Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

vai, cred ca e ceva in atmosfera de se "calca strimb in grup".
si eu, si eu ...
am cam bagat la ghiozdanel zilele astea, dimineata insa cintarul arata 78.Nu raportez pt ca de obicei pina seara mai apare un kg, asa ca astept sa fiu sigura ca nu e apa sau ceai sau cintarul defect.
ina C
o saptamina usoara si fara pofte!

Cookie - Alma - Ina - Claudelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Gata cu poftele, la treaba, ca vine vara si trebuie sa aratam bine in bikini.
Ina, nu lua in calcul kg care le ai seara, cele reale sunt cele pe care le ai dimineata pe stomacul gol si in pielea goala. Pai asa , eu am 62,2 kg seara si-mi scade moralul daca ma gandesc prea mult. kg-le de dimineata iti da mai mult curaj sa te tii de dieta. La mine asa merge.
Am uitat sa va zic ca m-am apucat de dansat (belly dance), cand doarme missy la pranz , imi pun castile pe urechi si le tin vreo 20 minute.
Bafta in continuare!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

buna metoda de consumat calorii, matilda!
copilului meu ii plac concursurile de dans in familie asa ca o sa initiez un campionat.
ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

buna seara tuturor!

Ina_C ma bucur ca nu sunt singura gurmanda, care dupa o serie de diete tinute ani la rand, m-am ingrasat la loc, sau uneori mai mult. Eu nu recomand nimanui o dieta stricta, prin care slabesti mult in timp scurt. Pt. ca la fel de rapid pui kg. la loc. Imi pare rau ca am descoperit asta prea tarziu, cand metabolismul meu era dereglat. eu consider ca trebuie sa ne propunem un regim cat mai echilibrat, combinand alimentele corect. Binenteles si sport. Regim fara sport sau sport fara regim nu au eficienta (probat pe mine). Eu consider ca gimnastica medicala este cea mai indicata (la mine a dat rezultate f. bune acum multi ani). Acum merg la sala de doua ori pe saptamana. De mancat mananc f. putin, am redus painea, dulciurile (fara de care imi este ingrozitor de greu), grasimile. Incerc sa nu mananc seara, eventual doar fructe.

Si incet, incet se vad si rezultate!

Va pup pe toate si va urez succes la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Fetele , pt ca am mincat mucenici !Multi mucenici ,dar se fac doar de 2 ori pe an !
Parca nu as raporta luni ca mi-e si frica sa ma urc pe cintar .

Mergi la inceput

Bine ai venit Violeta si iti multumim pentru sfaturi!
Cred ca te-am vazut si la "Nou stil de viata",nu?
La mine merge bine, nu am gustat mucenici (uraaaaa) si am avut si o perioada ca stresanta ( cel putin ultima saptamina).
Menu ieri:
dimineata: o rosie, 5 masline, o cafea
prinz: ciuperci in ulei de masline, o rosie
seara: cartofi fierti, 2 ciupercute ramase de la prinz si o rosie
intre mese: un mar, 2 portocale si un kiwwi, apa si ceai

Astazi :
MD:cremwursti pui, cascaval pane si rosie+cafea
P:gratar cu broccoli
C:salata bulgareasca
portocale,apa, ceai

Sport nu am mai reusit, dar alergatura non stop!

wk placut si mincare putina!
ina C

diana mai e valabila oferta cu CD-ul prin posta?
pupici

Mergi la inceput

Ina ,oferta e valabila ! Trimite-mi PM .
Dupa faza cu mucenicii singura mea consolare este ca nu am renuntat la exercitii .

Mergi la inceput

diana ti-am trimis PM!
Multumesc!
Raportez astazi pentru ca miine nu stiu daca am timp : 77 kg, deci inca un Kg minus.

Cam liniste pe aici!!!

O saptamina minunata!

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Ina, felicitari pt. kg pirdut, spor in continuare.
Azi dimineata am avut 61 kg , tot am comis-o din cand in cand saptamana asta, dar n-am mai mancat seara , la 8, cum aveam obiceiul, asa ca am slabit doar 700 g . Tare as vrea sa slabesc mai repede, adica cam 1 kg pe saptamna, dar nu pot sa nu mananc cateodata orez, fasole boabe, cartofi, si cateo inghetata mica duminica.
In iunie s-ar putea sa plecam in vacanta, si trebuie sa ajung repede la 55 kg, sa pot face cumparaturi, mai ales ca am facut pariu cu sotu' pe o anumita suma pt. shoping, daca ajung la kg astea pana in vara. Nu de-alta dar vara trecuta am avut 70 kg, si era nevoie de un impuls, ca numai asa merge la mine.
Si voua bafta in continuare, vedeti ca au aparut urzicile, spanacul, lobada, acum cat e proaspat, merge si la prichindei.

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Eu nu m-am cintarit azi ,am pierdut o batalie darnu am pierdut razboiul , ma lupt in continuare .
Matilda ,mi-ar place si mie un pariu cu sotul dar el imi zice ca nu intelege de ce ma stresez ,ca nu trebuie sa mai slabesc (asa imi spunea si cind aveam 70 kg ,asa ca n-am ajutor de la el ).
Ina ,bravo pt kg pierdut ,stepper ai mai facut ?

Mergi la inceput