Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 21
vbartan spune:
Buna fetele,
Eu azi dimineata aveam 54.7 kg, deci merg la vale kg. mele. Ieri am fost plecata toata ziua si nu am prea apucat sa mananc, asa ca aseara am calcat putin stramb, dar cu toate astea cantarul arata 400 g minus azi de dimineata.
spor la slabit.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
miria_cristina spune:
NINA - Felicitari!
La mine dureaza atat de incet de-mi vine sa ma las!![]()
Acuma am 57.
Dar as vrea sa mearga ceva mai repede sa ma simt si eu stimulata daca tot adun frustrari culinare.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
udia spune:
Buna seara fetelor
Vbartan felicitari,sa o ti tot asa.
Eu in momentul de fata stagnez dar sper sa nu dureze mult.Ultima data aveam 70.In 2 saptamini am slabit 4 kg.Am mai calcat eu srimb...voi sa nu faceti ca mine.
O seara buna si...spor la slabit.
udia spune:
Buna fetelor
Stagnez

E timpul sa i-mi revin,poate ca mine acul cintarului va arata putin putin mai jos.
Va pup si...spor la slabit
diana2004 spune:
Cred ca nu o sa ajung never ever la 59 kg ! Cintarul e dusmanul meu personal ,imi vine sa-l arunc pe geam dar stau la etaj si cine stie pe cine lovesc !
M-am reapucat de exercitii si sint asa de ruginita de parca am 100 de ani
.
vbartan spune:
Buna fetele,
Eu am ajuns azi dimineata la 54 kg. Deja sunt foarte multumita. Am dat deja jos 10 kg. Va dati seama ca este o diferenta mare.
Fetelor, stiu ca am promis o listuta dar nu ma descurc, daca stiti cumva careva cum se face, spuneti-mi si mie.
Udia, felicitari!
Diana, incearca eventual niste ceai antiadipos. Eu beau deja de o luna din ala cu ginseng si ma simt bine.
spor la slabit
Poze cu noi
udia spune:
Vbartan felicitari!
Haideti fetelor ca pina la urma ajungem noi la greutatea dorita.
Vbartan ce dieta ti?Sau doar ai eliminat fainoasele?
Pa fetelor si spor la slabit.
vbartan spune:
Udia, nu tin nici o dieta speciala. Am eliminat fainoasele si dulciurile, cartofii, orezul. Mai beau ceai antiadipos cu ginseng si fac gimnastica dupa programul nestle fitness
Poze cu noi