tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 18

anangel_lexi spune:
Iustina, multumim pentru aprecieri
Nu sunt in vacanta, sunt la servici. Sunt chioara de somn si m-a apucat o ameteala de am impresia ca o sa cad din picioare... In rest, la noi toate bune. Dintisorul nr 3 nu da semne ca ar vrea sa iasa prea curand, desi gingia e albaaaaa si umflata si Maria mea maraita la culme! de
Maria Cornelia (20.09.2006)

Stinu spune:
Greu cu dintii astia cand ies .Imi amintesc ca lui Vlad i-au iesit toti 4 de sus in acelasi timp .O saptamana intreaga ,noapte de noapte urla.
Lexi ,apropos de ametelile tale ,mai tii regim de slabire ?
Mai sunt 10 zile pana incep aniversarile la tauroaice
Iustina

Stinu spune:
Am ramas singura !Gaby ,nici tu nu mai intri pe aici .
O astept pe Ruxandra sa vina din vacanta ca nu-mi place sa vorbesc singura .
Iustina

anangel_lexi spune:
Neata!
Iustina nu mai tin regim demult. Am ameteli de la oboseala, cred. De exemplu azi-noapte fii-mea a gasit de cuviinta sa ne dea trezirea la 4 dimineata. In general se trezeste dar adoarme foarte repede la loc. Ei, de data asta n-a vrut sa adoarma cu niciun chip, plangea, gemea, cred ca o durea ceva dar nu m-am lamurit ce anume. Si dimineata in tramvai, spre serviciu, m-au apucat niste ameteli...Si acum sunt ametita, nu stiu cum o sa rezist azi la serviciu.
Voi ce mai faceti? de

Stinu spune:
Salut si eu tauroaicele !
Vladut azi a inceput scoala si s-a trezit foarte greu de dimineata .
Nici eu nu ma simt foarte bine , tot slabesc ,nici nu ma mai cantaresc de frica .Ma bucur ca nu-mi cade parul prea tare in urma citostaticelor .
Dar nu vreau sa stric saptamana asa ca va pup pe toate si pe puii vostri (tare as mai smotoci-o pe Maria sau pe Grigore al Ruxandrei)
Iustina

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by anangel_lexi
Avem poze "calde" incepand cu asta

Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Stinu
Sunt singura pe aici ?
Toata lumea e plecata in vacanta ?Iustina

Stinu spune:
Daneluza si eu te pup .
Sper sa se mai invioreze subiectul incepand cu saptamana viitoare .
Iustina

anangel_lexi spune:
Iustina, imi pare rau ca nu te simti bine Uite un
maaare de la noi sa te mai inveseleasca.
Danelutza, voi ce mai faceti? Ce mai face printesa mica? Sper ca sunteti bine.
In rest vad ca ne-au cam parasit tauroaicele. Ruxandra, Gabi_K, andreea_tx, mama_lui_alin, pe unde umblati?
Ruxandra, nu ne arati si noua poze cu puii? de