Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Nimeni pe aici... fetelor ati renuntat?
Eu aveam azi de dimineata 53.7 kg. Ma apropiu de tinta vertiginos.
Spor si voua la slabit.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

N-am renuntat ,dar nu am vesti ,am tot 60,5 kg si ma pregatesc de plecare la turci .Probabil ma intorc cit tancul dar o sa fiti voi aici sa-mi sustineti moralul !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

DIANA 2004 ai grija ca acolo se maninca bine.Daca mergi in concediu i-ti doresc concediu placut.
Despre greutatea mea ce sa spun cintarul meu arata iarasi 70
Fetelor va doresc spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Diana, concediu placut si cu cat mai putine tentatii culinare.
fetelor, eu dupa cateva zile de stagnare, am mai dat 100 g jos, rezultat 53.6 kg. Sunt super multumita de cat am reusit sa slabesc. Oricum voi continua sa mananc la fel pentru ca ma simt mult mai bine. de cand cu schimbarea alimentatiei nu am mai facut nici o criza de colecist. am eu ceva probleme cu eliminarea bilei din cauza colecistului malformat si faceam mici crizute destul de frecvent.
o saptamana buna va doresc si cat mai multe kg. in minus.

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Fetelor, felicitari pt. kg pierdute. Eu tocmai m-am intors din Turcia, dupa o saptamana de concediu, fara nici un efort fizic si stat toata ziua cu burta la soare, nicio dieta, mancat seara pe la 9, surpriza mare, am luat doar un kilogram, ma asteptam minim 3. oricum de astazi am inceput iar dieta mea veche, timp de o luna, vreau sa dau ceva jos, pt. ca urmeaza un alt concediu, si e tareee greu sa tii dieta. incep de la 58 kg.
Bafta in continuare!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belutza spune:

Eu n-am nici o dieta. am 51 kg . Sunt slaba. Am avut 65 de kg pt ca mi am dorit sa ma mai ingras si m am ingrasat mai mult decat am vrut , dar in aprox 3 luni am dat tot jos. slabesc f repede fara nici un efort. doar am redus din mese, de la 6-7 mese pe zi la 3. Si cam atat. Ce sa va spun , nu va spetiti prea tare in sensul sa nu tineti cine stie ce diete sa cadeti pe jos. Eu zic fara sucuri cu acid, dulciuri mai putine , seara eventual daca va e foame ceva usor si 30 de min de sport pe zi si e de ajuns. Eu fac 30 de min de sport pe zi acasa pt ca am ramas cu putina burtica si deja se cunoaste , iar la picioare am numai muschi. Trebuie doar sa va tineti de treaba . Succes !

A Friend's love says:" If you ever need anything,I'll be there."
True Love says:" You'll never need anything;I'll be there."

Mergi la inceput

Si tineti-o cu salatele. o rosie are 10 calorii , 100g de ardei gras 25 de calorii ( proteine 1,1 ; 0,2 lipide ;4,6 glucide.) castraveti 100 g - 13 calorii(0.8 proteine; 0,1 lipide ; 3 glucide).Iar la dulciuri n-are rost . o felie de tort are 250 de calorii, o bomboana de ciocolata 35 de calorii . eu mananc dulce 1 rulou doua cu crema la 10-15 zile - 1 rulou 10 calorii.Si lista ar putea continua.Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

diana, concediu placut!
matilda, sa-ti fie de bine!

belutza, foarte buna postarea ta.

eu tocmai m-am intors din concediu si nu reusesc deloc sa ma mobilizez.Ca si matilda am luat doar un kilo si jumatate, desi ma asteptam la 3-4.

succes in continuare!

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Mersi ina. Un kilo nu se cunoaste , il dai jos imediat . E ca si cand n-ar fi . Mult succes si mobilizeaza-te mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Multumim belutza pt. sfaturi, dar stii cum e, practica ne omoara, eu cel putin cum vad ca dau ceva jos, cum scap la unele interzise.
Ina, de-asemenea!
Spor la treaba!

Through a childs eyes:" Dear God, Thank u for the baby brother, but what i prayed for, was a puppy."

Mergi la inceput