Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

La aproape 2 ani se uita la BABY TV, de pe digital, un post israelian , din cate am inteles. E educativ, in engleza, ex.: din legume construiesc animalute, din ceapa ii pune doua masline ochi si iese o pisicuta , cartof si inca ceva iese hipopotan... , le mai pun si animale de la zoo pe muzica, denumesc partile corpului, lucruri din bucatarie, baie, e foarte bun pt. a-i invata sa vorbeasca. De la ei am mai invatat unele lucruri de pus in practica, de jucat.
Ii place mult si o las sa se uite doar cand am treaba. Pachetul e luat din Turcia, dar am inteles ca se poate prinde si prin parabolica, nu stiu sigur de asta.

Mergi la inceput

Scuze, trebuia sa-l trimit la parintii intreaba ," , la ce canal de desene animate", am doua pagini deschise. Rog moderatorii sa-l mute. Mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Ina ,da, fac sport dar am un feeling ca sapt asta voi stagna ;nu-i nimic ,nu ma las pina nu slabesc inca 3 kg !

Matilda ,mi-a placut mesajul anterior !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

nici la mine nu merge prea bine, dar continui.
Oricum azi m-am uitat cum maninca altii bomboane si pizza!
Pentru mine e o mare realizare.
Bafta in continuare!
Oricum nu-mi fac griji pentru 3 kg ale tale, le vei da tu jos, sunt convinsa.Mai rau e cu aprox. 20 ale mele...
ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

quote:
Originally posted by ina C

andrruzza, poti sa ne spui cite ceva si de perioada de dupa cele 5 luni?
oricum, va multumim mult pentru incurajari!
Noutati?
ina C

Desigur, cu mare placere!
Intai cam in ce a constat "dieta" in mare.
3 mese pe zi obligatoriu
scos din alimentatie tot ce inseamna prajit si dulce
mancat multe fructe(2-3kg/zi) si legume proaspete, conservate(spanac si fasole verde)
carnita de pui si vita fiarta/gratar langa o mare salata sau o portie sanatoasa de legume
branzeturi, iaurt, branza de vaci..astea destul de rar ca nu-mi plac
mult gref rosu
paine..2-3 felii/zi
oua fierte, 4/sapt
Ideea e ca nu m-am infometat!
Sport! Pe langa lungile plimbari cu copilu' in parc, 3-4 ore zilnic, am lucrat si pe o bicicleta eliptica. Minunea a tinut doar o luna si jumatate, dar in timpul asta am "alergat", cam 5 zile din 7, o ora pe zi, de obicei dimineata.

Dupa cele 5 luni, la 60 kg, am mancat incet incet cam de toate, am mai pus 2-3 kg care ba se duc, ba se pun. Acum am 60, dar fiind din nou insarcinata...intelegeti voi..sper totusi sa nu mai ajung la tonaj 86

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Ina ,alea 3 kg se duc cel mai greu ; am facut si o criza de ulcer (asa fac eu primavara ) si cit de cit trebuie sa maninc .Dar ca si tine ma abtin mai usor de la dulciuri ,daca simt nevoia de ceva dulce maninc cel mult iaurt cu fructe sau un fruct .
Sa stii ca si eu am avut 80 kg la viata mea dar cu rabdare am slabit si cu cit slabeam cu atit imi doream mai mult sa slabesc in continuare si sa arat mai bine !
Acum ma motiveaza mult virsta ,mi se pare ca daca sint mai slaba arat mai tinara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

andrruzza, iti multumim ca ne-ai acordat din timpul tau!ne ajuta foarte mult povestea ta.
diana, nu ne spui si povestea kilogramelor tale?
ina C

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Hai sa povestesc ,desi povestea e clasica :n-am luat din prima la facultate si cit am stat acasa m-am ingrasat enorm .Am plecat la facultate si primul an mi s-a parut groaznic de greu ,am slabit in sesiunea de vara 5 kg fara sa fac un efort deosebit .Mi-a placut cum imi sta mai slaba si am tot slabit pina am ajuns la 57 kg .
Apoi m-am casatorit si intr-un an am ajuns iar la 70 kg ! Am stat asa pina am fost somata de endocrinolog sa mai slabesc pt ca nu ramineam insarcinata .In sfirsit am ramas si in timpul sarcinii am avut mare grija ce maninc asa ca am pus 12 kg .
Am nascut si in timp ce am alaptat am tot slabit pina am ajuns la 65 kg .
Acum vreau sa mai slabesc si sa ajung la 60 kg ,mai ales pt ca in vara trecuta aveam 61 kg . Am niste praguri psihologice peste care nu mai trec ,de ex daca fac 65 kg deja intru in panica si iau masuri drastice .
M-am intins ca placinta ,sper sa nu fii plictisit !

Mergi la inceput

Fetelor, unde sunteti? Ce-ati mai facut zilele astea?
Eu iar am comis-o, se pare ca nu ma pot abtine, macar odata la 2 saptamani. Saptamana trecuta am fost cu fetita la vaccin dupa -amiaza, si am iesit cam tarziu, aveam o foameee, am luat o pizza vegetariana familly size, si am mancat trei felii mari. Asa ca nu am dat nimic jos, dar am ramas tot la 61,700 kg. Si aseara dupa o saptamana fara carne, am mancat 4 chiftelute cu salata, ma asteptam sa-mi arate cantarul 1 kg mai mult. in rest fara dulciuri, fainoase...
Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Si eu ,am stagnat sapt asta ,ma asteptam dar nu asa repede ,credeam ca pe la 62 kg incolo .
Matilda ,si eu am calcat strimb simbata , au fost finii pe la noi si am comandat pizza ,am mincat una felie dar m-am abtinut de la prajituri .

Mergi la inceput