tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 5

Danelutza spune:
- pentru voi si
-ici pentru Gabitza si Stef

Gabi_K spune:
pupici tuturor!
Azi am primit din nou un mesaj de la gabrielamxm, deja incepe sa ma enerveze. Am deschis un subiect la Pb tehnice, si acolo am rugat-o sa nu mai imi trimita alte spamuri... ca de fapt face si reclama, nu?
In rest am avut un weekend plin, multa miscare, iar piscina, de data asta cu amandoi
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

anangel_lexi spune:
Wow, Gabi, vreau si eu la piscina!
Eu n-am mai primit mail de la acea gabriela, ca o raportam direct la moderator ca si-asa vad ca e la moda
Astazi dau de baut, fetelor : dupa o saptamana in care ajunsesem sa ne trezim si de 8 ori pe noapte, fii-mea a dormit in noaptea asta de a rupt, nici sa pape nu s-a trezit, s-a mai foi ea si s-a sculat Cristi s-o aseze bine in pat, ca ea in timpul somnului ajunge sa stea pe latimea patului si foindu-se in somn, se loveste cu piciorusele de grilaj. In rest n-am avut probleme cu ea in noaptea asta. Doamne ajuta s-o tina asa!!!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Gabi_K
Am deschis un subiect la Pb tehnice, si acolo am rugat-o sa nu mai imi trimita alte spamuri... ca de fapt face si reclama, nu?
Mi-am varsat si eu off-ul!!!
Ca nu se mai putea.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si

ruxandra_sb spune:
Na, ca mi s-a sters mesajul...
Eu in w-e m-am mai odihnit, mai o cumparatura banala, mai o vizita la prieteni..
Iustina, si de pe unde ati cumparat haine lui Vladutz? Ca eu cand caut nu gasesc. Sunt si pretentioasa.. sa arate si bine, sa fie si nu prea scumpe, sa lalalala.
Lexi s-o tina tot asa pe Maria! Si noi parca, parca.. da mai asteptam pan sa ne laudam oficial.
Danelutza, si la matalutza.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Gabi_K spune:
Felicitari bebeilor care dorm noaptea... sau macar sunt pe drumul cel bun
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

ruxandra_sb spune:
Mai tineti voi minte cand eram eu stresata ca ma urmareste o tanti???
Ei, de curand am primit confirmarea ca e cu ochii pe mine. E una zuza rau, care dupa ce ca urmareste oamenii pe net (nu sunt singura ) le mai si zice!
Am cunoscut-o in real life, din intamplare ne-am intersectat si pe-aici, nu mai avem de mult ce imparti.. da vaz ca e in tema cu noutatile... concluzia o trageti voi.

ruxandra_sb spune:
Ei, v-am speriat si ati fugit??
Nu-i nimic grav, ba chiar e distractiv daca stau sa ma gandesc.
Fara nici o legatura ... off, off vin zile grele..

andreea_tx spune:
neata mamici inimoase.din cauza de lipsa de timp nu prea mai intru pe aici.mi-qm luat servici.
i-am facut toate testele de alergie au iesit negative,i-a gasit chisturi de giardia si facem tratament si azi mergem sa luam si rez la sange sa vedem ce mai gasim si acolo.
va pupacesc pe toate si mai intru cand apuc.