetise tot de atata urlat... de spaima...
Am rasuflat usurati insa, la gandul ca e bine ca nu si-a spart capul de calorifer sau dintii sau maxilarul sau ca nu si-a scos vreun ochi.....
Mami de Sebi (04.02.2004)
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Oana spune:
Iulia (ailuI) si eu daca as putea i-as scoate calculatorul de acasa, sta prea mult la el nu stim cum sa il mai oprim, ori se joaca jocuri ori se uita la desene, noi avand probleme la masa ca nu prea vrea sa manance il tot amenintam ca daca nu mananca tot din farfurie nu il mai lasam deloc la calculator, uneori tine alteori nu. Iar in legatura cu pictura a fost si la noi la gradi aceasta optionala anii trecuti dar acum s-a scos pentru ca am inteles ca au facut gura unii parinti ca sunt prea multe optionale. Oricum educatoarele ne-au cerut pe lista de rechizite si pensule si blocuri de desen deci cred ca fac si ceva pictura cu ei dar desigur ca nu fac asa de bine cum ar face un profesor de desen.
Ege, am citit si eu patania voastra, ce ati mai facut ai mai fost pe la vreun dr? Care a fost cauza acelei pneumonii atat de bruste? Multa sanatate micutei.
Pentru Bibica Taniei "La multi ani!" si multa sanatate de asemenea sa se faca bine repede.
Noi am reinceput gradinita de luni, Paul este bine, eu mai tusesc putin si am avut probleme si cu o masea pe care a trebuit sa o scot ca ma durea f. tare si cica nu se mai putea trata. Acum va trebui sa ma duc sa imi puna alta si sa-mi faca o punte de legatura. Ma apucasera durerile duminica iar luni am luat si calmante asa tare ma durea, cica se facuse puroi la radacina.
Salutari la toata lumea,
roxanaz spune:
la multi ani Bibi! si sanatate multa!!!
Laura, parerea mea este sa nu iti faci mamografie daca ai sub 45 de ani, nu are rost. o ecografie mamara buna poate detecta orice problema. am studiat mult chestia asta si cu ajutorul unei colege care este fost fizician si are experienta in lucrul cu aparate rmn, ct, etc. ea mi-a explicat ca inainte de menopauza nu are nici un rost sa faci o mamografie, datorita iradierii. asa ca in cazul asta cred ca e super ok o ecografie.
Oana bafta la dentiiist! sa fie totul ok.