tauroaice(21)
Raspunsuri - Pagina 19

Gabi_K spune:
am revenit si eu, am fost in vacanta cu trupa de shoc:)
Duminica noaptea am ajuns acasa, ieri eram zombie, azi sunt mai fresh...
Stinu, sper sa-ti fie de folos tratamentul, iti tin pumnii!!!
Lexi ai fata frumoasa foc!
Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

ruxandra_sb spune:
Revenit si noi.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

martta spune:
Buna, fetelor!
Noi tot pe drumuri...Am fost o sapt. la munte. Ieri m-a anuntat sotul ca vom merge la mare de ziua mea. Practic, asta mi-ar fi placut sa se intample. Una peste alta, impachetez si despachetez bagaje!
Alexia sta bine in fund si a inceput sa fie in continua miscare.
Sper sa am timp sa ma uit si eu azi pe pozele lui Anangel_lexi...
Iustina: ii sarbatoriti pe amandoi intr-o zi?
Te pup si eu si sper ca te simti mult mai bine zilele astea.
Ruxandra: ai mai vb la tel. cu Gaby?
Imi place ca discutati de teatru! Ma simt ca un mic barbar! Spre rusinea mea, n-am mai fost cam de mult!
Incerc sa gasesc cartea de bucate a lui Radu Anton Roman. N-am ajuns inca la Libraria Humanitas. In format electronic, aveti cumva vreo reteta de-a lui? Eu numai cand imi amintesc(din emisiunile pe care le prezenta) cum pregatea pestele...
Plec sa fac curatenie si astept sa se trezeasca trupa!
O zi superba!

ruxandra_sb spune:
Asaaa, sa mai zic si eu 2 vorbe.
Lexi vizionat toate pozele. Mi se pare ca Maria seamana din ce in ce mai mult cu tine. F simpatica pijamalutza roz. SI costumasul galben. Vreau si eu o fetitzaaaaaaa. .. Si vaz ca la voi in familie se poarta ochii albastri.
Iustina, multi, multi . Uite facem o invoiala: ce slabesc eu te-ngrasi tu. Ce zici?
Cat despre smotocit Grigore, tre sa punem de-o intalnire intr-un w-e cu soare. Mai asteptam si alti doritori.
Gabi voi pe unde ati umblat in vacanta?
Martta, imi place de voi. Sunteti tare plimbareti. La mare veti merge doar in w-e sau mai mult? Unde, cum? Ma intresez ca sunt in cautarea unei locatii potrivite. Potrivite pt mers cu copii si pe placul meu, ca-s tare pretentioasa.
Tocmai ce-am vb zilele astea cu Gaby. Este o.k., dar are starile acelea neplacute cu greazta si lalalala. Si-a zis ca prefera sa doarma, sa se plimbe decat sa stea la calculator.
Cat despre cartea lui RAR, eu o am da nu in format electronic. Mie mi-a placut de el.. da dupa ce-am aflat c-a fost informator.. mi s-a cam luat.
Danelutza tu nu mai zici nimic? Mai povesteste-ne de Isabella. Hai, te rugam.

Danelutza spune:
Martta am vazut pozele voastre cum "ati cucerit" Roma , sinteti o familie foarte draguta.
Iustina cum te mai simti ?
Lexi, Isabella e o "mica bandita", alpinista in devenire, se catara peste tot, face tot felul de pozne, dar stie cum sa ma impace cind greseste, ma striga mami si-mi da pupici . Poze sint in casuta galbena, iar daca vrei sa vezi ca nu exagerez cit e de zgidie, avem si filmulete la semnatura
Ruxandra transmite multa sanatate si sarcina usoara Gabitei, din partea mea.
Ufff, ma pup pe toate , ma duc ca s-a trezit ploada

Stinu spune:
Buna tuturor !Ce ma bucur ca ati aparut !
Martta ,da ,deocamdata, ii serbam pe amandoi in aceeasi zi .
Deocamdata ma simt mai bine ,de luni incep un tratament naturist care sper sa dea roade .E si foarte costisitor si ,daca pana acum ma plangeam de regimul drastic alimentar,acum o sa mor de foame de-a binelea .
Ruxandra ar fi buna o intalnire in Herastrau .
Va pup si va astept mai des pe aici ,
Iustina

ruxandra_sb spune:
.. pana una alta.... noi zicem iar .. c-o tulim in w-e.
Jos comunistii! Jops tradatorii! Sa nu ne lasam!

anangel_lexi spune:
Multumim tuturor fetelor pentru complimente!
Ruxandra, vreau si eu la intalnire, cu conditia sa fie in week-end. Si poate vine ci Gaby.
Despre ochii albastri nu stiu ce sa-ti spun, nepotelul meu e o exceptie, cat despre Maria nu stiu daca ii vor ramane ochii asa. Noi speram.
Danelutza, o sa arunc un ochi la pozele si filmuletel voastre. Abia astept!
In alta ordine de idei va invit la un de sampanie sau un
dupa gust si la o
.
de
Maria Cornelia (20.09.2006)

martta spune:
Buna, fetelor!
S-a imbolnavit Alexia si nu prea mai am chef de nimik. A facut 39,9. Banalul rosu in gat, care pune nervii parintilor pe bigudiuri!
Iustina, mie mi se pare ideal sa fie sarbatoriti impreuna. Sunt de 2 ori mai fericiti!
Ruxandra: habar n-aveam ca RAR -informator! Cu marea suntem la stadiul de proiect. Cum ziua mea nu cade in week-end, cu siguranta vom fi acolo in timpul sapt.! Eu nu sunt chiar asa de pretentioasa. Tin sa am baie proprie(caci tin sa-i spal zilnic pe copii), iar camera sa fie curata! Ideal ar fi sa nu fie prea friguroasa! Alexiei ii caram patutul dupa noi. De asemenea, caram si borcanelele cu mancare. Masa de fructe i-o mai pregatesc si la fata locului! Vladut mananca cu noi, la restaurant. Pentru ca mergem cu masina, nici locatia nu conteaza asa de mult. Putem sa mergem, in timpul zilei, si in alte statiuni. Daca gasesti vreo oferta tentanta, poate imi zici si mie!
Va pup!