Dieta de astazi!
Raspunsuri - Pagina 20
udia spune:
Buna seara fetelor
Felicitari celor care sint inca pe baricade
Astazi am avut o zi mai usoara,inca nu m-am cintarit.Sper sa o fac mine dimineata.Va doresc o seara placuta si...spor la slabit
vbartan spune:
Azi dimineata 55.9 kg.
fetelor eu tocmai m-am "inrolat" in programul Nestle Fitness. Am facut deja primul set de exercitii. e super. Iti da toate detaliile si tine evidenta seturilor de exercitii parcurse. Sper doar sa ma pot tine de ele.
spor la slabit.
Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)
Poze cu noi
ina C spune:
Buna!!!
vbartan, poti sa-mi dai si mie detalii despre acest program, te rog.
sa stiti ca si eu sunt pe baricade ... si foarte hotarita!
pupici,ina C
Ina - Carina
- Slabim, slabim , la mare ne grabim
vbartan spune:
Ina, deci cumperi o punga cu cereale nestle fitness, in interior ai un cod, intri pe site (detalii pe punguta), te inscrii si ai parte de un program de miscare si de un antrenor virtual personal.
Poze cu noi
vbartan spune:
buna fetele.
azi dimineata aveam 55.5 kg. va pup si ne auzim mai tarziu ca nu pot scrie de pitica mea.
Poze cu noi
udia spune:
Buna seara fetelor
Astazi de dimineata aveam 70kg.Am dat jos 4 kg.
Nu stiu miine cit va arata cintarul deoarece astazi am cam mincat mici si gratare
.Voi vedea miine.Va pup si o duminica placuta si...spor la slabit.
diana2004 spune:
Udia ,super , hai cu 69 !
Eu miine ma cintaresc ,sper sa mai fi slabit ceva pt ca in 2 sapt plec la turci la all inclusive si ma gindesc cu groaza ca o sa ma intorc
.
Asa ca neaparat trebiue sa fac 59 kg pina atunci .
udia spune:
Diana 2004,multumesc!
Sper cit mai repede sa pot spune ca am 69.
Va doresc o seara placuta.Pa fetelor
vbartan spune:
buna fetele. azi dimineata aveam 55.1kg.
se pare ca am intrat din nou intr-o etapa de scadere dupa o stagnare lunga. Mai am putin si imi ating obiectivul de 52 kg.
va pup si spor la slabit.
udia, felicitari.
Poze cu noi
diana2004 spune:
Mey fetele cu 55 de kg ,ma enervati la culme ! Eu am facut 60,600 ,of ca greu mai merge
.
Cind ajung la 59 ,900 dau o saorma (sau cum se scrie ),la noi la servici e la ordinea zilei in meniu ,doar eu si colega mea de birou stam si
.