tauroaice(21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

si eu la-m votat pe Stf, nu mi s-a parut deloc ofensiv mailul lui Gaby! Am mai primit mesaje asemanatoare si de la altii pe care nu-icunosteam, dar am dat ignore pur si simplu

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

chiar acum am primit un mesaj de la o gabrielamxm sa particip la ceva vanzari in sistem MLM... pai asta e mult mai deranjant decat rugamintea lui Gaby sa-l votam pe Stef!!!!

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

Fetelor, i-au inchis contul Gabitzei. Mie nu mi se pare deloc normal, si la noi scriau fete, "votatzi-mi pisica", dar ca sa le reclamam si sa li se inchida contul doar pentru atit, mi se pare ... Plus de asta, ca cine nu vrea sa primeasca mail-uri, nu acceseaza ca sa apara ca poate primi de la membrii DC. Eu am vrut sa raspund la subiect, dar era deja tirziu ca subiectul e inchis. Si... mi se mai pare ceva anormal, o persoana care primeste avertisment, ar trebui sa i se spuna de ce si cine a reclamat-o, nu ?

CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???????????????

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=94503

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mi se pare suuuper aiurea, cu atat mai mult cu cat gaby si-a cerut scuze si a spus clar ca a fost o greseala din partea ei.
Imi pare rau Mirela, dar, cu riscul de a mi se inchide si mie contul, nu pot fi de acord cu tine.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Aiurea e putin spus!

Si eu am mai primit mesaje cu "votati-mi plodul" sau "hai sa-ti arat nu's ce minune" dar nu mi-a trecut prin cap sa reclam.

Si la fel de aiurea mi se pare ca marea reclamatie vine din partea unui user care a postat de 21 de ori!!!!!!!!!!!!

21 de postari ???!!!

Fatza de Gaby care este un membru cu vechime al forumului!!!
Care si-a mai cerut si public scuze.
JENANT.

Cine stie cine se ascunde sub acel nick... poate fi oricine. Convenabil, nu?

Mergi la inceput

Nu m-am uitat de cate ori a postat reclamantul/reclamanta dar mi se pare o decizie complet incorecta! ARBITRAJ GRESIT (ca tot sunt cu gandul la meciul de aseara!)
Si da, si eu am primit acel mail de la una, gabriela_mxm sau ceva de genul, cu o reclama, pai aia mi se pare muuuult mai grav decat ce a facut gaby. Si acea gabriela nu si-a mai luat niciun ban.

Mergi la inceput

Haideti mai fetelor, macar de dragul lui gaby sa nu lasam subiectul sa moara!

Mergi la inceput

Lexi, tu ai dreptate mama draga.. da asa imi vine...

Tauroaicelor voi ce ziceti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stinu spune:

Si eu sunt de acord cu lexi .

Cum ati petrecut weekendul asta friguros si urat ?Eu am fost la cumparaturi cu fi-miu ca nu mai avea deloc haine ,a crescut foarte mult si toate i-au ramas mici .
Va pup ,Iustina

Mergi la inceput