Dieta de astazi!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vbartan spune:

Eeeeeee... frustrata sunt eu putin din cauza de interdictie la dulciuri. Seara nu mananc de obicei, sau mananc numai fructe... si rezist bine. Oricum nu eram mare mancacioasa nici inainte.... Problema erau dulciurile.... prea multe

Nina mamica de Renata Maria (15 aug. 2006)

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

multumesc din suflet pentru urari!

inca nu am reusit sa intru in normal, spre rusinea mea.Tinem legatura!

ina C

Ina - Cornelia- Slabim, slabim , la mare ne grabim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Va multumesc ca am fost primita printre voi.Astazi a fost o zi mai grea pentru mine .De cite ori treceam pe linga frigider i-mi venea sa intru in el si sa nu mai ies.Insa ambitia a fost mai tare.Sper sa continui tot asa.Fetelor spor la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns udia spune:

Buna dimineata
Raportez 73 kg din 74.Sper sa ma pot duce mai departe.
Astazi supica de legume si ceva leguma crude.
Va doresc o zi buna si...spor la slabit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

'Neata, fetele!
Eu nu m-am cantarit inca si nici nucred c-o s-o fac.
Vreau sa-mi fac o surpriza la momentul respectiv asa ca mai aman.

Oricum, trebuie sa ma grabesc ca in iunie merg la mare si nu vreau sa arat ca acum.

NINA - La cate kg ai ajuns?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Buna dimineatza fetelor..v-am gasit intamplator azi..am intrat din curiozitatea de a afla o noua dieta, a n-dieta..shi uite ca am gasit exact ceea ce cautam..ash vrea sa ma alatur shi eu grupului vostru .. shi sper sa reushim sa slabim atat cat ne dorim.

Eu am 1,63 shi 57 kg..sper sa ajung la 50 kg..am vointza, insa numai pt scurt timp.. sper sa gasesc o motivatzie mai serioasa..de obicei, la mine dieta tzine 3 zile, cel mult 4..dar acum...o sa reushesc..trebuie sa reushim.De exemplu, aseara am fost la un restaurant shi nu m-am putut abtzine..omleta, antricot de vita la gratar shi tort de branza.. 2 cola.. shi la sfarshit un shut de lichior digestiv.. pai asta e regim??? asta e nebunie curata.. shi mai vreau sa slabesc...offffffffffffff... trebuiesc masuri luate urgent... incepand de azi..

Sa auzim de bine...de kg in minus shi o zi buna.

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Udia, felicitari pentru ambitie si pentru kg dat jos.
Cristina, eu stagnez de cateva zile la 56.5 kg, dar nu im fac probleme ca mereu asa a fost. Am stagnat o perioada dupa care in cateva zile mergeau jos 1-2 kg. Asa ca merg inainte. Eu ma cantaresc in fiecare zi.

Meniul de ieri: 1 iaurt dar din ala obisnuit ca nu am gasit degresat, salata de pui, ou, rosie si castravete, 2 piersici, cateva guri de orez gatit cu curry, o inghetata si cam atat.
Azi am in plan un iaurt degresat ca acum am gasit, conopida cu ficatei de pui si mai tarziu niste capsuni.
O zi fara tentatii si spor la slabit va doresc

Poze cu noi

Mergi la inceput

noi2, bine ai venit. ai avut o cina copioasa, nu gluma . Dar de azi ..... Spor la kg date jos.

Poze cu noi

Mergi la inceput

fetelor, veniti si la Nou stil de viata!eu am dat ffff bine kg jos cu concursurile de acolo, e motivant.

ina C

Mergi la inceput

cine ar timp si se pricepe nu ar vrea sa facem o lista cu noi si kg-le date jos aici?

eu de miercuri am inceput sa fiu cumintica, deja iau un md copios cu suc de citrice, cafea, cereale cu lapte sau o rosioara cu brinza;la prinz o salata cu brinza si seara gratar cu salata.M-am mai scapat si eu la o inghetata, o bere, o bucatica de ciocolata, dar per ansamblu e bine.

Va recomand cu caldura extrasele din cartea Mihaelei Bilic pe care le gasiti la Nou stil sau la Superdieta.Incerc sa le caut si sa vi le aduc eu daca reusesc.

Eu m-am gindit mai serios la slabit dupa ce am vazut-o pe MB la TV si dupa ce i-am citit cartea.

Astazi am facut si stepper!

pupici, ina C

Mergi la inceput