tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 4

Gabi_K spune:
si eu la-m votat pe Stf, nu mi s-a parut deloc ofensiv mailul lui Gaby! Am mai primit mesaje asemanatoare si de la altii pe care nu-icunosteam, dar am dat ignore pur si simplu
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Gabi_K spune:
chiar acum am primit un mesaj de la o gabrielamxm sa particip la ceva vanzari in sistem MLM... pai asta e mult mai deranjant decat rugamintea lui Gaby sa-l votam pe Stef!!!!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Fetelor, i-au inchis contul Gabitzei. Mie nu mi se pare deloc normal, si la noi scriau fete, "votatzi-mi pisica", dar ca sa le reclamam si sa li se inchida contul doar pentru atit, mi se pare ... Plus de asta, ca cine nu vrea sa primeasca mail-uri, nu acceseaza ca sa apara ca poate primi de la membrii DC. Eu am vrut sa raspund la subiect, dar era deja tirziu ca subiectul e inchis. Si... mi se mai pare ceva anormal, o persoana care primeste avertisment, ar trebui sa i se spuna de ce si cine a reclamat-o, nu ?
CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????????????
Are mama doi flacai.. Matei (5) si

Danelutza spune:
http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=94503

anangel_lexi spune:
Mi se pare suuuper aiurea, cu atat mai mult cu cat gaby si-a cerut scuze si a spus clar ca a fost o greseala din partea ei.
Imi pare rau Mirela, dar, cu riscul de a mi se inchide si mie contul, nu pot fi de acord cu tine. de
Maria Cornelia (20.09.2006)

ruxandra_sb spune:
Aiurea e putin spus!
Si eu am mai primit mesaje cu "votati-mi plodul" sau "hai sa-ti arat nu's ce minune" dar nu mi-a trecut prin cap sa reclam.
Si la fel de aiurea mi se pare ca marea reclamatie vine din partea unui user care a postat de 21 de ori!!!!!!!!!!!!
21 de postari ???!!!
Fatza de Gaby care este un membru cu vechime al forumului!!!
Care si-a mai cerut si public scuze.
JENANT.
Cine stie cine se ascunde sub acel nick... poate fi oricine. Convenabil, nu?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

anangel_lexi spune:
Nu m-am uitat de cate ori a postat reclamantul/reclamanta dar mi se pare o decizie complet incorecta! ARBITRAJ GRESIT (ca tot sunt cu gandul la meciul de aseara!)
Si da, si eu am primit acel mail de la una, gabriela_mxm sau ceva de genul, cu o reclama, pai aia mi se pare muuuult mai grav decat ce a facut gaby. Si acea gabriela nu si-a mai luat niciun ban. de

anangel_lexi spune:
Haideti mai fetelor, macar de dragul lui gaby sa nu lasam subiectul sa moara! de

ruxandra_sb spune:
Lexi, tu ai dreptate mama draga.. da asa imi vine...
Tauroaicelor voi ce ziceti??
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Stinu spune:
Si eu sunt de acord cu lexi .
Cum ati petrecut weekendul asta friguros si urat ?Eu am fost la cumparaturi cu fi-miu ca nu mai avea deloc haine ,a crescut foarte mult si toate i-au ramas mici .
Va pup ,Iustina