Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 23
vbartan spune:
fetelor sunt pe fuga, sunt super ocupata cu renovarea locuintei si cu pitica mea si mai am si o nunta sambata.... asa ca.....
eu am ajuns la 53 kg... atat aveam azi de dimineata. mai am putin si ating tinta mea.
spor si voua la slabit.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
ina C spune:
BRAVO, Nina!Ma bucur ca ai reusit aici sa-ti atingi obiectivele.
ina C
"Sa nu cautati a face pe om mai bun prin ratiune, ci prin exemplu;nu incercati a misca decit prin emotie;sa nu credeti ca puteti trezi dragostea decit prin dragoste.Fiti ceea ce vreti sa fie celalalt.Viata voastra, iar nu cuvintele voastre sa fie o predica."(II.Fr.Amiel)
vbartan spune:
Ina, multumesc. Iti doresc sa iti atingi si tu obiectivele si sunt sigura ca le vei atinge.
Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
matildasep spune:
Cum merge treaba, fetelor? Gata cu dieta?
Dupa doua saptamani am ajuns la 57 kg. Vroiam 1 kg pe saptamana ,dar nu s-a putut, oricum e bine si asa.
Spor in continuare!
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
vbartan spune:
matilda nu am renuntat. Doar ca piticei mele ii ies primii dinti si e super maraita, asa ca...
Eu azi dimineata aveam 52.2 kg. Nu-mi venea sa cred. Asa ca 200 g pana la target. Fetelor se poate. Haideti si mai spuneti si voi cum stati.Eu oricum o sa pastrez obiceiurile astea alimentare ca tare bine ma simt mancand asa. Am mult mai multa energie, ma simt mai usoara, nu obosesc, si eu cica sunt la dieta.....
spor la slabit si o saptamana super.
www.flickr.com/photos/sweetmoments/" target="_blank">Poze cu noi
Cat sunt eu de mare
vbartan spune:
chiar nimeni...
eu azi dimineata aveam 51.5 kg 
voi cum stati?
spor la slabit
Cat sunt eu de mare
vbartan spune:
fetelor de 2 sapt nimeni pe aici??????
eu aveam azi de dimineata 50.5 kg, deci sunt sub target. Voi?????????
www.sonia.as.ro" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Cat sunt eu de mare
diana2004 spune:
Buna ! Eu n-am mai intrat pt ca intre timp am ajuns la o impacare cu mine daca pot sa spun asa .Am in jur de 61 kg ,+/- 500 gr .Mai mult de atit nu mai pot ,ma simt bine asa si gata .
In schimb am renuntat la carne nu ca sa slabesc ci pt sanatatea mea ;maninc doar peste ,multe legume si fructe ,fara dulciuri ,poate o data pe sapt o inghetata .Si lactate muuuulte !
Acum sint in cautari sa fac ceva miscare ,ma gindesc sa merg la bazin sa inot macar simbata si duminica .
Va pup si spor la slabit 
matildasep spune:
Salut fetelor! Nu am intrat pe net de aprox. doua saptamani. Am racit de la a.c la 45 de grade afara' cu febra 39 si zacut la pat\ intr-o saptamana am slabit doua kg\ am ajuns la 56 \ iar acum daca a mers asa'asa o tin' timp de o saptamana' adica fara nici un pic de zahar'fara nici un pic de carne' multe fructe si branzeturi cu salata' incat azi dimineata in costumul lui eva' pe nemancare am avut 55'5 kg. Tinta mea a fost de 55' dar parca mi=a intrat in sange' si acum ma gandesc la 52' ma simt super' ca la 18 ani' superenergica fara sa i=au vreo vitamina sau ceva' singura exceptie ca mai trag un pui de somn la pranz cand doarme si fetita.
Mesele sunt la fel cum am mai scris candva pe-aici ' cu restrictiile de mai sus. In rest toate bune' va doresc si voua.
Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."
vbartan spune:
Fetele, eu aveam 49.5 kg azi de dimineata. 
deci mult sub target, dar parca nu imi vine sa mananc din nou ca inainte. am ajuns de mi-s largi hainele. sper sa reusesc sa mentin rezultatele astea. Total slabit pana acum 14.5 kg. Sunt mandra de mine ca am reusit.
Voi cum stati?
www.helpsonia.com" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
Cat sunt eu de mare