Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (10)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

tin sa va anunt ca m-am ingrasat ... nu mai incap in blugii in care incapeam acum 2 saptamani

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Sofia de Aelita

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

La multi ani,ANA NICOLE!!!
La multi ani,STEPHANIE SI ISABEL!!!
La multi ani,STEFANIA!!!
La multi ani,ALIN!!!
La multi ani,SARYTA!!!

Multumim pentru urarile de ieri si pentru participare la cea mai grozava petrecere...(am luat-o razna...),va mai astetam si luna viitoare...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3

Poze Dandusa Mamici din C-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

dia vazut poze oana, pare tare mareeee. in ce sta?? ca pare interesanta chestia aia, daqr nu pot sa imi dau seama ce e!!
veronici fara cuvinte!! multa sanatate lui Rares
bebe Daniel se sperie daca il duc la oglinda sau in cel mai fericit caz sta tareeee mirat!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

Mergi la inceput

Imagini inedite de la ultima prezentare de la Paris ,puteti vedea AICI.Colectia s-a numit..."Marinelul si Babutza"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

donia al meu mananca acum numai la 5 dim, cand ii schimb si pampersul deci se cam trezeste. dar cand manca si la 2 noaptea (nu il schimbam), il luam din patut inainte sa se trezeasca si manca in somn. mie mi se parea ca sugea mai bine dormind. de supt ue am spus ca suge cam -5 min, dar sta la san cam 12-15 min, dupa ce termina de supt se joaca!!
voi ati inceput sa va culcati copii pe spate sau pe burtica?? ca mie imi este cam frica deocamdata. daca se inneaca???
si inca o ?: pana la ce varsta le mai calcam rufele?? ca ma doare spatele de mor!!!

Poze Daniel

Mergi la inceput

LA MULTI ANI,SOFIA!!!,Sa cresti mare si frumoasa...,poop tare ca mi-a scapat

DIA,
superba Oana si chiar ca pare mare,...sa va traiasca.Si tu ce ai patit?Ai grija cu ingrasatul...,ca nu este bine.Maninca mai putine dulciuri...,daca poti...,ca eu sint dependenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dragele mele.....am intrat sa va citesc...ca doar nu pot sa stau deoparte de voi....nu ma pot opri din plans...Marius al meu a avut dureri ingrozitoare de stomac in ultimele zile si l-am trimis sa-si faca o endoscopie....azi dimineata a facut-o si are ulcer duodenal de 2 cm...si a avut si o mica sangerare....poate ca nu-si avea rostul sa va povestesc asta dar ma mai alin....!
Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare..
V-am citit dar nu am dipozitia necesara sa scriu.....!
Vreau sa urez sarbatoritilor de azi!!!!
Am vazut ca voi aveti program de alaptat si mancat....noi numai noaptea avem...peste zi nu am cum...mananca haotic...daca nu-i dau urla pana e vanat!
V-am pupat

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Laura13

donia al meu mananca acum numai la 5 dim, cand ii schimb si pampersul deci se cam trezeste. dar cand manca si la 2 noaptea (nu il schimbam), il luam din patut inainte sa se trezeasca si manca in somn. mie mi se parea ca sugea mai bine dormind. de supt ue am spus ca suge cam -5 min, dar sta la san cam 12-15 min, dupa ce termina de supt se joaca!!
voi ati inceput sa va culcati copii pe spate sau pe burtica?? ca mie imi este cam frica deocamdata. daca se inneaca???
si inca o ?: pana la ce varsta le mai calcam rufele?? ca ma doare spatele de mor!!!

Poze Daniel

Eu ,doar ziua o culc si pe spate si pe burtica.Adoarme singurica in ambele pozitii cu getelelul in gurita...,o maninci daca o vezi...
Eu din totdeauna calc toate lucrurile nostre,doar ca acum nu prea mai am timp,asa ca ii calc doar Crinutei...Eu asa ma simt bine...,sa le vad aranjate la dunga...,iar pe ale fetitei,este foarte bine ,calcaindu-le ,omori toti microbii...

VirstaCrinuta,luna 1,luna 2,luna 3,luna 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Dandusa...nu am putut sa plec din fata calculatorului pana nu am vazut pozele cu Crinutza...no coment...sunt superbe...un adevarat manechin....ce scumpa eeeee.....foc....sa-i dai un pupic din partea mea...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006

poze cu Mark
poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark

Mergi la inceput