Ravioli

Ravioli | Autor: aime

Link direct la acest mesaj

am cumparat o punga cu ravioli cu branza...cum le fac?
fierte si cu sos de ceva, cu cascaval ras...astept niste sugestii

aime

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

vezi ca mai pe toate pungile sunt scrise si 1-2 retete...dar in general astea cu branza le poti manca asa cum sunt, doar daca vrei mai adaugi unt, sau cascaval pe ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mda, au 2 retete da nu pot zice ca m-au inebunit ...merci oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Eu le fierb de obicei simplu, ca pe paste, iar dupa ce le scurg, torn un pic de ulei peste ele si presar cascaval ras. Uneori mai fac cite un sos de legume (inabus morcov, ceapa, telina, toate date prin razatoare + suc de rosii, sare si condimente).

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Era un subiect despre tortellini te poti inspira de acolo, nu e diferenta decit de forma intre ravioli si tortellini.

Si un sfat : pastele umplute se fierb in apa sarata cu putin ulei ca sa nu se lipeasca ( asta stiati si voi ) dar NU SE rastoarna in sita ca sa fie scurse de apa ci "se culeg" cu paleta pt spuma sau orice paleta cu gauri . In felul asta nu riscati sa le stricati forma , sa se rupa/striveasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

pe punga mea nu scrie nici o reteta doar ca se fierb in apa 4 minute.vreau si eu reteta mai buna.am o punga cu branza si una cu carne,

Mergi la inceput